אליאור אמר:אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
אפשר גם לבנות על שחקני בית אם יש להם פוטנציאל אמיתי אבל אי אפשר לעשות פה מכבי פתח תקווה או משהו בסגנון. ובשורה התחתונה אתה לא פותח עונה עם מגן שמאלי אחד גם אם אתה משחק רק במסגרת אחת, כל שכן שתי מסגרות כשאחת מהן היא ברמה גבוהה כמו הליגה האירופית. בסוף אנחנו גם יודעים שאם בלטקסה היה מקבל שחרור בחינם מאוסטריה וינה הוא היה פה כבר לפני חודשיים ולכן מדובר בשיקול שהוא 98 אחוז כלכלי ו-2 אחוז מקצועי.
אני חושב שההחלטה של שחקן לאיזו קבוצה לעבור קשורה להרבה דברים אחרים מרק כסף.
בהנחה שההצעה שלנו תהיה באותו אזור כספית, ייכנסו גם שיקולים של האם במקור השחקן נולד מהצפון או בדרום (שיקן שכל המשפחה שלו גרה במרכז יעדיף לעבור לקבוצה מהמרכז), האם גדל כל החיים אצל היריבה העירונית ועוד מגוון סיבות.
במקרה של חמודי כנען, אני חושב שבמידה וההצעות שלנו היו זהות, הוא היה בוחר בנו, אלא אם בעזיבה שלנו את הנוער נותרו משקעים. לא חושב שהוא היה בוחר בקבוצה גזענית כמו מכבי ת"א