• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://twitter.com/ZoharZelig/status/1690315779453939712
זוהר התותח מסכים איתי בנוגע לשואו. מאכזב, אם כבר לא מצאו כלום הייתי מעדיף שישקיעו על אינו מהליגה שאנחנו מכירים מצוין ולדעתי היה יכול להיות פגז

Apoc אמר:
יש לזה פתרון פשוט
תפרידו את כל נושא ההעברות מנושא האנשים שהאפסנאי מדליף להם
תפתחו בג'ונגל נושא מקורבים, ושם יהיה את כל השאילתות שאנשים מתייגים את נירגרין וקאקא וכל אלה ומבקשים מהם פיסות מידע
ופה בנושא העברות יהיה נטו חדשות מיינסטרים וכאלה

ככה יהיה נעים גם לבני דודים הלא מוצהרים של אלברמן לשפוך את מרכולתם וגם לאנשים כמו ליברמן שפחות מתים על הוייבים של הצ'אט של נענע.

+1

מה גם שאם זה יהיה בג׳ונגל זה לא יהיה חשוף למי שלא בפורום.

The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
אני גם לא מחזיק מגנדלמן האמת, לא כבלם ולא כקשר
כנל, ועדיין מעדיף אותו בהרבה מאשר גוני ברוטציה

אם כבר חוזרים בפעם המיליון לנושא השחקנים הלא רלבנטיים ולא מועמדים מנתניה, איתן אזולאי 4 דרגות מעל גנדלמן בכל פרמטר אפשרי, ועם הרבה פחות יחצ מקפיץ מחיר.

Apoc אמר:
יגאל גולדשטיין בשנת 3023 מעלה עוד כתבה שמכבי חיפה מנסה לצרף את בלטקסה

conspiracy-charlie-day.gif

לא אמרנו שזה החדר שאתה עושה בו סקאוטינג?

Judokan אמר:
The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
אני גם לא מחזיק מגנדלמן האמת, לא כבלם ולא כקשר

אם כבר חוזרים בפעם המיליון לנושא השחקנים הלא רלבנטיים ולא מועמדים מנתניה, איתן אזולאי 4 דרגות מעל גנדלמן בכל פרמטר אפשרי, ועם הרבה פחות יחצ מקפיץ מחיר.

איתן אזולאי וגנדלמן זה לא שחקנים שטובים מגוני נאור. איך אפוק אמר, בינוני זה בינוני. לא משנה בינוני יותר או בינוני פחות.

GKagelmacher אמר:
Judokan אמר:
The real Tsepo אמר:

איתן אזולאי וגנדלמן זה לא שחקנים שטובים מגוני נאור. איך אפוק אמר, בינוני זה בינוני. לא משנה בינוני יותר או בינוני פחות.
אכן.
תמיד הדשא של השכן אפור פחות.

עדיף כבר שיקחו את הכסף שתכננו לשים על גנדלמן וישקיעו אותו בזר אכזר ולא בשואו.
זר אכזר וגוני עדיף על שואו וגנדלמן

benrey אמר:
GKagelmacher אמר:
Judokan אמר:

אכן.
תמיד הדשא של השכן אפור פחות.

עדיף כבר שיקחו את הכסף שתכננו לשים על גנדלמן וישקיעו אותו בזר אכזר ולא בשואו.
זר אכזר וגוני עדיף על שואו וגנדלמן
כנראה שלא מצאו מישהו להביא.

הבעיה הגדולה פה היא שצריך להביא עוד 4 שחקנים ישראלים טובים ופשוט אין מי להביא.

דלפ: בא לי את קני סייף יכול להיות נחמד בתור מחליף למגן שמאל ושחקן שעולה מהספסל לעשות קצת בלאגן שהמשחק תקוע

דם ירוק אמר:
דלפ: בא לי את קני סייף יכול להיות נחמד בתור מחליף למגן שמאל ושחקן שעולה מהספסל לעשות קצת בלאגן שהמשחק תקוע

ברור שמסכים איתך.

סייף לא יכול לשחק מגן שמאלי בקו 4. זה יהיה אסון הגנתי.

Shocking4U אמר:
ובנוסף יש מספיק אלטרנטיבות למגן בקו 5.

Shocking4U אמר:

נכון.
אבל לדעתי לסייף בהחלט יש מקום פה בתור קשר התקפי.
הייתי משחרר את סוף ומביא אותו.
הוא שחקן הרבה יותר טוב.

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

נכון.
הוא שחקן הרבה יותר טוב.
שחקן בית, יש לו עוד לאן להשתפר…
מעדיף לראות את סוף ושיבלי מהספסל מאשר את סייף

benrey אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

נכון.
הוא שחקן הרבה יותר טוב.
שחקן בית, יש לו עוד לאן להשתפר…
מעדיף לראות את סוף ושיבלי מהספסל מאשר את סייף

לדעתי סייף שחקן ממש טוב.
שווה לוותר על שחקן כמו סוף בשבילו.
צריך שחקן שיביא מספרים אחרי האיבוד של אצילי וקני בהחלט יכול.

סייף עונה על צורך שיש לנו בשחקן אגף עם רגל שמאל חזקה, אבל הוא לא משרת אותנו באף עמדה שאקוטית לחיזוק כרגע.
יותר חשוב שיהיה לנו פה מגן שיכול לעמוד בקו ארבע, ובלם וקשר שיכולים להחליף את הזרים בזמן אליפות אפריקה.

מאוד לא מתלהב מהרעיון של סוף ושיבלי כמגנים על כל הקו מכל מה שראיתי מהם. שיבלי כמגן שמאלי בנוער לא היה ניסוי מוצלח, הוא שחקן שצריך לקבל את הכדור לעשות דריבלים באחד על אחד בעמדה גבוהה, לא שחקן שאני סומך עליו למחויבות הגנתית ותרומה בסיטואציה הזו לאורך זמן.
וסוף סתם לא הוכיח מבחינתי שום דבר ברמת התכלס בשביל לסמוך עליו שם.

סייף יכול לתת איום משמעותי ומוכח בכנף עבור הרוטציה והייתי מאוד שמח אם היה מגיע. נתן אחלה מספרים מהעמדה הזו גם באשדוד וגם בבאקו.
ואז גם אפשר לחכות לסאן שיחזור בשביל האופציה של מחליף בקו 4.

Judokan אמר:
מאוד לא מתלהב מהרעיון של סוף ושיבלי כמגנים על כל הקו מכל מה שראיתי מהם. שיבלי כמגן שמאלי בנוער לא היה ניסוי מוצלח, הוא שחקן שצריך לקבל את הכדור לעשות דריבלים באחד על אחד בעמדה גבוהה, לא שחקן שאני סומך עליו למחויבות הגנתית ותרומה בסיטואציה הזו לאורך זמן.
וסוף סתם לא הוכיח מבחינתי שום דבר ברמת התכלס בשביל לסמוך עליו שם.

סייף יכול לתת איום משמעותי ומוכח בכנף עבור הרוטציה והייתי מאוד שמח אם היה מגיע. נתן אחלה מספרים מהעמדה הזו גם באשדוד וגם בבאקו.
ואז גם אפשר לחכות לסאן שיחזור בשביל האופציה של מחליף בקו 4.

מסכים.
שיבלי צריך להיות מושאל לדעתי.
זה יכול לאפשר גם לסוף לקבל יותר דקות בעמדה האמיתית שלו. צד שמאל, ולא ימין שהוא נעלם שם.

בכלל, לא רואה את שיבלי מקבל הרבה דקות בכנף שמאל, וגם לא כמגן על הקו.
הוא יכול לקבל דקות משמעותיות בליגת העל. עדיף את זה בשבילו. זה שונה לגמרי מחלאיילי שיהיה משמעותי.

אגב. אם חלאיילי בטעות לא נשאר (אני אישית לא חושב שזה יקרה) אז סייף כשחקן קו ימין זה פתרון לא רע (העמדה ששיחק בעונה האחרונה בבאקו, וסיים עם 12 בישולים ו-5 שערים). ולדעתי עדיף על דוידה שממשיך להימחק בבלגיה.

לא מביא סייף, בתור כנף שמאל ב3 בלמים הוא בינוני. מעדיף שיבלי קורנו חזיזה שם. בתור 10 יש לנו סבע שרי רפאלוב.

בלטקסה מגן שמאלי מחליף ממש סבבה. אני לא מבין מה אתם רוצים. אם כבר לא הייתי בונה עליו יותר מדי כבלם אם זה מה שהם מתכוונים לעשות. אני עדיין לא הבנתי מה התוכנית כשסק טס לאליפות אפריקה לגבי מי ישחק בלם ימני. היחיד שהוא בלם ימני טבעי בסגל זה דהן ואני מקווה שלא בונים עליו. לבנות על סונדגרן כבלם ימין למשך חודש מרגיש לי מאוד שאפתני

Shocking4U אמר:
בלטקסה מגן שמאלי מחליף ממש סבבה. אני לא מבין מה אתם רוצים. אם כבר לא הייתי בונה עליו יותר מדי כבלם אם זה מה שהם מתכוונים לעשות. אני עדיין לא הבנתי מה התוכנית כשסק טס לאליפות אפריקה לגבי מי ישחק בלם ימני. היחיד שהוא בלם ימני טבעי בסגל זה דהן ואני מקווה שלא בונים עליו. לבנות על סונדגרן כבלם ימין למשך חודש מרגיש לי מאוד שאפתני

ומה יקרה בתרחיש שסק באליפות אפריקה וקורנו מוצהב/פצוע? צריל פה גם בלם מחליף וגם מגן מחליף. ואני מקווה שהבלם מחליף לא יהיה דהן/ארד/גרשון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה