ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:הליך האזרוח של דניאל נמצא בשלב מתקדם.
בנוסף יש שמות של שני בלמים שכבר יש מו"מ מתקדם איתם.
לגבי עמדת השוער, אולי עוד בונים על החזרה של ג'וש בגלל זה הולכים לכיוון הבלם זר
גנדלמן מועמד לפה ובגלל זה הוא חתם רשמית בגנט יום אחריApoc אמר:יגאל עושה אול אין בהנפצות, שמישהו יפתח פרוייקט הדסטארט להתרים לו כסף לממן את הגמילה
?Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
תרשמו את השם בסיל חורי של סכנין, הילד חתיכת סקורר, הייתי שמח לרכוש ולהשאיל, אין מצב סכנין עדיין חייבים לנו כסף על עטאא וריאן?
שנה מהיום יגיעו הכתבות שגנט רוצה להחזיר את ההשקעה עליו.Hulk אמר:תוך שנה גנדלמן נזרק למילואים שם, הזוי איך קבוצות בכירות בבלגיה אם סקאוטינג מביך שמים 2 מיליון על נגר הזה.
צריך להגיד את האמת אבל שנטע היה חצי שנה לסוף חוזה וקארצב, גנדלמן ורז שלמה צעירים משמעותית מהשחקנים שלנוכרמליסט ירוק אמר:המכירות האלה של נתניה רק מראות עד כמה מכבי חיפה מנוהלת בצורה כושלת. קארצב, גנדלמן ורז שלמה נמכרו ביותר כסף מאצילי נטע ופאני
יש מצב שאחד מהם זה דילאן בטובינסיקה הקונגולזי? שמעתי שהוא בלם טובירוק רפואי אמר:הליך האזרוח של דניאל נמצא בשלב מתקדם.
KevinDurant אמר:יש מצב שאחד מהם זה דילאן בטובינסיקה הקונגולזי? שמעתי שהוא בלם טובירוק רפואי אמר:הליך האזרוח של דניאל נמצא בשלב מתקדם.
Jerry אמר:מאוד מאוד מקווה שלא ימכרו את זערורה לנתניה
זה שחקן שתוך שנה-שנתיים אצלם נמכר ב2.5 מיליון יורו
פוטנציאל מדהים
הפצע עוד לא הגליד.. אנא ממךKevinDurant אמר:יש מצב שאחד מהם זה דילאן בטובינסיקה הקונגולזי? שמעתי שהוא בלם טובירוק רפואי אמר:הליך האזרוח של דניאל נמצא בשלב מתקדם.
נו מה אתה אומר יהיו התפתחויות עד סוף החלון עם גנדלמן?Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
תרשמו את השם בסיל חורי של סכנין, הילד חתיכת סקורר, הייתי שמח לרכוש ולהשאיל, אין מצב סכנין עדיין חייבים לנו כסף על עטאא וריאן?
Shocking4U אמר:נו מה אתה אומר יהיו התפתחויות עד סוף החלון עם גנדלמן?Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
Shocking4U אמר:נו מה אתה אומר יהיו התפתחויות עד סוף החלון עם גנדלמן?Jerry אמר:שלא יזיין בשכל בן דור הטמבל הזה גנדלמן יותר ממועמד ולקראת סוף החלון יהיו התפתחויות איתו, תפיסקו לצטט את האהבל טורבו הזה
לא חושב שבונים על מגן שמאלי זר, קשה לי להאמין שיהיו 2 זרים בעמדה הזאת, מחכים לכל עניין בלטקסה או סייף, לא רואה אופציה אחרת.Shocking4U אמר:נפלתי עם זה בשנה שעברה בנושא של מוחמד אבל צדקתי לגבי סונדגרן אז אמשיך ואטען שלא רואה את זה קורה בחלון הזה מבחינת אורך התהליך. מקווה שהם לא בונים על זה ומתעסקים בלהביא מגן שמאלי מחליף ישראלי כמו בלטקסה שלא נשאר בסוף עם הגנדלמן ביד.