Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
מעניין מתי אנשים יבינו ששחקנים כמו אילמרטרה, דיאק ואברג'ל על הנייר הם שמות ב2-3 רמות מעל הליגה וקשה מאוד מאוד להביא אותם ובגלל זה לא מגיעים אף פעם פרופילים ברמה כזו?
השחקן האחרון שאני זוכר שהגיע בפרופיל כזה לליגה זה סאבוריט.
יובאנוביץ' לדוגמה לפני שהגיע לארץ עשה בסרביה שתי חצאי עונות טובות ולפני זה הוא בקושי שיחק בליגה השלישית בספרד, בליגה הבלגית בקבוצת תחתית ואני זוכר שבזמנו למרות המספרים הטובים שלו הוא הרגיש לי כהימור בגלל שהוא שיחק בליגה חלשה ובקושי הצליח להוכיח את עצמו.
דיאק שחקן בעלייה בליגה הרבה יותר טובה משלנו והרגיש לי מלכתחילה שהשם שלו הזוי כי שחקנים עושים בדרכ את המסלול ההפוך מפה לטורקיה וקדימה ולא להפך.
אברג'ל היה 4 שנים רצוף שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בליגה ראשונה בצרפת והיה קפטן שם, שוב, אין סיבה שיגיע לפה. בקושי את פיירו הצלחנו להביא מהליגה השנייה שם
אילמרטרה קפטן בקבוצת אמצע טבלה בבלגיה ושחקן מאוד משמעותי שם גם כמה שנים.
תמיד במשחקים החשובים בלודוגורץ הוא שיחק דק' משמעותיות, בפלייאופים, באירופה, בגביע, הוא בן 24, עשה לפני זה שנתיים בליגה הפורטוגלית עם הרבה דקות יחסית.
זה ממש, אבל ממש לא פרופיל שהפועל ב''ש מביאה לדוגמה ומספיק לראות מי השחקנים האחרונים שהם הביאו בשנתיים האחרונות
מה ההבדל בינו לבין פטרסון בפרופיל? שאפי לצורך העניין היה פרופיל הרבה יותר גבוה ממנו קלימלה כנל.
די לאתרג את המועדון דוראנט גם אם נסכים שהבאה של שחקנים ברמה של דיאק ואברגיל זה בגדר הזיה זה עדיין לא מצדיק אתזה שבסוף אתה מביא את ה6 שזה העמדה הכי חשובה מבחינתך שבה יושקעו רוב המשאבים שחקן ספסל מקבוצה שהיא חלשה ממך.
זה בדיוק כמו שהביאו את השוער השלישי של נתניה לפתוח פה.
פטרסון בצלילה בקריירה שלו כבר 4 שנים ובשנתיים האחרונות בקושי עשה משהו בליגה השנייה בגרמניה והוא כבר בן 28
שואו לעומתו לפני 4 שנים עשה 2 עונות רצופות בליגה הפורטוגלית הראשונה בגיל 20-21 ועכשיו היה שנתיים בלודוגורץ שהיא קבוצה ברמתך והיה שחקן רוטציה לגיטימי ששיחק הרבה בהרכב כולל במפעלים אירופאיים. למכבי חיפה יהיה קשה להביא את "הכוכב" של לודוגורץ, זו המציאות.
NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
מעניין מתי אנשים יבינו ששחקנים כמו אילמרטרה, דיאק ואברג'ל על הנייר הם שמות ב2-3 רמות מעל הליגה וקשה מאוד מאוד להביא אותם ובגלל זה לא מגיעים אף פעם פרופילים ברמה כזו?
השחקן האחרון שאני זוכר שהגיע בפרופיל כזה לליגה זה סאבוריט.
יובאנוביץ' לדוגמה לפני שהגיע לארץ עשה בסרביה שתי חצאי עונות טובות ולפני זה הוא בקושי שיחק בליגה השלישית בספרד, בליגה הבלגית בקבוצת תחתית ואני זוכר שבזמנו למרות המספרים הטובים שלו הוא הרגיש לי כהימור בגלל שהוא שיחק בליגה חלשה ובקושי הצליח להוכיח את עצמו.
דיאק שחקן בעלייה בליגה הרבה יותר טובה משלנו והרגיש לי מלכתחילה שהשם שלו הזוי כי שחקנים עושים בדרכ את המסלול ההפוך מפה לטורקיה וקדימה ולא להפך.
אברג'ל היה 4 שנים רצוף שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה בליגה ראשונה בצרפת והיה קפטן שם, שוב, אין סיבה שיגיע לפה. בקושי את פיירו הצלחנו להביא מהליגה השנייה שם
אילמרטרה קפטן בקבוצת אמצע טבלה בבלגיה ושחקן מאוד משמעותי שם גם כמה שנים.
תמיד במשחקים החשובים בלודוגורץ הוא שיחק דק' משמעותיות, בפלייאופים, באירופה, בגביע, הוא בן 24, עשה לפני זה שנתיים בליגה הפורטוגלית עם הרבה דקות יחסית.
זה ממש, אבל ממש לא פרופיל שהפועל ב''ש מביאה לדוגמה ומספיק לראות מי השחקנים האחרונים שהם הביאו בשנתיים האחרונות
מה ההבדל בפרופיל בינו לבין סורו שכנראה יבוא לביתר?
לגבי סורו, יש פה יותר שאלה של התאמה לקבוצה גדולה לדעתי, המעבר שלו לסלטיק כשל ולמעט בשנה האחרונה שהוא עשה עונה כמו ששואו עשה לפני 3 ו4 שנים בליגה הפורטוגלית לפני המעבר ללודוגורץ הוא לא שיחק שם בכלל.
מבחינת רזומה לדעתי הרזומה של שואו עדיף משל סורו, לא בפער עצום אבל כן עדיף.
מפה כבר יש שאלה של התאמה לקבוצה גדולה ואופי שאנחנו לא מכירים את שניהם וזה התפקיד של המועדון והסקאוטים כבר לזהות מי מתאים יותר ומי פחות ולעשות את האקסטרות.
גם דילאן אגב בא מהליגה הראשונה בפורטוגל אחרי עונה טובה, לא היה כוכב שם