Kaka אמר:אליאור אמר:השמועות הן שהוא חתם כבר או עוד פעם סיפורים וחרטות? כי אין לי זין לשמוע על עוד מועמד בשלבים מתקדמים.
אין עדיין חתימה.
אז מה הסטטוס? הוא בארץ לפחות?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:אליאור אמר:השמועות הן שהוא חתם כבר או עוד פעם סיפורים וחרטות? כי אין לי זין לשמוע על עוד מועמד בשלבים מתקדמים.
אין עדיין חתימה.
The real Tsepo אמר:מדהים איך הקיץ הזה הוריד לי את ההתרגשות שיש לי בדרך כלל מספקולציות
Kaka אמר:אני עדיין לא יודע אם זה הקשר שמדברים עליו בפייסבוק אבל הוא עידכן אותי שיש קשר 6.
חזיזוש אמר:הונגלה שיחק עם רפאלוב באנטוורפן ועם סק בנבחרת
מהבולטים בנב קמרון.
לדעתי פרופיל יותר גבוה מדיאק
למישהו יש ספק שיש כתבים שקוראים פה בפורום as we speak?Nirgreen אמר:מעניין מתי השם ידלוף דרך כתבי החצר
David אמר:קניאס טוען שמרטין הונגולה הזה בכלל לא מעומד היה מאוד תמוה לי כול הסכומים שיענקלה ישקיע 3 מליון יורו על שחקן לא נשמע אמין בעליל
Apoc אמר:תתאזרו בסבלנות ותחכו ליום חמישי בין 16:00 ל20:00 כפי שפורסם לראשונה שבוע שעבר.
Nirgreen אמר:Apoc אמר:תתאזרו בסבלנות ותחכו ליום חמישי בין 16:00 ל20:00 כפי שפורסם לראשונה שבוע שעבר.
השם שיודלף הוא זה שיחתום?
בירקי אמר:אני אוהב את קניאס אבל בדברים האלה הוא לא מספיק יודע. כמו שדנה שעברה לפניי הגעת דילן וסק התראיין אמר ״ יגיעו לפה שני מפלצות אפריקאיות למרכז ההגנה…. ״ לכו תספרו לו שדילן לא משם.
David אמר:אם כבר מכוונים גבוהה אני בעד לשחרר את דניאל ואת העמוד חשמל ולהביא עוד שני קאליברים לעמדות האלה