• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
ההקפצות של אוהדי מתא פשוט תענוג.
זה שהם לא מבינים מה ההבדל בין סאבוריט שלא מקבל עדיין, לבין דניאל לא החלטתי אם זה טמטום או אטימות, אבל זה שהם שוכחים שכשיבוריאן היה אצלם, הוא נרשם כישראלי בגלל בת זוגו, זה הכי טוב.
לא מבין איך אפשר להקציף על זה. הם לא מכירים את החוקים של המדינה שהם חיים בה?

Shocking4U אמר:
לא להביא בלם זר שמאלי שיכול לשחק מגן. מבין את הפיתוי לסגור 2 עמדות עם שחקן אחד אבל אנחנו חייבים בלם עם רגל ימין שיוכל להחליף את סק כשהוא יוצא לאליפות אפריקה.

מסכים. צריך בלם ברמה גבוהה ולא סותם חורים שישחק בכמה עמדות

אגב בניגוד לזה שדחפתי כל הזמן לרכש בדחיפות אני לא פוסל את זה שצריך להמתין עכשיו שבועיים לראות אם יש בתים ולראות אם זה פותח לנו שחקנים בקליבר גבוה יותר

Shocking4U אמר:
אסור מכל האיסורים שג׳וש יגיע איכשהו לצהבת. אם זה עולה על הפרק המועדון חייב מייד להגיש הצעה משופרת. יש לנו הזדמנות פז להחליש אותם בעמדת השוער.

מסכים

Shocking4U אמר:
לא להביא בלם זר שמאלי שיכול לשחק מגן. מבין את הפיתוי לסגור 2 עמדות עם שחקן אחד אבל אנחנו חייבים בלם עם רגל ימין שיוכל להחליף את סק כשהוא יוצא לאליפות אפריקה.

מסכים

Shocking4U אמר:
אסור מכל האיסורים שג׳וש יגיע איכשהו לצהבת. אם זה עולה על הפרק המועדון חייב מייד להגיש הצעה משופרת. יש לנו הזדמנות פז להחליש אותם בעמדת השוער.

העיניין הוא שאם פרץ באמת הולך (וזה הכיוון) הם יציעו לג'וש הצעה שג'וש יתקשה לסרב לה (500-600K), ושחר לא יחלום בחיים להגיש כזאת.

ידוע אם האזרוח זה בעקבות חוזה חדש או הצעת מענק?

ככה או ככה מקווה שזה שם סוף לקטע של ״לשחרר את דניאל״. דניאל כמגן ישראלי זה שחקן שצריך לגמור פה את הקריירה. לא פחות. אין שום סיבה לתת לקבוצה אחרת להנות ממנו כישראלי

Shocking4U אמר:
אגב בניגוד לזה שדחפתי כל הזמן לרכש בדחיפות אני לא פוסל את זה שצריך להמתין עכשיו שבועיים לראות אם יש בתים ולראות אם זה פותח לנו שחקנים בקליבר גבוה יותר

אם יש בלם בכושר שאפשר להביא כבר עכשיו זה מה שצריך לעשות כי אולי נקבל ממנו תרומה גם בצמד המשחקים.
אולי נפתח את הנושא של בטובינסיקה וזה יביא לנו את המזל.

אליאור אמר:
חזיזוש אמר:
רק מכבי אמר:
זה שהם לא מבינים מה ההבדל בין סאבוריט שלא מקבל עדיין, לבין דניאל לא החלטתי אם זה טמטום או אטימות, אבל זה שהם שוכחים שכשיבוריאן היה אצלם, הוא נרשם כישראלי בגלל בת זוגו, זה הכי טוב.

פיניתי לי שעה בערב להיכנס ללונה פארק הזה
לא יכול לחכות

תיכנסו לפורום שלהם ("השחקן ה-12") ותבינו את רמת הטמטום ותחושות הקיפוח. חושבים שמסדרים לנו אליפות רביעית וכו' וכו'

השחקן ה12 זה תנך וכרישי הוא אלוהים

ממתי האוהדים שלהם ניהיו כאלה בכיינים מסריחים? כהר שנתיים שהם לא מפסיקים לבכות המביכים האלה

ברור לי שכמו שהיה עם עלי בשנה שעברה, שהיו שחקנים בהולד לרגע שהאזרחות תאושר.
אני כמעט בטוח שזה גם השנה ככה. ויודעים כבר פחות או יותר מי הזר שאמור להגיע.

greenguy אמר:
ממתי האוהדים שלהם ניהיו כאלה בכיינים מסריחים? כהר שנתיים שהם לא מפסיקים לבכות המביכים האלה

נהיים יותר ויותר דומים לאוהדים של באר שבע עם תחושות הקיפוח האלה

https://postimg.cc/nCY73mT0
פיינגולד ביום צילומים של המנהלת מניח שהוא חתם על חוזה

netanel412 אמר:

לדעתי הוא יהיה המגן השמאלי המחליף.
לא יהיה בלטקסה.

כנראה שלא סתם לא הביאו את בלטקסה שאפו ענק למועדון שמוכיח לנו כמה לפעמים אין לנו מושג.

רק מכבי אמר:
netanel412 אמר:

לא יהיה בלטקסה.
אני גם חושב או שהזר שיביאו גם משחק כבלם ומגן שמאלי

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
לא מבין איך אפשר להקציף על זה. הם לא מכירים את החוקים של המדינה שהם חיים בה?

תימצות המהות של המועדון הזה ואוהדיו כדי שלא נצטרך לחפש היגיון בציוצים שלהם:

מכבי תל אביב =
להפר כל חוק פיירפליי אפשרי במשך עשור, לקחת כל שחקן מסכן בליגה כדי להחליש אחרות, סתם כי יש לך הכי הרבה כסף. להתקשר בריפיט לשחקנים תחת חוזה, לנסות לבטל חצי גמר גביע כי הכוכבים לא מסתדרים, לדרוש הורדות נקודות (על משחק שהם לא שיחקו בו) כדי להתקדם בטבלה, להחרים ערוצי טלויזיה שלא מסקרים אותם טוב, לצמצם חצי יציע ליריבה במשחק העונה, לאונן 24/7 על קבוצת כדורסל שיש לה זכות בלעדית (!) לשחק ביורוליג

אבל כל ניסיון של קבוצה אחרת להצליח הוא תוצר של רמאות ומכירת הונדות.

(וכל זה תוך כדי שהם שנתיים מנסים לאזרח שחקן שלא עומד בקריטריונים ע״י לחץ תקשורתי)

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

מסכים

Shocking4U אמר:

מסכים

netanel412 אמר:
רק מכבי אמר:
netanel412 אמר:

לא יהיה בלטקסה.
אני גם חושב או שהזר שיביאו גם משחק כבלם ומגן שמאלי

הוא יכול בכלל לשחק בשמאל?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.