• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא יהיה כלום כי אין כלום
ולא יהיה כלום גם אם נעפיל לליגת האלופות, מקסימום איזה שטרכמן כזה

קני סייף מבחינתי זה מאסט.
לכו תדעו אם לא יגיעו הצעות על חזיזה וחאליילה ואז נדבר ללאמפה.

NOSFERATU ZODD אמר:
בן דור אמר שסייף, גנדלמן וגיל כהן לא מועמדים. היחיד שבאמת מועמד זה בלטקסה

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

מתי הוא אמר?
בלטקסה חייב לנחות פה מחר. אם קורנו מקבל עוד צהוב אחד אנחנו אולי נהיה חייבים להתשמש בו.

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

ממש מפתיע. הייתי בטוח ששחר רק מת להוציא כסף על רכש ורק חסר לו מזומנים

gargy אמר:
הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.

למה הזוי? הוא מדבר על הדברים מבחינה כרונולוגית.

ברק.י אמר:
gargy אמר:
הסוכן של שואו (זה שהביא לנו את אלפונס האגדי) מתראיין ומספר כמה שרצינו אותו לפני צ׳אלובה וכל החבר׳ה.
איזה הזוי.

זה הזוי כי גם אם היו גישושים זה ברור שרצו את צ'אלובה לפני שואו והסוכן מנסה לצייר תמונה אחרת.

צ'אלובה לדעתי זה נסיון דחיפה של סוכן.
חשבו שבגלל הנסיבות שלו יהיה אפשר להחתים, לא מאמין שהוא היה מועמד בהתחלה.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
gargy אמר:
איזה הזוי.

זה הזוי כי גם אם היו גישושים זה ברור שרצו את צ'אלובה לפני שואו והסוכן מנסה לצייר תמונה אחרת.

אבל הוא מדבר מבחינה כרונולוגית, לא מבחינת סדר עדיפויות.
הוא מנסה להבהיר שהבחירה בשואו זו לא בחירה בפלסטר מאיזה סוכן שדחף אותו.

סביר ששואו הוא שחקן שהמועדון עקב אחריו וניסה למשוך אותו לפה, אבל זה לא הסתדר. משם, החליטו לעשות מהלך ולנסות להביא לפה שחקן בפרופיל גבוה יותר וכשעלתה האופציה לנסות להביא את צ'אלובה, ניסו לפנות אליו. כשזה לא עבד, חזרו שוב לרשימות ולשחקנים שעקבו אחריהם במהלך העונה וניסו שוב את שואו. זה לא אומר שהוא הועדף על צ'אלובה (וגם לא על פני שחקנים אחרים ברשימות, שאולי לא הייתה אפשרות להביא כרגע).

מה בן דור יודע נו באמת, מדובר באדם הכי טיפש בעולם
מה נראה לכם?
שיגידו לו כן גנדלמן מועמד.

שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
תרשמו את השם בסיל חורי של סכנין, הילד חתיכת סקורר, הייתי שמח לרכוש ולהשאיל, אין מצב סכנין עדיין חייבים לנו כסף על עטאא וריאן?

Jerry אמר:
שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
תרשמו את השם בסיל חורי של סכנין, הילד חתיכת סקורר, הייתי שמח לרכוש ולהשאיל, אין מצב סכנין עדיין חייבים לנו כסף על עטאא וריאן?

למה לקראת הסוף ולא כבר עכשיו? זה לא נשמע לי רציני

Shocking4U אמר:
gargy אמר:
איזה הזוי.
איפה זה נאמר?

אגב הוא גם הביא את אוברניאק אלינו בזמנו ובשנה שעברה את פיירו לפה ואת אילייה לצהובים.
התראיין לחמש באוויר

אליאור אמר:
Jerry אמר:

למה לקראת הסוף ולא כבר עכשיו? זה לא נשמע לי רציני
כי מנסים להוריד את המחיר. המאמן של נתניה לא כזה מחזיק מגנדלמן והוא אמור להיות בספסל רוב העונה אם לא יהיו הפתעות, הוא יותר בונה על בוריס אינו המצוין ואזולאי

Jerry אמר:

הוא האוסמה חלאילה הבא.

לא חושב שאני זוכר איזשהו שחקן נוער של סכנין שהצליח מחוץ אליהם. קבוצת חממה אולטימטיבית, אם על קרית שמונה אנחנו אומרים לא לגעת בשחקנים, סכנין זה פי 2

הלך גנדלמן אין קשר ישראלי אחר שאפשר להביא לגיבוי בשוק נשאר עם גוני נאור בדיוק כמו שנשאר עם אורי דהן גיבוי לסק .
לא צריך לדאוג שהאפריקאים שלנו יצאו לטורניר שלהם אחלה מחליפים יש להם . .
אין ספק שהמועדון שלנו רעב לתארים ושואף למצוינות סראשבקיר סראשבקיר סראשבקיר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה