• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
להביא בלם שיכול לשחק גם קשר אחורי יהיה שיחוק לפני יאנג בויז.

רק מכבי אמר:
netanel412 אמר:
https://postimg.cc/nCY73mT0
פיינגולד ביום צילומים של המנהלת מניח שהוא חתם על חוזה

לדעתי הוא יהיה המגן השמאלי המחליף.
לא יהיה בלטקסה.

פיינגולד יכול לשחק בשמאל?

תשמעו, נכון מתעסק בנו, אבל מי שרוצה איזה חצי שעה של צחוק שיכנס לפורום השחקן ה12. כאלה טיפשים בחיי..
לפעמים שאני קורא אני בטוח שמדובר בילדים בני 7 אבל אז הם רושמים גילאים וזה אפילו עוד יותר מביך בשבילם כי חלקם אשכרה מבוגרים.
הם פשוט לא מבינים שסבוריט לא נשוי/מאורס ליהודיה וסונדגרן כן.. כמה דבילים אפשר להיות. רוצים לבוא למישהו בטענות, שיבואו לעצמם שלא הביאו שחקנים יהודים או משהו. הזויים

Daholio אמר:
תשמעו, נכון מתעסק בנו, אבל מי שרוצה איזה חצי שעה של צחוק שיכנס לפורום השחקן ה12. כאלה טיפשים בחיי..
לפעמים שאני קורה אני בטוח שמדובר בילדים בני 7 אבל אז הם רושמים גילאים וזה אפילו עוד יותר מביך בשבילם כי חלקם אשכרה מבוגרים.
הם פשוט לא מבינים שסבוריט לא נשוי/מאורס ליהודיה וסונדגרן כן.. כמה דבילים אפשר להיות. רוצים לבוא למישהו בטענות, שיבואו לעצמם שלא הביאו שחקנים יהודים או משהו. הזויים

לא מפתיע, המחלה עלתה להם למוח.
הם לא מבינים היגיון פשוט, זה כמו לדבר לקיר.

נכנסנו כל הקיץ באלברמן, חלק מהתלונות בוודאי עדיין רלוונטיות ותקפות, אבל המהלך הזה זה חתיכת גיים צ'יינג'ר שלא היינו חשופים אליו ומסביר כמה דברים רטרו אקטיבית.
שאפו עצום למועדון

Daholio אמר:
לפעמים שאני קורא אני בטוח שמדובר בילדים בני 7 אבל אז הם רושמים גילאים וזה אפילו עוד יותר מביך בשבילם כי חלקם אשכרה מבוגרים.

זה אותם ילדי נזלת שהיו שם לפני 20 שנה, הם פשוט כולם גדלו ונשארו אותו החרא.

הפורום שלהם באמת הזוי בכמות המרמור והקנאה. מריצים שם תאוריות קונספירציות הזויות באהלן אהלן וכולם שם מאמינים בהן בלב שלם.

The real Tsepo אמר:
נכנסנו כל הקיץ באלברמן, חלק מהתלונות בוודאי עדיין רלוונטיות ותקפות, אבל המהלך הזה זה חתיכת גיים צ'יינג'ר שלא היינו חשופים אליו ומסביר כמה דברים רטרו אקטיבית.
שאפו עצום למועדון
רוב התלונות עדין רלוונטיות. זה לא משכיח את המחדל עם בקסטר וכל השאר אבל אכן עבודה נהדרת בגזרה הזאת. עכשיו שישקיעו את הכסף במקומות הנכונים.

תארו לכם מצב בו בקסטר ואברג'ל היו חותמים בסוף
ובפוטנציאל היה יכול להיות פה הרכב של
בקסטר
קורנו זר סק דניאל חזיזה
אברג'ל מוחמד
שרי
סבע פיירו

בקסטר חרא של שוער טוב שלא הגיע, אין טעם להחליף את ניצן בשוער גרוע כמוהו, עד העונה הבאה זה צריך להיות ג'וש או זר אין מנוס מזה

Shocking4U אמר:
דיברו פה כבר על השם שגולדשטיין פירסם? סם רוג׳רס? נשמע כמו שם של קפטן אמריקה אלטרנטיבי
יכול לשחק גם שוער ??
מישהו באמת יכול להביא את הפרופיל של הבלם הזה והאם יכול לשחק מגן שמאלי ???
איזה כיף שנפתח עוד חלון בורסת שמות של שחקנים זרים אני מכור לזה
תביאווו פרופיל סמרייר סמרייר סמרייר

לאל נראה משהו בכלל האמריקקי, שיפתחו את הכיס וינסו להביא את מורוזוב, דסה/יחזקאל ובלם זר ברמה גבוהה, לא רציני מה שקורה בהגנה שלנו כרגע כל פציעה מורידה לנו את הלב לתחתונים

חברים, זה לא מנגר פה.
תהיו ריאליים.
למה שבש תמכור ליריבה ישירה שלה את יחזקאל שהוא אחד השחקנים הכי חשובים שם?
למה שאלי דסה שמרוויח מיליון וחצי יורו לעונה, יחזור לפה בשכר שאנחנו נציע?
אני גם חושב שביתר לא תמכור את מורוזוב במצב הנוכחי שלה.

צריכים בלם זר שיגיע, וצריכים מגן שמאל.

היה שווה לחכות לאזרוח של דניאל בשביל התגובות בזונה ה12
תמיד אותם תגובות של מוטיבציה בסוף מקבלים עוד זרנוק לפנים חחחח איזה חבורה של ילדי כאפות

רגע לפני שיא ההתלהבות פה
עשינו מהלך ענק עם האזרוח של דניאל.
עכשיו בוא נראה מה יביאו לפה.
הקיץ האחרון לא הביא הרבה בשורות טובות לצערי
מקווה שיוכלו לתת קצת טעם טוב

רק מכבי אמר:
חברים, זה לא מנגר פה.
תהיו ריאליים.
למה שבש תמכור ליריבה ישירה שלה את יחזקאל שהוא אחד השחקנים הכי חשובים שם?
למה שאלי דסה שמרוויח מיליון וחצי יורו לעונה, יחזור לפה בשכר שאנחנו נציע?
אני גם חושב שביתר לא תמכור את מורוזוב במצב הנוכחי שלה.

צריכים בלם זר שיגיע, וצריכים מגן שמאל.
דסה בחיים לא מרוויח מיליון וחצי יורו ובכל מקרה החוזה שלו נגמר בסוף העונה. למה שדיא סבע שהרוויח מיליון יורו בטורקיה יגיע לישראל? לא יודע אבל הנה הגיע. תן לו חוזה ארוך טווח עם שכר יפה ואני מבטיח לך שהוא ישקול
לגבי יחזקאל זה נראה רחוק אבל באר שבע מקצצת בתקציב ומוכרת שחקנים כמו גלזר וספורי בגרושים, ברור שמשהו שם חורק, גם יחזקאל מסיים חוזה ואם הוא ירצה להגיע לכאן אז שום דבר לא יצליח לעצור אותו. בכדורגל המודרני אי אפשר להחזיק שחקן בכוח

בגלל ההכנסה העצומה של המועדון אני ושב שצריך לעשות מהלכים גדולים שיבטיחו את המקום שלנו בצמרת גם לשנים הבאות ולא להסתפק במועט

לצפות שיביאו מגן ימני זה כמו לצפות שיביאו עוד 10.
דניאל מתאזרח ויצפה לקבל לפחות את אותו קרדיט שקיבל כזר, קנדיל חתם הקיץ בתור המחליף שלו והוא היה האופציה הטובה ביותר בשוק ואלימלך את פיינגולד מחכים להשתלב פה גם.

במועדון צריכים להביא בלם/קשר ומגן שמאלי יהודי/ישראלי וזה מעל ומעבר למה שנותר לחלון, בהתאם לתנאי השוק.
אם ג'וש יואיל בטובו לחזור, גם על עמדת השוער לא יהיה מקום להסתייגויות והתלבטויות.

לרוסים יש עליו אופציה לעונה נוספת והסכומים שהוא מרוויח זה באזור ה 1.5 מיליון יורו. הוא לא רלוונטי בכלל, שחקן הרכב שם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה