• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:
כיסוי שטחים זה עניין של קריאת משחק ועמידה טקטית off the ball.
הוא דווקא נראה טוב מאוד בזה. הוא לא מהיר אמנם אבל הוא מגיב מהר וקל רגליים.
היכולת תיקול שלו גם ברמה מספיק טובה בשביל שהוא יצליח לחלטר גם כבלם.
מה ראית ממנו? לא עפתי בכלל. לא מוצא מדד אחד שהוא מצטיין בו, הוא סבבה ברוב, שום דבר מיוחד. זה לא רכש נוצץ שמשדרג את הקבוצה

רשמתי כבר התכונות הטובות שלו הן אגרסיביות כוח וכושר גופני כשגם היכולת תיקול שלו לא רעה בכלל.

נשמע טוב

Nirgreen אמר:
השמועות על גנדלמן מתפשטות כמו קוצים אך כרגע אין משהו לפי הבנתי.

מקווה מאוד שלא יביאו אותו. נגר רציני

הבעיה ברכש היא לא רק הרוטציה בפלייאוף, אלא גם מבחינת מערך. זה לא נותן לנו את האפשרות לשחק עם שלושה קשרי אמצע שיוכלו להגן. חבל מאוד.

Jerry אמר:
Nirgreen אמר:
השמועות על גנדלמן מתפשטות כמו קוצים אך כרגע אין משהו לפי הבנתי.
פרסמתי כבר לפני שבוע. בוקר טוב גם לך נירגרין
בכל מקרה אני לא בעד אם כבר רוצים מישהו מנתניה שיביאו את איתן אזולאי. יש בגמד הזה משהו, מזכיר לי את פאני קצת
מסכים לגמרי על איתן אזולאי. היה צריך לפניי שנה להביא אותו בנזיד עדשים . עליו באמת יבקשו 2 מיליון יורו

אני מאמין לגמרי ביכולת של הסקאוטינג שלנו להנחית פה זרים טובים ומתאימים גם אם הרזומה לא בהכרח בשמיים. אני אתן לו זמן ואהיה אופטימי.
עניין הטיימינג, הסחבת והשמות שעלו הופכים את ההחתמה הזו למעצבנת ומאכזבת כביכול. כמו שאפוק אמר, לא היה ספק שזה יהיה הפרופיל ואין לי ספק שאם השחקן הזה היה חותם לפני העזיבה של פאני או מיד אחריה היינו שופטים את זה אחרת.
ועדיין לגיטימי להתאכזב ולהתעצבן

הכתבות היום מביכות ממש
הציון של דודו בזק ירד מבחינתי מ-9 ל-8 הקיץ (עוד קודם ירד מ-10 ל-9 בגלל ה-"עובדים קשה")

לא הבנתי מה רצים להחתים אותו ל4 שנים. הרי הוא מגיע כברירת מחדל אז למה לא למזער סיכונים? אני מאוד מקווה שיש פה אופצית יציאה למועדון

כרמליסט ירוק אמר:
לא הבנתי מה רצים להחתים אותו ל4 שנים. הרי הוא מגיע כברירת מחדל אז למה לא למזער סיכונים? אני מאוד מקווה שיש פה אופצית יציאה למועדון

מניח שזה יהיה 2+2, בדומה למה שחתמו בזמנו עם פיירו.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
תקשורת > "אוהדים" שדוד מדבר איתם בטוויטר.
מעניין לראות אבל שבזמנו כשהנרטיב שלך היה להעיף מפה את הגדול בהיסטוריה של הליגה לא הזכרת שהם אוהבים אותו מקצועית. :act
נסה להיות קצת יותר אובייקטיבי מדי פעם.
אני אוכל את הכובע על סק. הוא פתח מזעזע ומחקתי אותו מהר מדי כי מאוד רציתי שיביאו קשר זר. אני גם עדיין חושב שלהחזיק 2 בלמים זרים זה מותרות שאי אפשר לאפשר לעצמנו.

לא דיברתי עם אוהדים רק בטוויטר אלא גם ברדיט וגם בפורומים שלהם. אני לא חושב ששואו קרוב להיות גרוע כמו שהוא מתאר, אני פשוט לא חושב שזה השחקן שישדרג אותנו ושאנחנו צריכים.

תראה אני האחרון שיעשה לך אצבע בעין ויגיד לך תראה טעית עם סק
אבל יש לאכול את הכובע ויש להיות צריך לבחון את השקפת העולם שלך מחדש חחח
זה באמת מוגזם שעל הבלם הגדול בהיסטוריה של הליגה מישהו יגיד שהוא חייב לעוף על טיל רק כי הוא לא מחכה 3-4 משחקים בזירה המקומית לפני ששופט אותו.

אבל עזוב את זה, אנחנו מדברים על דעות של אוהדים?
חד לך חידה - על מי אמרת את הדברים הבאים:

Shocking4U מהעבר אמר:
לפני איזה 10 ימים היה דיווח שטולוז וסנט אטיין מעוניינות בו וכל האוהדים של אוביאדו היו בהלם ואמרו שהוא לא ברמה ושאלו אם נגמרו הכדורגלנים בעולם

סלול

ab1729 אמר:
כרמליסט ירוק אמר:

מניח שזה יהיה 2+2, בדומה למה שחתמו בזמנו עם פיירו.

פיירו זה לשלוש שנים לא?

שוער עולה אמר:
יש פה בעלים ששונא תחרות
הוא מוכן להתחרות רק בתנאים שהוא מציב
רק הוא אשם
שחררו מבזק ואלברמן
כן בזק שקרן, בסדר. הוא רוצה להביא אוכל הביתה. הוא לא הבעיה שלנו

1+

GreenGlory אמר:
ברק.י אמר:
לגבי הסיקור - אין מה להתרגש. ברור שיגידו שזה השחקן שרצו כי צריך לשחק את המשחק הזה ולשמור על סיקור חיובי.
לצאת ולהגיד שנפלנו במו"מים והתפשרנו לא יעשה טוב מול הקהל, מול התקשורת ומול שחקנים (בעיקר מול שואו עצמו).
ברור שהקהל חכם ולא אוהב את זה, אבל הוא גם לא היה אוהב את הכנות בשלב הזה של החלון, אז לפחות שהכותרות יהיו חיוביות.

לגבי השינוי בפרופילים - המועדון לא עושה סקאוטינג אקטיבי על שחקנים כמו דיאק וצ'אלובה, אלא על שחקנים בסדר הגודל הזה, כמו קורנו וסטריין. כשרצו להביא זר ברמה גבוהה יותר, פנו לסיוע מסוכנים וכשזה לא עבד, חזרו "למקורות", המועמדים המוכרים "בסדר הגודל שלנו" מהרשימות של המועדון.

לגבי השחקן עצמו - נצטרך לחכות ולראות מה המועדון ראה בו. בוואן רשמו שהוא "איטי" ובאותה נשימה "אתלטי", שזה קצת מוזר, אבל בגכל מקרה, נצטרך לחכות ולראות למה הכוונה. גם נטע וחוסה היו איטיים. מהסרטונים לפחות, הוא לא נראה איטי מהם. לא שזה סטנדרט מספק ובכל זאת...

יאללה, (כנראה) נגמרה הסאגה המעיקה הזו.
עם הפנים להחתמות הבאות שבתקווה יסגרו מהר, עוד לשלבי המוקדמות באירופה.
אתלטיות באה ליידי ביטוי בכמה וכמה אספקטים, לא רק במהירות. הם ציינו את האתלטיות במובן של משחק הראש והניתור שלו, כי אחוזי ההצלחה שלו במאבקי גובה די גבוהים לפי מה שאמרו ולכן הם ציינו שהוא אתלט מבחינת ניתור כנראה, כי גובה זה לא הכל במשחק ראש, זה תורם אבל ראינו במצבים מסוימים שזה לא העיקר.

אתה צודק.
אני פשוט קראתי כבר שמשחק הראש שלו הוא נקודת חולשה.

רק מכבי אמר:
אם נגלה שהסיבה שמתעכבים עם בלטקסה זה כי מחכים לסאן ולתוצאות של הבדיקה שלו, ולא רוצים "לתפוס" לו את המקום, זה מבחינתי הקש שישבור את גב הגמל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין צפוי מזה

רק מכבי אמר:
סאן חוזר לאימונים

הוא התאמן עד עכשיו, לא?
אני כבר לא אדע מה לחשוב אם אנחנו מחכים לו והוא לא יוכל לשחק בפלייאוף. זה באמת יהיה חסר תקדים לקבוצה שאמורה להתמודד בפלייאוף של הצ'מפיונס.

מעניין מתי אנשים יבינו ששחקנים כמו אילמרטרה, דיאק ואברג'ל על הנייר הם שמות ב2-3 רמות מעל הליגה וקשה מאוד מאוד להביא אותם ובגלל זה לא מגיעים אף פעם פרופילים ברמה כזו?

השחקן האחרון שאני זוכר שהגיע בפרופיל כזה לליגה זה סאבוריט.

יובאנוביץ' לדוגמה לפני שהגיע לארץ עשה בסרביה שתי חצאי עונות טובות ולפני זה הוא בקושי שיחק בליגה השלישית בספרד, בליגה הבלגית בקבוצת תחתית ואני זוכר שבזמנו למרות המספרים הטובים שלו הוא הרגיש לי כהימור בגלל שהוא שיחק בליגה חלשה ובקושי הצליח להוכיח את עצמו.

דיאק שחקן בעלייה בליגה הרבה יותר טובה משלנו והרגיש לי מלכתחילה שהשם שלו הזוי כי שחקנים עושים בדרכ את המסלול ההפוך מפה לטורקיה וקדימה ולא להפך.

אברג'ל היה 4 שנים רצוף שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בליגה ראשונה בצרפת והיה קפטן שם, שוב, אין סיבה שיגיע לפה. בקושי את פיירו הצלחנו להביא מהליגה השנייה שם

אילמרטרה קפטן בקבוצת אמצע טבלה בבלגיה ושחקן מאוד משמעותי שם גם כמה שנים.

תמיד במשחקים החשובים בלודוגורץ הוא שיחק דק' משמעותיות, בפלייאופים, באירופה, בגביע, הוא בן 24, עשה לפני זה שנתיים בליגה הפורטוגלית עם הרבה דקות יחסית.

זה ממש, אבל ממש לא פרופיל שהפועל ב''ש מביאה לדוגמה ומספיק לראות מי השחקנים האחרונים שהם הביאו בשנתיים האחרונות

KevinDurant אמר:
מעניין מתי אנשים יבינו ששחקנים כמו אילמרטרה, דיאק ואברג'ל על הנייר הם שמות ב2-3 רמות מעל הליגה וקשה מאוד מאוד להביא אותם ובגלל זה לא מגיעים אף פעם פרופילים ברמה כזו?

יובאנוביץ' לדוגמה לפני שהגיע לארץ עשה בסרביה שתי חצאי עונות טובות ולפני זה הוא בקושי שיחק בליגה השלישית בספרד, בליגה הבלגית בקבוצת תחתית ואני זוכר שבזמנו למרות המספרים הטובים שלו הוא הרגיש לי כהימור בגלל שהוא שיחק בליגה חלשה ובקושי הצליח להוכיח את עצמו.

דיאק שחקן בעלייה בליגה הרבה יותר טובה משלנו והרגיש לי מלכתחילה שהשם שלו הזוי כי שחקנים עושים בדרכ את המסלול ההפוך מפה לטורקיה וקדימה ולא להפך.

אברג'ל היה 4 שנים רצוף שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בליגה ראשונה בצרפת והיה קפטן שם, שוב, אין סיבה שיגיע לפה. בקושי את פיירו הצלחנו להביא מהליגה השנייה שם

תמיד במשחקים החשובים בלודוגורץ הוא שיחק דק' משמעותיות, בפלייאופים, באירופה, בגביע, הוא בן 24, עשה לפני זה שנתיים בליגה הפורטוגלית עם הרבה דקות יחסית.

זה ממש, אבל ממש לא פרופיל שהפועל ב''ש מביאה לדוגמה ומספיק לראות מי השחקנים האחרונים שהם הביאו בשנתיים האחרונות

מה ההבדל בינו לבין פטרסון בפרופיל? שאפי לצורך העניין היה פרופיל הרבה יותר גבוה ממנו קלימלה כנל.
די לאתרג את המועדון דוראנט גם אם נסכים שהבאה של שחקנים ברמה של דיאק ואברגיל זה בגדר הזיה זה עדיין לא מצדיק אתזה שבסוף אתה מביא את ה6 שזה העמדה הכי חשובה מבחינתך שבה יושקעו רוב המשאבים שחקן ספסל מקבוצה שהיא חלשה ממך.
זה בדיוק כמו שהביאו את השוער השלישי של נתניה לפתוח פה.

KevinDurant אמר:

מה ההבדל בפרופיל בינו לבין סורו שכנראה יבוא לביתר?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה