• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סונדגרן לדעתי חסנש"ב ב99.9999%
הוא לא הולך למהלך של חתונה+אזרוח סתם ככה מבלי שמובטח לו תגמול הולם מהמהלך.
רואים שהוא מאוד מחובר למועדון, לקהל שאוהב ומעריך אותו, לאוירה ואין לו סיבה ללכת למקום אחר אם יש לו חוזה ביד.

אחרי סק, אני מאוד מקווה שתצא כבר הודעה רשמית על מוחמד ולא רק שהוא יסכם עוד פעם.

להאריך לעלי, סונדגרן וחלאיילי.
להביא את איתן אזולאי, ג'וש ובלטקסה/יהודי אחר.
לא בשמיים ונותן לנו סגל עם עומק לשתי מסגרות. לגבי האיכות זה עדיין יהיה פחות מבשנה שעברה כנראה.

לצערי, אני חושב שהחלון יסתיים רק עם מגן שמאלי.
לא שומעים כלום כרגע בנוגע לקשר.

אם ג׳וש יחזור, מה טוב. לא חושב שזה תלוי בנו ולא הייתי בונה על זה. רק הוא יודע מה הוא מחפש. בינתיים נשמע שהוא רק מסרב להצעות.

ברק.י אמר:
DelPiero אמר:
ברק.י אמר:
מניח שסונדרן זה עוד עונה עם אופציה (עד 2026).
קשה לי להאמין שחלאיילי יוותר לחלוטין על הסעיף. הלוואי.

אם יוותר על הסעיף יקבל את המילה של יענקלה הגנטלמן בטח שלכשתגיע ההצעה - הוא ישחרר אותו

זה תמיד נכון. השאלה תמורת איזו הצעה הוא ישחרר אותו.
אם חלאיילי ילחץ אותו עבור הצעה של 2 מיליון, לא הרווחנו יותר מדי מזה שאין סעיף מוגבה.

ברור, אבל המערכת אצלנו כבר הוכיחה מספיק פעמים שההתנהלות בנושא החוזים טעונת שיפור..ואני עדין..

ברק.י אמר:

אם ג׳וש יחזור, מה טוב. לא חושב שזה תלוי בנו ולא הייתי בונה על זה. רק הוא יודע מה הוא מחפש. בינתיים נשמע שהוא רק מסרב להצעות.

מה תביא רכש להגיד הבאנו אין לך תאכלס מה להביא לאמצע

David אמר:
ברק.י אמר:

תראה, באמצע העונה אתה בלי שואו ועם פציעה של איזה שהוא קשר גם קשר מחליף אין לך. אם לא מתכוונים להשקיע כסף, רצוי שיבחרו שחקן מהנוער ויתרגלו אותו לאורך העונה עם הבוגרים למקרה שנצטרך.

אגב, לכל נותני הציונים לחלון למיניהם.
סק פאקינג האריך את החוזה שלו פה.
בלם שהגיע לכאן בטעות, קיבל החלטה להשאר פה. זה לא נתפס בעיניי.

ברק.י אמר:
David אמר:
ברק.י אמר:

תראה, באמצע העונה אתה בלי שואו ועם פציעה של איזה שהוא קשר גם קשר מחליף אין לך. אם לא מתכוונים להשקיע כסף, רצוי שיבחרו שחקן מהנוער ויתרגלו אותו לאורך העונה עם הבוגרים למקרה שנצטרך.
יש מספיק שחקנים עלי מוחמד גוני נאור ג’אבר וזערורה אמורים להספיק לליגה לפחות בעיני

David אמר:
ברק.י אמר:
David אמר:

יש מספיק שחקנים עלי מוחמד גוני נאור ג’אבר וזערורה אמורים להספיק לליגה לפחות בעיני

מגוני ראינו מספיק - גם בליגה לדעתי הוא לא מתאים.
זערורה לא ראיתי עדיין דקה ממנו ואי אפשר לדעת אם הוא יתן תעבודה או לא.

צריך גם מגן שמאלי, גם קשר והלוואי ג׳וש.

העונה עוד ארוכה ויש גבול כמה אפשר לחלטר ולשחק עם הצבות של שחקנים. שחקן צריך לשחק בעמדה שלו.

כמו במנג׳ר שהייתי משחק לפני 10 שנים והוא אם הייתי שם שחקן לא בעמדה אז היה משתנה לו הצבע מירוק (שזה טוב) לכיוון הצהוב - אדום. כלומר, הוא פשוט נהיה פחות טוב / אפקטיבי.

David אמר:
ברק.י אמר:
David אמר:

אתה סופר את זערורה, אבל נשמע שהוא בדרך החוצה ולא רוצה להישאר פה. מה גם שהוא לא ממש הצליח להרשים את המאמנים שלו כאן.

המועדון חייב להבין שנעשתה טעות ברכישה של גוני נאור, מוכרחים לנסות למכור/להשאיל אותו.
לצערי אי אפשר לבנות עליו בליגה ובטח שלא באירופה.
חייבים עוד קשר איכותי לסגל שואו עלי וג'אבר לא מספיקים.

מכבי נתניה ומכבי חיפה במו"מ מתקדם על העברת באסם זערורה. הירוקים דורשים 1.5 מיליון ש"ח ו-25% ממכירתו העתידית של הקשר, כשבנוגע לסעיף האחרון האלופה לא מוכנה להתגמש
גולדשטיין

ירוק רפואי אמר:
המועדון חייב להבין שנעשתה טעות ברכישה של גוני נאור, מוכרחים לנסות למכור/להשאיל אותו.
לגמרי
ואני אגיד לך יותר מזה, אני יודע שאני בדעת מיעוט פה לגבי הפוטנציאל שלו, או לפחות הפוטנציאל שראיתי ממנו בתקופה של הפועל ירושלים. אני חושב שיש לו עדיין את הפוטנציאל להתפתח להיות קשר אמצע לגיטימי אצלנו ברוטציה (לא באזורי החיוג של נטע, אבל פשוט להיות אחלה עומק), אבל ההתפתחות הזו לא יכולה לקרות אצלנו. האופן שבו הוא השתלב בקבוצה והגישה שלו, זה פשוט לא עובד בקונסטלציה הנוכחית, תשאיל אותו לעונה, אולי משהו ישתחרר והוא יחזור לפה בגישה אחרת, ואם לא לא קרה כלום ותשחרר אותו

ירוק רפואי אמר:
אני מסכים אתך

הבעיה שאני חושב שמעבר לזה גם אין יותר מדי מה לעשות ואין יותר מדי אופציות בשוק.

שמעתי שלגוני יש סעיף שבארץ הוא יכול לשחק חוץ מאצלנו רק הפועל ירושלים.
זה נכון?

NOSFERATU ZODD אמר:
זה נכון?
יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלה

@Apoc מה דעתך בנושא

דגו לא מחזיק מגוני כבר ואתם רואים שהוא כבר לא משחק תקופה.

KevinDurant אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
זה נכון?
יש המון שמועות על זה אבל לדעתי זה סעיף לא חוקי מבחינת חופש העיסוק ודברים כאלה

@Apoc מה דעתך בנושא

אכן אין דבר כזה "יכול לשחק רק בX"

Nirgreen אמר:
דגו לא מחזיק מגוני כבר ואתם רואים שהוא כבר לא משחק תקופה.
כמו אצל בכר, גם דגו הבין אחרי 2-3 משחקים שזה לא זה

הוא אפילו לא נכנס מחליף לכמה דקות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה