ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smile אמר:יש לו חוזה לעוד שנתיים בקפריסין בסכומים שהוא יכול לחלום עליהם פה. גם אם יעזיבו אותו תמורת פיצוי זה מהלך כלכלי טוב עבורו. תמיד יהיה לו מקום בליגת העל גם אם יחזור בעוד שנתיים
איזה סכומים? הוא מרוויח שם 600 אלף יורו ועוד אני לא בטוח לגבי נטו או ברוטו, זה בעיקר ניפוחים של סוכניםSmile אמר:יש לו חוזה לעוד שנתיים בקפריסין בסכומים שהוא יכול לחלום עליהם פה. גם אם יעזיבו אותו תמורת פיצוי זה מהלך כלכלי טוב עבורו. תמיד יהיה לו מקום בליגת העל גם אם יחזור בעוד שנתיים
Shocking4U אמר:אצילי וחלוץ מחליף
מסכיםחזיזוש אמר:אם בשביל לחסוך מסים של 23-24 עד השקל האחרון אצילי בגיל 30 מחסל לעצמו כל אופציה לכדורגל מקצועני בשנתיים הקרובות (אחרי שנה וחצי ללא כדורגל) וגם סיכוי לקבל חוזים בהמשך אז כל הכבוד לו
אני אישית לא בטוח שהייתי עושה את אותו דבר אבל נראה שפה יש קונצנזוס שחיסכון במס הוא הערך העליון ביקום
אני מסכים גם, אני עדיין הייתי מנסה לעשות מהלך על שוער אבל. בעונה צפופה זה יכול להיות הגרוש ללירהApoc אמר:חייב אצילי וחלוץ.
אסור להסתנוור מכמות השערים הכללית שכבשנו.
כמעט עבר סיבוב שלם וקיבלנו 20 שערים מסבע-דוד-רפא ועוד 2 של סירוטה ו2 של סברינה וזהו. 0 שערים מכל השאר. בעצם היה עוד שער של אנסימבה שלא זוכר אם נתנו לו.
לא חזיזה לא קינדה לא ג'אבר לא נהואל לא חג'ג' לא אזולאי לא כל אלה נתנו שער אחד לרפואה העונה. בטח שלא שוראנוב שלא שיחק 90 דקות במצטבר לדעתי.
אם לא נביא שחקני התקפה אנחנו לא נעשה כלום. בהגנה אני פחות חושש למרות כיוף שלפעמים מרגיש שיכול להפסיד לנו משחק לבד.
כובע קש אמר:להחזיר את ירמקוב מהשאלה
להחזיר את אצילי
להחזיר את נטע לביא
להביא חלוץ זר ברמה
ואם אפשר אז להביא 2 מגנים נורמאלים שיכולים לתמוך בהתקפה
הסוכן אישר את זה, זה עלה בכל האתרים במקבילToniKroos אמר:יגאל טוען שאצילי מחזיק בסעיף שחרור חינם מניקוסיה ורוצה לחזור
מאמין שיהיה פה או בביתר