Liberman אמר:פושעי דילן לדין
1+
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:פושעי דילן לדין
רק מכבי אמר:netanel412 אמר:https://postimg.cc/nCY73mT0
פיינגולד ביום צילומים של המנהלת מניח שהוא חתם על חוזה
לדעתי הוא יהיה המגן השמאלי המחליף.
לא יהיה בלטקסה.
Daholio אמר:תשמעו, נכון מתעסק בנו, אבל מי שרוצה איזה חצי שעה של צחוק שיכנס לפורום השחקן ה12. כאלה טיפשים בחיי..
לפעמים שאני קורה אני בטוח שמדובר בילדים בני 7 אבל אז הם רושמים גילאים וזה אפילו עוד יותר מביך בשבילם כי חלקם אשכרה מבוגרים.
הם פשוט לא מבינים שסבוריט לא נשוי/מאורס ליהודיה וסונדגרן כן.. כמה דבילים אפשר להיות. רוצים לבוא למישהו בטענות, שיבואו לעצמם שלא הביאו שחקנים יהודים או משהו. הזויים
אליאור אמר:netanel412 אמר:אני גם חושב או שהזר שיביאו גם משחק כבלם ומגן שמאלירק מכבי אמר:לדעתי הוא יהיה המגן השמאלי המחליף.
לא יהיה בלטקסה.
הוא יכול בכלל לשחק בשמאל?
Daholio אמר:תשמעו, נכון מתעסק בנו, אבל מי שרוצה איזה חצי שעה של צחוק שיכנס לפורום השחקן ה12. כאלה טיפשים בחיי..
לפעמים שאני קורא אני בטוח שמדובר בילדים בני 7 אבל אז הם רושמים גילאים וזה אפילו עוד יותר מביך בשבילם כי חלקם אשכרה מבוגרים.
הם פשוט לא מבינים שסבוריט לא נשוי/מאורס ליהודיה וסונדגרן כן.. כמה דבילים אפשר להיות. רוצים לבוא למישהו בטענות, שיבואו לעצמם שלא הביאו שחקנים יהודים או משהו. הזויים
רוב התלונות עדין רלוונטיות. זה לא משכיח את המחדל עם בקסטר וכל השאר אבל אכן עבודה נהדרת בגזרה הזאת. עכשיו שישקיעו את הכסף במקומות הנכונים.The real Tsepo אמר:נכנסנו כל הקיץ באלברמן, חלק מהתלונות בוודאי עדיין רלוונטיות ותקפות, אבל המהלך הזה זה חתיכת גיים צ'יינג'ר שלא היינו חשופים אליו ומסביר כמה דברים רטרו אקטיבית.
שאפו עצום למועדון
רק מכבי אמר:תארו לכם מצב בו בקסטר ואברג'ל היו חותמים בסוף
יכול לשחק גם שוער ??Shocking4U אמר:דיברו פה כבר על השם שגולדשטיין פירסם? סם רוג׳רס? נשמע כמו שם של קפטן אמריקה אלטרנטיבי

דסה בחיים לא מרוויח מיליון וחצי יורו ובכל מקרה החוזה שלו נגמר בסוף העונה. למה שדיא סבע שהרוויח מיליון יורו בטורקיה יגיע לישראל? לא יודע אבל הנה הגיע. תן לו חוזה ארוך טווח עם שכר יפה ואני מבטיח לך שהוא ישקולרק מכבי אמר:חברים, זה לא מנגר פה.
תהיו ריאליים.
למה שבש תמכור ליריבה ישירה שלה את יחזקאל שהוא אחד השחקנים הכי חשובים שם?
למה שאלי דסה שמרוויח מיליון וחצי יורו לעונה, יחזור לפה בשכר שאנחנו נציע?
אני גם חושב שביתר לא תמכור את מורוזוב במצב הנוכחי שלה.
צריכים בלם זר שיגיע, וצריכים מגן שמאל.