ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בן דור אמר שסייף, גנדלמן וגיל כהן לא מועמדים. היחיד שבאמת מועמד זה בלטקסהNOSFERATU ZODD אמר:קני סייף מבחינתי זה מאסט.
לכו תדעו אם לא יגיעו הצעות על חזיזה וחאליילה ואז נדבר ללאמפה.
Shocking4U אמר:בן דור אמר שסייף, גנדלמן וגיל כהן לא מועמדים. היחיד שבאמת מועמד זה בלטקסהNOSFERATU ZODD אמר:קני סייף מבחינתי זה מאסט.
Shocking4U אמר:בן דור אמר שסייף, גנדלמן וגיל כהן לא מועמדים. היחיד שבאמת מועמד זה בלטקסהNOSFERATU ZODD אמר:קני סייף מבחינתי זה מאסט.
gargy אמר:הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.
ברק.י אמר:gargy אמר:הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.
למה הזוי? הוא מדבר על הדברים מבחינה כרונולוגית.
אליאור אמר:ברק.י אמר:gargy אמר:הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.
למה הזוי? הוא מדבר על הדברים מבחינה כרונולוגית.
זה הזוי כי גם אם היו גישושים זה ברור שרצו את צ'אלובה לפני שואו והסוכן מנסה לצייר תמונה אחרת.
Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
תרשמו את השם בסיל חורי של סכנין, הילד חתיכת סקורר, הייתי שמח לרכוש ולהשאיל, אין מצב סכנין עדיין חייבים לנו כסף על עטאא וריאן?
התראיין לחמש באווירShocking4U אמר:איפה זה נאמר?gargy אמר:הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.
אגב הוא גם הביא את אוברניאק אלינו בזמנו ובשנה שעברה את פיירו לפה ואת אילייה לצהובים.
כי מנסים להוריד את המחיר. המאמן של נתניה לא כזה מחזיק מגנדלמן והוא אמור להיות בספסל רוב העונה אם לא יהיו הפתעות, הוא יותר בונה על בוריס אינו המצוין ואזולאיאליאור אמר:Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
תרשמו את השם בסיל חורי של סכנין, הילד חתיכת סקורר, הייתי שמח לרכוש ולהשאיל, אין מצב סכנין עדיין חייבים לנו כסף על עטאא וריאן?
למה לקראת הסוף ולא כבר עכשיו? זה לא נשמע לי רציני
Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
כובע קש אמר:גנדלמן בגנט, סופסוף נפסיק לשמוע את השם שלו בהקשר שלנו