• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
למה אנחנו צריכים אותו?
בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?

אתה אמרת אנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. גיל כהן לא מגן שמאלי, הוא בלם. זה שהוא שיחק כמגן לא אומר שהוא טוב שם. לא זוכר משחק אחד שלו כמגן שהוא עשה משהו טוב בחלק הקדמי ונתן בישול.

במקסימום אפשר להחתים אותו ולהשאיל בחזרה לאשדוד או לקבוצה אחרת בליגה.

Kaka אמר:
למה אנחנו צריכים אותו?

מניח שזה נובע בעיקר מהרצון שלא יהיה שחקן טוב או פוטנציאל ליריבה.

Judokan אמר:
"אין ישראלים להביא"

ישראלי מוכשר במומנטום טוב זמין במחיר מציאה

"מה אנחנו צריכים אותו"

מבין מה אתה ואחרים אומרים, אבל באמת אני שואל, איפה הוא נכנס אלינו לרוטציה?
מצבת הבלמים-מגיני שמאל שלנו היא כזאת: סק, גולדברג, ובלם זר (בתקווה שיהיה ברמה גבוהה), סונדגרן, קורנו ומגן שמאל מחליף.
עוד יכולים לתת גיבוי כבלמים: גרשון ואפילו נאור.

KD כתב קודם שהוא היה מעדיף שיבוא קשר זר, אני לא מתווכח עם זה ואם זה אכן היה קורה הייתי אולי טוען אחרת לגבי כהן כי אז היה צורך בבלם, אבל לא נראה בכלל שאנחנו בכיוון של להביא קשר זר אז זה פחות רלוונטי.

יש רק שתי סיבות להביא את גיל כהן:
1. מכוונים קשר זר ומעדיפים שהישראלי שיסגור את שתי העמדות האחרות שחייבות עומק יהיה גיל כהן, למרות שהוא שמאלי. נראה שזו לא התכנית.
2. לקנות ולהשאיל מתוך מחשבה שבעונה הבאה גרשון יפרוש ונרצה פה בלם שמאל. העניין הוא שאם זה המצב, לגיל כהן אין טעם לבוא לפה כשבמכבי ת״א רוצים שיצטרף כבר עכשיו לסגל שלהם.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
למה אנחנו צריכים אותו?
בלם צעיר וטוב שיכול לשחק כבלם שמאל במקום שון או כמגן שמאלי. למה אנחנו לא צריכים אותו?

אתה אמרת אנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. גיל כהן לא מגן שמאלי, הוא בלם. זה שהוא שיחק כמגן לא אומר שהוא טוב שם. לא זוכר משחק אחד שלו כמגן שהוא עשה משהו טוב בחלק הקדמי ונתן בישול.

אני מחזיק מגיל כהן כבר תקופה. לדעתי הוא פוטנציאל מצויין לבלם שמאל בטייפקאסט של שון. מהיר, טוב עם הכדור. הוא יכול להיות גיבוי סולידי כמגן שמאלי. אם זה המחיר ובהנחה שהוא יחזק יריבה ישירה, צריך להתחרות איתם עליו.

צריך 4 בלמים ראויים
כרגע יש לנו 2
בלם זר+ ארד זה 4. כלומר אין צורך בגיל כהן אם מחזירים את ארד בינואר. גיל כהן אולי במומנטום יותר טוב מארד, זה לא הופך אותו לבלם טוב יותר

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

אני מחזיק מגיל כהן כבר תקופה. לדעתי הוא פוטנציאל מצויין לבלם שמאל בטייפקאסט של שון. מהיר, טוב עם הכדור. הוא יכול להיות גיבוי סולידי כמגן שמאלי. אם זה המחיר ובהנחה שהוא יחזק יריבה ישירה, צריך להתחרות איתם עליו.

אז כמו שאמרתי אפשר להחתים ולהשאיל אבל במקרה כזה אם יש לו הצעה ממכבי ת״א זה ברור שהוא יעדיף לשחק שם בגלל הסיכוי הגבוהה להיות בהרכב.
בעיניי הוא לא גיבוי לעמדת המגן השמאלי, בלם לא רע אבל לא מגן.

לדעתי אחרי המשחק היום
גוני יכול להיות אחלה בלם מחליף
צריך להביא עוד אחד לאמצע

עכשיו ב-One:
דיווח: מכבי חיפה מעוניינת לצרף בלם קרואטי
https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-24/1,1,4,31558/443324.html

אני מקווה שזה לא השלב בו דורון מבקש מאוהדים בשידור חי שישלחו לו שמות של בלמים זרים.

הוא היה מועמד לפני עונה וחצי לנתניה וזה נפל על ענייני משכורת

לא התלהבתי על הנייר. הוא נראה איטי וכבד בהשוואה לסק ואפילו לדילן. אני עדיין חושב שעדיף לחכות עם הזר עוד קצת ואם אנחנו בצ׳מפיונס לנצל את זה כדי להביא זר ברמה אחרת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה