NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
מאיפה הבאתם את השם של השוער הזה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:טוביה קורטואשטייןאליאור אמר:Apoc אמר:זה פחות התפשרות כשמדובר בשחקנים שהם בקצה של הספסל או ביציע כי בטווח הקצר אפשר לעשות התאמות.
בטווח הארוך זה בעייתי, אבל כמובן שיגיע מישהו עד אז כי כמו שאמרת לא סומכים על דהן.
על שחקני הרכב אי אפשר להתפשר. וזה הקשר האחורי הזר.
אפוק,
מדברים על איזה שוער מהליגה הספרדית הראשונה שנשוי לישראלית. תוכל לתת לנו סקירה? מי זה? ומה הסיכוי שיגיע לכאן? ישדרג אותנו?
בעל שורשים יהודיים בעצמו
זה שווה ערך לוולקאם בימינו. שמח שהסאגה נסגרהאליאור אמר:The real Tsepo אמר:טוביה קורטואשטייןאליאור אמר:אפוק,
מדברים על איזה שוער מהליגה הספרדית הראשונה שנשוי לישראלית. תוכל לתת לנו סקירה? מי זה? ומה הסיכוי שיגיע לכאן? ישדרג אותנו?
בעל שורשים יהודיים בעצמו
להביא ומהר. שמעתי הוא רוצה לעשות עלייה לארץ הקודש ואפילו עשה עוקב באינסטגרם לבן דוד של חבר של אח של דוד של האנליסט של המועדון.
The real Tsepo אמר:זה שווה ערך לוולקאם בימינו. שמח שהסאגה נסגרהאליאור אמר:The real Tsepo אמר:טוביה קורטואשטיין
בעל שורשים יהודיים בעצמו
להביא ומהר. שמעתי הוא רוצה לעשות עלייה לארץ הקודש ואפילו עשה עוקב באינסטגרם לבן דוד של חבר של אח של דוד של האנליסט של המועדון.
כשמכניסים את מאור קנדיל להיות סוג של בלם ימין בשלושה בלמים כי לא מחזיקים מאורי דהן, זה מדאיגApoc אמר:KevinDurant אמר:לא אוהב את ההתפשרויות האלהApoc אמר:לכן בדיוק אמרתי שלהערכתי נדע מי הזר שיגיע בין יום ראשון ליום שישי הקרובים.
בלם מחליף, קשר אמצע נוסף, וכל הוספה אחרת, יוכל להגיע יותר מאוחר.
ראינו מה קרה ברביעי כשקורנו היה חסר וכמה זה שיבש לנו את תכנית המשחק
לעלות עם אורי דהן/רמי גרשון במשחקים האלה זה כישלון ניהולי.
זה פחות התפשרות כשמדובר בשחקנים שהם בקצה של הספסל או ביציע כי בטווח הקצר אפשר לעשות התאמות.
בטווח הארוך זה בעייתי, אבל כמובן שיגיע מישהו עד אז כי כמו שאמרת לא סומכים על דהן.
אליאור אמר:Apoc אמר:KevinDurant אמר:לא אוהב את ההתפשרויות האלה
זה פחות התפשרות כשמדובר בשחקנים שהם בקצה של הספסל או ביציע כי בטווח הקצר אפשר לעשות התאמות.
אפוק,
KevinDurant אמר:כשמכניסים את מאור קנדיל להיות סוג של בלם ימין בשלושה בלמים כי לא מחזיקים מאורי דהן, זה מדאיגApoc אמר:KevinDurant אמר:לא אוהב את ההתפשרויות האלה
אם חס וחלילה סק/גולדברג/מוחמד מורחקים/פצועים, זה לא ירידה ברמה, זה קריסה.
מ8 ומעלה אפשר להסתדר נקודתית כמו שאתה אומר עם כל היעדרות, של כל שחקן.
מה6 ומטה, זה להתפלל
Kozmo אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:זה פחות התפשרות כשמדובר בשחקנים שהם בקצה של הספסל או ביציע כי בטווח הקצר אפשר לעשות התאמות.
אפוק,
אני משתדל לא להיות סחי ומעאפן אבל הבדיחה הייתה לא מצחיקה בנושא הראשון של אפוק, וגם לא מצחיקה בפעם החמישית באותו נושא.
בנושא השני של kd, למרות נסיונות נואשים- עדיין הייתה לא מצחיקה בתחילת הנושא, ולקראת סגירת הנושא אפילו התחילה להרגיז.
לא רואה למה בנושא הזה פתאום זה יתחיל לשעשע.
או כמו בשיר של שלמה ארצי ועומר אדם: "אל תחזור על אותה בדיחה, לא הם לא ייצחקו מזה".
(לא לקחת את זה אישית)
Kozmo אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:זה פחות התפשרות כשמדובר בשחקנים שהם בקצה של הספסל או ביציע כי בטווח הקצר אפשר לעשות התאמות.
אפוק,
אני משתדל לא להיות סחי ומעאפן אבל הבדיחה הייתה לא מצחיקה בנושא הראשון של אפוק, וגם לא מצחיקה בפעם החמישית באותו נושא.
בנושא השני של kd, למרות נסיונות נואשים- עדיין הייתה לא מצחיקה בתחילת הנושא, ולקראת סגירת הנושא אפילו התחילה להרגיז.
לא רואה למה בנושא הזה פתאום זה יתחיל לשעשע.
או כמו בשיר של שלמה ארצי ועומר אדם: "אל תחזור על אותה בדיחה, לא הם לא ייצחקו מזה".
(לא לקחת את זה אישית)
שרשור מועמדים למכבי חיפה ואיפה הם היום?Apoc אמר:צריך לפתוח נושאי מעקב לאברג'ל, אילימהריטרה, דיאק וצ'אלובה. אולי גם לבקסטר.
מרגיש שהם חלק מהקבוצה כבר עם כל הזמן שהעברנו ביחד.
David אמר:לא אמרו שהריטהרה הזה מכוון לצרפת פתח כרגיל בהרכב של שרלואה
אני לא חושב שדיאק לא רצה להגיע לפה בלי קשר לכלום, אני מניח שהיו לו לחשושים עם נאנט ואני לא הייתי חותם במכבי חיפה אם יש לי אפשרות להגיע לליגה צרפתית ראשונהApoc אמר:David אמר:לא אמרו שהריטהרה הזה מכוון לצרפת פתח כרגיל בהרכב של שרלואה
בעיקר אמרו שהוא, כמו דיאק, לא מעוניין להגיע בכלל לישראל בלי קשר לכלום.
KevinDurant אמר:אני לא חושב שדיאק לא רצה להגיע לפה בלי קשר לכלום, אני מניח שהיו לו לחשושים עם נאנט ואני לא הייתי חותם במכבי חיפה אם יש לי אפשרות להגיע לליגה צרפתית ראשונהApoc אמר:David אמר:לא אמרו שהריטהרה הזה מכוון לצרפת פתח כרגיל בהרכב של שרלואה
ואני חושב סיבה אחרת כסף כסף כסף ושלא ימציאו סיפורים אחרים אתה רוצה שחקנים תפתה אותם בשכר נקודהApoc אמר:David אמר:לא אמרו שהריטהרה הזה מכוון לצרפת פתח כרגיל בהרכב של שרלואה
יכול להיותApoc אמר:KevinDurant אמר:אני לא חושב שדיאק לא רצה להגיע לפה בלי קשר לכלום, אני מניח שהיו לו לחשושים עם נאנט ואני לא הייתי חותם במכבי חיפה אם יש לי אפשרות להגיע לליגה צרפתית ראשונהApoc אמר:בעיקר אמרו שהוא, כמו דיאק, לא מעוניין להגיע בכלל לישראל בלי קשר לכלום.
להבנתי הוא לא היה מגיע לפה גם בלי ההצעה מנאנט שהגיעה אחר כך. לא סתם יצאו פרסומים שדוד שלו אנטישמי.
David אמר:ואני חושב סיבה אחרת כסף כסף כסף ושלא ימציאו סיפורים אחרים אתה רוצה שחקנים תפתה אותם בשכר נקודהApoc אמר:David אמר:לא אמרו שהריטהרה הזה מכוון לצרפת פתח כרגיל בהרכב של שרלואה