ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:1. סקחזיזוש אמר:דלפ אימתני סליחה מראש-
בוגדן פלאניץ הבלם הכי טוב בפער שראיתי ב-20 שנותי כאוהד, גם יותר מסק (המדהים)
אני לא רופא ואין לי מיפוי עצמות שלו, אבל אם יש סנריו שבו הוא משתקם מהפציעה הזאת אני מנחית אותו פה בלי להתבלבל
2. טישיירה
3. פלאניץ'
את פץ לא ראיתי
ToniKroos אמר:מה עם קורנו? יש לו חברה ישראלית
אם הוא ושרי יתאזרחו לדעתי יהיה מסיבת הקצפות
Jerry אמר:1. סקחזיזוש אמר:דלפ אימתני סליחה מראש-
אני לא רופא ואין לי מיפוי עצמות שלו, אבל אם יש סנריו שבו הוא משתקם מהפציעה הזאת אני מנחית אותו פה בלי להתבלבל
2. טישיירה
3. פלאניץ'
את פץ לא ראיתי
זיכרון קצר אחי? לגבי דילן אני שרוף עליו אבל אי אפשר לשים שחקן שהיה בספסל בלא מעט משחקים מעל פלאניץ' וטישיירה שהובילו אותך לאליפותDavid אמר:Jerry אמר:1. סקחזיזוש אמר:דלפ אימתני סליחה מראש-
2. טישיירה
3. פלאניץ'
את פץ לא ראיתי
1 עבדולאי סק
2בןגדאן פלאניץ
3 דילן בטובנסיקה
4 טיישרה
Liberman אמר:חזיזוש אמר:דלפ אימתני סליחה מראש-
בתור אחד הסוגדים הגדולים של פלאניץ׳ אני מצטער מאוד לומר שעם כל ההפתעה שבזה - סק בלם כמה רמות מעליו.
לא הייתי מערבב בין בלם למגן שמאלי, זה תפקידים שונים מאוד בטח בקבוצה גדולה והדרישות שונות לגמרי.Kaka אמר:גארי אתה מתעסק בשטויות, דסה, יחזקאל מי צריך אותם בכלל.
חייב להביא שוער, בלם-מגן שמאלי וקשר לאמצע.
את הכבוד נתתי לפלאניץ וכן אני חושב שדילן וסק בכמה רמות מעל פלאניץ וטיישרה אבל הבעיה שדילן לא היה מספיק עונות בארץ כדי להוכיח את הטענה שליJerry אמר:זיכרון קצר אחי? לגבי דילן אני שרוף עליו אבל אי אפשר לשים שחקן שהיה בספסל בלא מעט משחקים מעל פלאניץ' וטישיירה שהובילו אותך לאליפותDavid אמר:Jerry אמר:1. סק
2. טישיירה
3. פלאניץ'
את פץ לא ראיתי
1 עבדולאי סק
2בןגדאן פלאניץ
3 דילן בטובנסיקה
4 טיישרה
וכן זכינו באליפות בעונת הקיזוז מבחינת נקודות תתקדמו
חזיזוש אמר:דלפ אימתני סליחה מראש-
KevinDurant אמר:לא הייתי מערבב בין בלם למגן שמאלי, זה תפקידים שונים מאוד בטח בקבוצה גדולה והדרישות שונות לגמרי.Kaka אמר:גארי אתה מתעסק בשטויות, דסה, יחזקאל מי צריך אותם בכלל.
לאן סייף?אליאור אמר:KevinDurant אמר:לא הייתי מערבב בין בלם למגן שמאלי, זה תפקידים שונים מאוד בטח בקבוצה גדולה והדרישות שונות לגמרי.Kaka אמר:גארי אתה מתעסק בשטויות, דסה, יחזקאל מי צריך אותם בכלל.
מגן שמאלי מחליף בלטקסה זה מספיק. בלם זר יהיה פה. שוער - אם ג'וש חוזר הסתדרנו. הבעיה זה שצריך עוד קשר אמצע. לא רואה מי יש חוץ מלדרמן אולי. אם מעפילים לצ'מפיונס הייתי מביא גם את קני סייף.
אני איתך. אולי הוא ברמה של סק כרגע אבל עם תקרת זכוכית יותר גבוהה.Hulk אמר:יצלבו אותי פה אבל מבחינתי דילן בלם גם טוב מסק, היכולות הטכנית שלו סופר חשובה לקבוצה יוזמת וזה יפה להתלהב מהעוצמות של סק אבל דילן היה יודע לנקות מצבים כאלה בקלאס ולא להתחיל עכשיו להכנס למירוצים.