• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה עם קורנו? יש לו חברה ישראלית
אם הוא ושרי יתאזרחו לדעתי יהיה מסיבת הקצפות

Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
דלפ אימתני סליחה מראש-

בוגדן פלאניץ הבלם הכי טוב בפער שראיתי ב-20 שנותי כאוהד, גם יותר מסק (המדהים)
אני לא רופא ואין לי מיפוי עצמות שלו, אבל אם יש סנריו שבו הוא משתקם מהפציעה הזאת אני מנחית אותו פה בלי להתבלבל
1. סק
2. טישיירה
3. פלאניץ'

את פץ לא ראיתי

אתם שוכחים את בנאדו. לא חושב שהוא היה פחות טוב מפלאניץ'.

ToniKroos אמר:
מה עם קורנו? יש לו חברה ישראלית
אם הוא ושרי יתאזרחו לדעתי יהיה מסיבת הקצפות

מאיפה הבאתם את זה שיש לו חברה ישראלית

Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
דלפ אימתני סליחה מראש-

אני לא רופא ואין לי מיפוי עצמות שלו, אבל אם יש סנריו שבו הוא משתקם מהפציעה הזאת אני מנחית אותו פה בלי להתבלבל
1. סק
2. טישיירה
3. פלאניץ'

את פץ לא ראיתי

1 עבדולאי סק
2בןגדאן פלאניץ
3 דילן בטובנסיקה
4 טיישרה

David אמר:
Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
דלפ אימתני סליחה מראש-

1. סק
2. טישיירה
3. פלאניץ'

את פץ לא ראיתי

1 עבדולאי סק
2בןגדאן פלאניץ
3 דילן בטובנסיקה
4 טיישרה
זיכרון קצר אחי? לגבי דילן אני שרוף עליו אבל אי אפשר לשים שחקן שהיה בספסל בלא מעט משחקים מעל פלאניץ' וטישיירה שהובילו אותך לאליפות
וכן זכינו באליפות בעונת הקיזוז מבחינת נקודות תתקדמו

Liberman אמר:
חזיזוש אמר:
דלפ אימתני סליחה מראש-

בתור אחד הסוגדים הגדולים של פלאניץ׳ אני מצטער מאוד לומר שעם כל ההפתעה שבזה - סק בלם כמה רמות מעליו.

בחדווה מה שנקרא, ברור לי שאני בדעת מיעוט בנושא.
כמות ה"ואו" על פעולות של פלאניץ' פר משחק זה משהו שאני לא זוכר שהיה לפניו או אחריו לבלם
שואל אותי עם מי הייתי רגוע יותר כשרצים מולו 3 שחקנים- פלאניץ. מי אני יותר רגוע שמקבל כדור מהשוער תחת לחץ- פלאניץ
שמים בלם מהנוער ליד פלאניץ'? יהיה בסדר (ועל הדרך זימון לנבחרת)
ועדיין סק בלם על ומבין לגמרי את הטענות שהוא הכי גדול שהיה פה, זה לא ממעיט מהערך שלו

שאלה/התעניינות, ניקיטה חייקין מה מצבו? הבנתי תחת חוזה..?
אי אפשר לפתות את הקבוצה שלו ואותו? כי אם כבר לשפוך כסף זה על זה לדעתי, ממש לא סומך על ניצן

Kaka אמר:
גארי אתה מתעסק בשטויות, דסה, יחזקאל מי צריך אותם בכלל.

חייב להביא שוער, בלם-מגן שמאלי וקשר לאמצע.
לא הייתי מערבב בין בלם למגן שמאלי, זה תפקידים שונים מאוד בטח בקבוצה גדולה והדרישות שונות לגמרי.

Jerry אמר:
David אמר:
Jerry אמר:
1. סק
2. טישיירה
3. פלאניץ'

את פץ לא ראיתי

1 עבדולאי סק
2בןגדאן פלאניץ
3 דילן בטובנסיקה
4 טיישרה
זיכרון קצר אחי? לגבי דילן אני שרוף עליו אבל אי אפשר לשים שחקן שהיה בספסל בלא מעט משחקים מעל פלאניץ' וטישיירה שהובילו אותך לאליפות
וכן זכינו באליפות בעונת הקיזוז מבחינת נקודות תתקדמו
את הכבוד נתתי לפלאניץ וכן אני חושב שדילן וסק בכמה רמות מעל פלאניץ וטיישרה אבל הבעיה שדילן לא היה מספיק עונות בארץ כדי להוכיח את הטענה שלי

חזיזוש אמר:
דלפ אימתני סליחה מראש-

חתיכת דלפ, פלאניץ כבר בעונה השנייה פה איבד צעד וזה היה מאוד ניכר לקראת סוף העונה ועוד לפני ההצעה רשמתי פה שאפשר לחשוב על החלפה שנה אחרי פציעה סופר קשה אין שום הגיון ב להביא אותו.
חוץ מזה גם פלאניץ בשיאו לא הפרופיל שהייתי מביא צריך לחפש בלם פורטוגלי/ספרדי/צרפתי שיודע להניע כדור וטכני כמו דילן ויטור שישלים את סק שלוקה בזה.

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

לא הייתי מערבב בין בלם למגן שמאלי, זה תפקידים שונים מאוד בטח בקבוצה גדולה והדרישות שונות לגמרי.

מגן שמאלי מחליף בלטקסה זה מספיק. בלם זר יהיה פה. שוער - אם ג'וש חוזר הסתדרנו. הבעיה זה שצריך עוד קשר אמצע. לא רואה מי יש חוץ מלדרמן אולי. אם מעפילים לצ'מפיונס הייתי מביא גם את קני סייף.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

מגן שמאלי מחליף בלטקסה זה מספיק. בלם זר יהיה פה. שוער - אם ג'וש חוזר הסתדרנו. הבעיה זה שצריך עוד קשר אמצע. לא רואה מי יש חוץ מלדרמן אולי. אם מעפילים לצ'מפיונס הייתי מביא גם את קני סייף.
לאן סייף?

אני לא יודע אם בלטקסה על הפרק, אולי אם יביאו בלם זר זה יוריד מנופי לחץ מאוסטריה וינה ויצרפו אותו בהמשך בלי לחץ ובהרבה פחות עלות.

ג'וש, גיל כהן, בלטקסה וקשר אמצע זר זה מדהים

יצלבו אותי פה אבל מבחינתי דילן בלם גם טוב מסק, היכולות הטכנית שלו סופר חשובה לקבוצה יוזמת וזה יפה להתלהב מהעוצמות של סק אבל דילן היה יודע לנקות מצבים כאלה בקלאס ולא להתחיל עכשיו להכנס למירוצים.

Hulk אמר:
יצלבו אותי פה אבל מבחינתי דילן בלם גם טוב מסק, היכולות הטכנית שלו סופר חשובה לקבוצה יוזמת וזה יפה להתלהב מהעוצמות של סק אבל דילן היה יודע לנקות מצבים כאלה בקלאס ולא להתחיל עכשיו להכנס למירוצים.
אני איתך. אולי הוא ברמה של סק כרגע אבל עם תקרת זכוכית יותר גבוהה.
סק ופלאניץ מעלים את הערך שלהם עם "היילייטס" מעמדת הבלם, אבל דילן זה קלאס אחר

לא יודע מי יותר טוב ביניהם אבל אין ספק בכלל ששניהם הבלמים הכי טובים בליגה

טוב שפיינגולד האריך אבל הוא לא מגן שמאלי. זה שהוא חיפה שם כמה פעמים בנוער זה נחמד. באותה המידה גם קנדיל מגן שמאלי. זה לא רציני ולא צריך לאלתר שם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה