• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש לו חוזה לעוד שנתיים בקפריסין בסכומים שהוא יכול לחלום עליהם פה. גם אם יעזיבו אותו תמורת פיצוי זה מהלך כלכלי טוב עבורו. תמיד יהיה לו מקום בליגת העל גם אם יחזור בעוד שנתיים

Smile אמר:
יש לו חוזה לעוד שנתיים בקפריסין בסכומים שהוא יכול לחלום עליהם פה. גם אם יעזיבו אותו תמורת פיצוי זה מהלך כלכלי טוב עבורו. תמיד יהיה לו מקום בליגת העל גם אם יחזור בעוד שנתיים

בדיוק
מסכים מאה אחוז

Smile אמר:
איזה סכומים? הוא מרוויח שם 600 אלף יורו ועוד אני לא בטוח לגבי נטו או ברוטו, זה בעיקר ניפוחים של סוכנים

אם הוא יחזור עוד שנתיים בקצב הזה אף קבוצה לא תיגע בו, בטח לא בסכומים שהוא התרגל להרוויח פה.

עובדתית הוא מנסה לדחוף את עצמו לארץ היום ולא אנחנו, לא ב''ש ולא בית''ר רוצות אותו (ובמכבי ת''א הוא סגור)

אם בשביל לחסוך מסים של 23-24 עד השקל האחרון אצילי בגיל 30 מחסל לעצמו כל אופציה לכדורגל מקצועני בשנתיים הקרובות (אחרי שנה וחצי ללא כדורגל) וגם סיכוי לקבל חוזים בהמשך אז כל הכבוד לו
אני אישית לא בטוח שהייתי עושה את אותו דבר אבל נראה שפה יש קונצנזוס שחיסכון במס הוא הערך העליון ביקום

חייב אצילי וחלוץ.

אסור להסתנוור מכמות השערים הכללית שכבשנו.
כמעט עבר סיבוב שלם וקיבלנו 20 שערים מסבע-דוד-רפא ועוד 2 של סירוטה ו2 של סברינה וזהו. 0 שערים מכל השאר. בעצם היה עוד שער של אנסימבה שלא זוכר אם נתנו לו.
לא חזיזה לא קינדה לא ג'אבר לא נהואל לא חג'ג' לא אזולאי לא כל אלה נתנו שער אחד לרפואה העונה. בטח שלא שוראנוב שלא שיחק 90 דקות במצטבר לדעתי.

אם לא נביא שחקני התקפה אנחנו לא נעשה כלום. בהגנה אני פחות חושש למרות כיוף שלפעמים מרגיש שיכול להפסיד לנו משחק לבד.

חזיזוש אמר:
אם בשביל לחסוך מסים של 23-24 עד השקל האחרון אצילי בגיל 30 מחסל לעצמו כל אופציה לכדורגל מקצועני בשנתיים הקרובות (אחרי שנה וחצי ללא כדורגל) וגם סיכוי לקבל חוזים בהמשך אז כל הכבוד לו
אני אישית לא בטוח שהייתי עושה את אותו דבר אבל נראה שפה יש קונצנזוס שחיסכון במס הוא הערך העליון ביקום
מסכים

Apoc אמר:
חייב אצילי וחלוץ.

אסור להסתנוור מכמות השערים הכללית שכבשנו.
כמעט עבר סיבוב שלם וקיבלנו 20 שערים מסבע-דוד-רפא ועוד 2 של סירוטה ו2 של סברינה וזהו. 0 שערים מכל השאר. בעצם היה עוד שער של אנסימבה שלא זוכר אם נתנו לו.
לא חזיזה לא קינדה לא ג'אבר לא נהואל לא חג'ג' לא אזולאי לא כל אלה נתנו שער אחד לרפואה העונה. בטח שלא שוראנוב שלא שיחק 90 דקות במצטבר לדעתי.

אם לא נביא שחקני התקפה אנחנו לא נעשה כלום. בהגנה אני פחות חושש למרות כיוף שלפעמים מרגיש שיכול להפסיד לנו משחק לבד.
אני מסכים גם, אני עדיין הייתי מנסה לעשות מהלך על שוער אבל. בעונה צפופה זה יכול להיות הגרוש ללירה

החלון של קיץ 2022 היה הברכה הכי גדולה של המועדון, אבל מסתבר גם כקללה לא קטנה. נתן תחושה אצל הקברניטים שכל מה שהמועדון נוגע בו הוא זהב, שהמועדון הוא זה שעשה את השחקנים ולא הפוך. תוסיפו לזה את עקרונות השכר של יענקל'ה ותקבלו:

* לא לתת לאבו פאני חוזה של 450-500 (שזה מה שהוא שווה) אבל כן לשלם 2.5 מ' על שואו ואיתן אזולאי
* לא לתת לאצילי מענק חתימה של מיליון יורו אבל כן לשלם 4 מ' על סברינה ונהואל.
* קורנו וסונדגרן היו צריכים לקבל מענקים ושידרוגים משמעותיים (בעיקר קורנו) קשה לי להאמין שניסו לפתות אותם להישאר עם המענקים שמגיעים להם.

אני לא מדבר על שאר ההתנהלות ההזויה ובניית הסגל העקומה, הדיסקט צריך להשתנות. אין הרבה ישראלים טובים, אין הרב זרים מצויינים שמתאקלמים בקלות, ומי שכן כזה וכבר מחובר למועדון צריך לנעול אותו לפה.

זו צריכה להיות הגישה לינואר, אצילי ונטע צריכים להיות פה בלי קשר לשאר המקומות הרבים שצריכים חיזוק

חייב לנסות להביא או את מילסון או את חלאיילי שניהם לא מקבלים יותר מידי דקות וזה יכול להיות ריאלי בעסקת השאלה+ אופציה

שוער
מגן שמאלי התקפי
קשר אמצע
קיצוני שמאלי
קיצוני ימני?
חלוץ איכותי
חלוץ שלישי

אלה החוסרים שיש ושצריך למלא לקראת העונה הבאה

להחזיר את ירמקוב מהשאלה
להחזיר את אצילי
להחזיר את נטע לביא
להביא חלוץ זר ברמה
ואם אפשר אז להביא 2 מגנים נורמאלים שיכולים לתמוך בהתקפה

כובע קש אמר:
להחזיר את ירמקוב מהשאלה
להחזיר את אצילי
להחזיר את נטע לביא
להביא חלוץ זר ברמה
ואם אפשר אז להביא 2 מגנים נורמאלים שיכולים לתמוך בהתקפה

עכשיו מכל מה שרשמת, תקבל מקסימום אחד מהם
סביר להניח חלוץ זר, רק שהוא לא יהיה ברמה

יגאל טוען שאצילי מחזיק בסעיף שחרור חינם מניקוסיה ורוצה לחזור
מאמין שיהיה פה או בביתר

ToniKroos אמר:
יגאל טוען שאצילי מחזיק בסעיף שחרור חינם מניקוסיה ורוצה לחזור
מאמין שיהיה פה או בביתר
הסוכן אישר את זה, זה עלה בכל האתרים במקביל

עומר אצילי צריך לחתום פה בהקדם וכבר להתחיל להתאמן ולהכנס לעניינים בכדי שיהיה זמין לשחק עם תחילת חלון ההעברות.
לא להתחיל לדבר איתו רק בינואר ולחתום כשהחלון עומד להסגר.

ללא קשר אם נתמודד על האליפות או לא, הקבוצה צריכה להתחיל להיבנות בהקדם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה