omribenjamin
באנקר בהרכב
חזיזוש אמר:הייתי מגדיר את זה כשבוע חביב
אולי הכי טוב בכל החלון הזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חזיזוש אמר:הייתי מגדיר את זה כשבוע חביב
דילן של היום יותר טוב מויטור של היום, זה לא ויטור בשיאושוער עולה אמר:פיינגולד שיחק כמגן שמאלי גם בנבחרת הנוער
אותי הוא הרשים יותר כמגן שמאלי
היה יותר אחראי בהגנה ויותר טוב בהתקפה
לא מחזיק מדילן בלם ברמה גבוהה
היו לו לדעתי מעט מאוד משחקים שהוא הצדיק בהם עמדה של בלם זר במכבי חיפה
סק בלם הרבה יותר טוב מפלאניץ'
לחשוב שדילן יותר טוב מויטור..מצחיק
Shocking4U אמר:הוא פצוע עם קרע ברצועה.ברק.י אמר:אפרופו שחקנים שאולי ישקלו לעזוב את קבוצותיהם בשלב מסוים, מה מצבו של ליידנר?
בן דור טוען שמחפשים בלם שמאלי ברגל. מקווה שטועה, אנחנו צריכים בלם עם רגל ימין ולא עוד אחד עם רגל שמאל.
netanel412 אמר:https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=78733
רשמי פיינגולד חתם עד 2026
אני רואה שאתה ממש דואג לי. מצבי מצויין, בדיוק הזמנתי חומוסNirgreen אמר:מצבו של שוקינג?
שוער עולה אמר:פיינגולד שיחק כמגן שמאלי גם בנבחרת הנוער
אותי הוא הרשים יותר כמגן שמאלי
היה יותר אחראי בהגנה ויותר טוב בהתקפה
לא מחזיק מדילן בלם ברמה גבוהה
היו לו לדעתי מעט מאוד משחקים שהוא הצדיק בהם עמדה של בלם זר במכבי חיפה
סק בלם הרבה יותר טוב מפלאניץ'
לחשוב שדילן יותר טוב מויטור..מצחיק
Shocking4U אמר:אני רואה שאתה ממש דואג לי. מצבי מצויין, בדיוק הזמנתי חומוסNirgreen אמר:מצבו של שוקינג?![]()
Shocking4U אמר:מקווה שלא יביאו עוד בלם אפריקאי. מצד אחד אני מבין את היתרונות הפיזיים אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד שחקן שילך לאליפות אפריקה
הגיוניKaka אמר:יגיע בלם, לא יודע אם שמאלי או ימני אבל הולכים על בלם. אם פלאניץ׳ היה כשיר היו מחזירים אותו.
Kaka אמר:יגיע בלם, לא יודע אם שמאלי או ימני אבל הולכים על בלם. אם פלאניץ׳ היה כשיר היו מחזירים אותו.
בירקי אמר:Kaka אמר:יגיע בלם, לא יודע אם שמאלי או ימני אבל הולכים על בלם. אם פלאניץ׳ היה כשיר היו מחזירים אותו.
לפליאוף?
KevinDurant אמר:הגיוניKaka אמר:יגיע בלם, לא יודע אם שמאלי או ימני אבל הולכים על בלם. אם פלאניץ׳ היה כשיר היו מחזירים אותו.
אני חושב שעושים פה טעות גדולה בעמדת הקשר ואני חושב שאנחנו נשלם עליה ביוקר, אין לנו את "היציבות" ו"הזמינות" של נטע, פאני ורודריגז
מוחמד נעלם תמיד בחלק השני של העונה, ג'אבר שחקן פציע מאוד וגוני נאור לא ברמה
לדעתי *חייב* להביא קשר נוסף למרות שאני מאמין שנראה בעיקר במסגרת הליגה המון את סבע, רפאלוב ושרי משחקים כ8 כדי לתת להם את הדקות וליהנות מהם התקפית ובהנעת הכדור אבל זה יפגע במשחק ההגנה שלנו כמו שזה פגע בשנים האחרונות ואנחנו נהיה פחות מאוזנים.
אני מקווה שלמרות הכל עדיין יביאו מגן שמאלי טבעי לסגל
בירקי אמר:Kaka אמר:יגיע בלם, לא יודע אם שמאלי או ימני אבל הולכים על בלם. אם פלאניץ׳ היה כשיר היו מחזירים אותו.
לפליאוף?
חזיזוש אמר:Liberman אמר:חזיזוש אמר:דלפ אימתני סליחה מראש-
בוגדן פלאניץ הבלם הכי טוב בפער שראיתי ב-20 שנותי כאוהד, גם יותר מסק (המדהים)
אני לא רופא ואין לי מיפוי עצמות שלו, אבל אם יש סנריו שבו הוא משתקם מהפציעה הזאת אני מנחית אותו פה בלי להתבלבל
בתור אחד הסוגדים הגדולים של פלאניץ׳ אני מצטער מאוד לומר שעם כל ההפתעה שבזה - סק בלם כמה רמות מעליו.
בחדווה מה שנקרא, ברור לי שאני בדעת מיעוט בנושא.
כמות ה"ואו" על פעולות של פלאניץ' פר משחק זה משהו שאני לא זוכר שהיה לפניו או אחריו לבלם
שואל אותי עם מי הייתי רגוע יותר כשרצים מולו 3 שחקנים- פלאניץ. מי אני יותר רגוע שמקבל כדור מהשוער תחת לחץ- פלאניץ
שמים בלם מהנוער ליד פלאניץ'? יהיה בסדר (ועל הדרך זימון לנבחרת)
ועדיין סק בלם על ומבין לגמרי את הטענות שהוא הכי גדול שהיה פה, זה לא ממעיט מהערך שלו