• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
אפשר גם לבנות על שחקני בית אם יש להם פוטנציאל אמיתי אבל אי אפשר לעשות פה מכבי פתח תקווה או משהו בסגנון. ובשורה התחתונה אתה לא פותח עונה עם מגן שמאלי אחד גם אם אתה משחק רק במסגרת אחת, כל שכן שתי מסגרות כשאחת מהן היא ברמה גבוהה כמו הליגה האירופית. בסוף אנחנו גם יודעים שאם בלטקסה היה מקבל שחרור בחינם מאוסטריה וינה הוא היה פה כבר לפני חודשיים ולכן מדובר בשיקול שהוא 98 אחוז כלכלי ו-2 אחוז מקצועי.

אני חושב שההחלטה של שחקן לאיזו קבוצה לעבור קשורה להרבה דברים אחרים מרק כסף.
בהנחה שההצעה שלנו תהיה באותו אזור כספית, ייכנסו גם שיקולים של האם במקור השחקן נולד מהצפון או בדרום (שיקן שכל המשפחה שלו גרה במרכז יעדיף לעבור לקבוצה מהמרכז), האם גדל כל החיים אצל היריבה העירונית ועוד מגוון סיבות.

במקרה של חמודי כנען, אני חושב שבמידה וההצעות שלנו היו זהות, הוא היה בוחר בנו, אלא אם בעזיבה שלנו את הנוער נותרו משקעים. לא חושב שהוא היה בוחר בקבוצה גזענית כמו מכבי ת"א

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
אפשר גם לבנות על שחקני בית אם יש להם פוטנציאל אמיתי אבל אי אפשר לעשות פה מכבי פתח תקווה או משהו בסגנון. ובשורה התחתונה אתה לא פותח עונה עם מגן שמאלי אחד גם אם אתה משחק רק במסגרת אחת, כל שכן שתי מסגרות כשאחת מהן היא ברמה גבוהה כמו הליגה האירופית. בסוף אנחנו גם יודעים שאם בלטקסה היה מקבל שחרור בחינם מאוסטריה וינה הוא היה פה כבר לפני חודשיים ולכן מדובר בשיקול שהוא 98 אחוז כלכלי ו-2 אחוז מקצועי.
מתי בפעם האחרונה המועדון הפסיד במאבק שחקן למכבי ת''א?

חוץ מזהבי, אנחנו משלמים יותר מהם במשכורות וגם בדמי העברה זה ממזמן התאזן

אנחנו לא ב2014-2015, די עם הרגשי נחיתות האלה של מכבי ת''א

על כמה שחקנים נלחמת איתם לאחרונה?
דיא בא לפה כי הוא לא רצה לשחק במכבי תל אביב כשחלק מהקהל שם גזעני.
בשנים האחרונות אתה ביתרון כי הסגל שלך טוב יותר ואתה לא מתחרה איתם על אותם שחקנים אבל עובדתית התקציב שלהם גדול יותר, ההעברות היקרות שלהם יותר יקרות משלנו והם עדיין מסוגלים להציע משכורות גבוהות יותר.
לא מבין מה זה קשור לרגשי נחיתות, סתם פרשנות שאתה נוטה לעשות עם עצמך. עובדתית התקציב שלהם גבוה יותר ב-20 מיליון שקל, וביום ששתי הקבוצות ירצו מאוד את אותו השחקן הם יציעו לו יותר כסף.

בכל מקרה האשליה הזו של "לא נביא בינוניים" לא עולה בקנה אחד עם המציאות של מגבלת הזרים ושוק הישראלים הדל. השיקול השלישי והחלש יותר הוא שבמידה ואנחנו והצהבת נרצה את אותו שחקן, לא בטוח בכלל שהוא יבוא אלינו. יש מקרים שאתה לא מביא שחקן בינוני כדי להיות חמישי ברוטציה בקישור אבל כן אפשר להמר על שחקן כמו איתן אזולאי, או (לא) לשלם עליו פי 1.5 בסוף העונה, ובכל מקרה לפתוח עונה עם מגן שמאלי אחד זה ביזיון שאני לא זוכר כדוגמתו.
פשוט תשווה ב3-4 עונות האחרונות כמה כל קבוצה הוציאה בסכומי העברה, הישראלים היחידים שהם ניצחו זה כאלה שהיה ברור שיחזרו אליהם כמו זהבי כהן ופרץ, בדיוק כמו שבעוד עונה שתיים שאבו פאני ונטע ירצו לחזור אין לי שום ספק שיחזרו לכאן.
אין בעיה להמר על איתן אזולאי כזה לפני הפריצה כמו שהימרו על חזיזה בזמנו יש בעיה לשלם עליו את ה2 מליון שסגל ירצה עליו עכשיו שברור שהוא לא שווה אותם או למחזר מגן בינוני כמו בלטקסה שכבר ראינו ואנחנו יודעים מה הרמה שלו וזה לפני שישב ביציע שנתיים.
אם במועדון מאמינים למשל שיכולים להפוך את חגג נגיד למגן שמאל בהמשך לתפקיד שלו בצעירה אז אני שלם לגמרי עם אי הבאה של מגן מחליף.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
מתי בפעם האחרונה המועדון הפסיד במאבק שחקן למכבי ת''א?

חוץ מזהבי, אנחנו משלמים יותר מהם במשכורות וגם בדמי העברה זה ממזמן התאזן

אנחנו לא ב2014-2015, די עם הרגשי נחיתות האלה של מכבי ת''א

על כמה שחקנים נלחמת איתם לאחרונה?
דיא בא לפה כי הוא לא רצה לשחק במכבי תל אביב כשחלק מהקהל שם גזעני.
בשנים האחרונות אתה ביתרון כי הסגל שלך טוב יותר ואתה לא מתחרה איתם על אותם שחקנים אבל עובדתית התקציב שלהם גדול יותר, ההעברות היקרות שלהם יותר יקרות משלנו והם עדיין מסוגלים להציע משכורות גבוהות יותר.
לא מבין מה זה קשור לרגשי נחיתות, סתם פרשנות שאתה נוטה לעשות עם עצמך. עובדתית התקציב שלהם גבוה יותר ב-20 מיליון שקל, וביום ששתי הקבוצות ירצו מאוד את אותו השחקן הם יציעו לו יותר כסף.

בכל מקרה האשליה הזו של "לא נביא בינוניים" לא עולה בקנה אחד עם המציאות של מגבלת הזרים ושוק הישראלים הדל. השיקול השלישי והחלש יותר הוא שבמידה ואנחנו והצהבת נרצה את אותו שחקן, לא בטוח בכלל שהוא יבוא אלינו. יש מקרים שאתה לא מביא שחקן בינוני כדי להיות חמישי ברוטציה בקישור אבל כן אפשר להמר על שחקן כמו איתן אזולאי, או (לא) לשלם עליו פי 1.5 בסוף העונה, ובכל מקרה לפתוח עונה עם מגן שמאלי אחד זה ביזיון שאני לא זוכר כדוגמתו.
לא יודע מה דיא רצה ומה הוא לא רצה, עובדתית, כל שחקן ישראלי שרצו פה הגיע לפה ולא הגיע לשם.

מכבי נתניה קנו את אזולאי בלמעלה מ600 אלף יורו, אתה חושב שהוא ימכור לך אותו בפחות מ2?

ולא ישימו עליו 2 מיליון יורו כמו שמכבי ת''א לא ישימו עליו.

מתי בפעם האחרונה מכבי ת''א עשתה עסקה בדמי העברה משמעותיים בליגה? גם הם הבינו (ובמיוחד מנספורד נגד זה) שהמחירים לא הגיוניים ולא נורמליים.

גם עכשיו שהם חיפשו בלם זר חיפשו מישהו שיעלה מיליון יורו ו400 אלף יורו שכר שזה בדיוק התנאים שנתנו לשימיץ'

כל הזרים שהם הביאו (שלדעתי הם אחלה שחקנים) זה בדיוק (ואפילו פחות) מהסכומים שאנחנו הבאנו את הזרים שלנו.

https://twitter.com/BygdaVSByen/status/1699742389382918447?t=m3xNrXAICr--_igfF7MSYw&s=19

10 מיליון פאונד על סק.
תמיד שנאתי את גרארד

זה סכום שאי אפשר להגיד לו לא
הבעיה שנהיה ללא הגנה באירופה

לא פרופיל שנראה אמין בכלל.
גם בסכום של 10 מיליון פאונד הם מביאים בלם הרבה יותר טוב ממנו.

החלון שם נסגר היום, הם שינו את התאריכים(במקור היה צריך להיסגר מאוחר יותר).
מריח לי שזה דיווח סתמי.

רק מכבי אמר:
https://twitter.com/BygdaVSByen/status/1699742389382918447?t=m3xNrXAICr--_igfF7MSYw&s=19

10 מיליון פאונד על סק.
תמיד שנאתי את גרארד

גם אם זה לא יקרה, הצעה שאי אפשר לסרב לה תבוא עליו כנראה במוקדם או במאוחר.

בכל מקרה, 11.6 מיליון יורו זו הצעה שאי אפשר לסרב לה ולא ברור איך המועדון יתמודד איתה. אי אפשר להביא שחקן ברמתו, בטח בשלב הזה, ואני גם מתקשה להרמין שהרווחים מעסקה כזו יביאו לפה בהמשך רכש במחיר שיא מהצד שלנו. נקווה שזה בלוף.

זה יום האחרון של ההעברות בסעודיה.
סק נמצא בכלל עם נבחרת סנגל.
אני לא רואה את זה קורה.
מה שכן, אחרי אליפות אפריקה, הוא לא יהיה פה בוודאות.
צריך להוציא עליו את המקסימום בקיץ הבא.

במחיר כזה אין בעיה לשחרר אותו, אלו כבר סכומים הזויים.

יש פה גם ענייניים פוליטיים.
קבוצה מסעודיה לא יכולה ביום בהיר לעשות עסקים עם קבוצה ישראלית.

מריח פייק

לא לשחרר גם לא תמורת 70 מיליון יורו
רוצים לשחרר ? שיביאו את קוליבלי במקומו

Liberman אמר:
לא לשחרר גם לא תמורת 70 מיליון יורו
רוצים לשחרר ? שיביאו את קוליבלי במקומו

דל"פ
סק>קוליבאלי

וברצינות,
אם זה היה נכון (להערכתי פייק), אז אתה לא יכול שלא לשחרר.
הוא בטח ירצה ללכת. זה גם שדרוג כלכלי עצום מבחינתו.
בלי קשר שזה כסף שגם לקבוצה קשה מאוד להגיד לו לא.

את פלאניץ' שיחררו בפחות. את באטו לא שילמו תסעיף

10 מיליון זה כמו עליה לאלופות

מי יכול לבדוק אם זה יהודי - Max Rosenfelder
https://www.transfermarkt.com/max-rosenfelder/profil/spieler/599419
נשמע לי יהודי... פוטנציאל

יש מצב שלדגו טוב שלא מגיע מגן שמאלי כי זה מצדיק את ההתעקשות שלו על 3 בלמים כי אין מגן שמאלי מחליף. זה תוקע אותנו עם מערך אחד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה