ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:קאפומנה ישתכר 330 אלף אירו לעונה, יחתום ל4 שנים, דמי העברה 1.2 מיליון אירו
onn אמר:אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
בכל אופן, זו כנראה עובדה מוגמרת, ולמרות שהייתי יותר משמח אם הוא היה יכול ליטול חלק במשחקי הפלייאוף, בראיה ארוכת טווח אני אופטימי.
שוער עולה אמר:לא אומר כלום
עוד מסוגלים להפוך את גרשון לבלם שלישי
כובע קש אמר:לפי תומר לוי דהן אמור להצטרף לביתר השבוע.
האם זה אומר שסגרו עם בלם?
אצבעוני אמר:שאלה מעניינת למביני עניין
האם אנחנו נקבל כסף על התקופה ששואו וסק יהיה באליפות אפריקה? (במונדיאל כן מקבלים סכום)
המועדון עוד ברווחי שיא על המכירות בקיץ, לא על זה חשבתי שיביאו משהוSmile אמר:אצבעוני אמר:שאלה מעניינת למביני עניין
האם אנחנו נקבל כסף על התקופה ששואו וסק יהיה באליפות אפריקה? (במונדיאל כן מקבלים סכום)
מה זה משנה? כאילו המועדון עושה משהו עם הכסף שהוא מקבל.
במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?onn אמר:אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
בכל אופן, זו כנראה עובדה מוגמרת, ולמרות שהייתי יותר משמח אם הוא היה יכול ליטול חלק במשחקי הפלייאוף, בראיה ארוכת טווח אני אופטימי.
dyarok אמר:כובע קש אמר:לפי תומר לוי דהן אמור להצטרף לביתר השבוע.
האם זה אומר שסגרו עם בלם?
יש מגן שמאלי מחליף? יש מספיק קשרים?
למה זה מפתיע אותך?
הוא מסכים איתךKevinDurant אמר:במה הרזומה של קורנו יותר טוב ממנו? בזה שהוא טייל בליגה השלישית בספרד או שיחק בקבוצת תחתית-אמצע טבלה בליגה השנייה בספרד?onn אמר:אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
או הרזומה של פיירו שעשה עונה אחת טובה בקריירה בקבוצת אמצע טבלה בליגה השנייה בצרפת?
מסכים, סונדגרן אולי הגיע בפרופיל קצת אחר מהאחרים שציינת, אבל בכל מקרה אתה צודק בשורה התחתונהonn אמר:אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.
לדעתי אני חושב שאתם טועים.The real Tsepo אמר:מסכים, סונדגרן אולי הגיע בפרופיל קצת אחר מהאחרים שציינת, אבל בכל מקרה אתה צודק בשורה התחתונהonn אמר:אם היה חותם בימים הראשונים של חלון ההעברות התגובות היו אחרות לגמרי. האנטי הוא נטו עקב כך שהשם שלו עלה אחרי שמות סטייל דיאק, ההוא ממדסגסקר, צ'אלובה ואברג'ל. אין לו רזומה פחות טוב מסונדרגן, פיירו וקורנו שההחתמות שלהם בדעת רוב התבררו כהצלחה.