Shocking4U אמר:הם לא הולכים לחזק את הקבוצה בינואר. זה הקולות שיוצאים מהמועדון. ההחתמה של החלוץ הייתה צריכה לגרום לכם להבין מה הכיוון.
אין סרט כזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:הם לא הולכים לחזק את הקבוצה בינואר. זה הקולות שיוצאים מהמועדון. ההחתמה של החלוץ הייתה צריכה לגרום לכם להבין מה הכיוון.
אין סרט שהם מחזקיםחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:הם לא הולכים לחזק את הקבוצה בינואר. זה הקולות שיוצאים מהמועדון. ההחתמה של החלוץ הייתה צריכה לגרום לכם להבין מה הכיוון.
אין סרט כזה
Smile אמר:קיבלו היום "מתנה" בדמות הפציעה של פדראו.
לפחות 3 חודשים מחוץ למגרש, שיקפיאו אותו ויביאו מגן/קשר אחורי במקום.
ברק.י אמר:Smile אמר:קיבלו היום "מתנה" בדמות הפציעה של פדראו.
לפחות 3 חודשים מחוץ למגרש, שיקפיאו אותו ויביאו מגן/קשר אחורי במקום.
אתה כשחקן היית מגיע למועדון שהתפנה בו מקום עבורך כי חתכו מישהו אחר שחתום לשנתיים-שלוש בגלל פציעה של שלושה-ארבעה חודשים? זה אומר שאתה יכול להיות הבא בתור שיוקפא אם חלילה תיפצע.
אם מקפיאים שחקן, זה רק נסימבה שסובל מבעיית כשירות מתחילת העונה ולא מקבל דקות כמעט בכלל. גם את סברינה שמקבל פחות ופחות דקות משחק בגלל יכולת/מקצועיות יותר קל להקפיא מאשר את פדראו.
כל זה, מבלי להיכנס לעניין הכלכלי שבמהלך כזה ונשמע שבמועדון גם ככה לא רוצים להשקיע כסף.
העמדה היחידה שאני רואה שבאמת מתחזקים בה זה אם אנסימבה לא יתאפס אז יביאו סותם חורים כמו אלפונס בחוזה עד סוף העונה עם אופציה. לא יביאו קשר אחורי/שוער כמו שאנשים מפנטזים. אולי יחזירו את ליסב עיסאת מהשאלה בעקבות הפציעה של פדראו אם זה מה שירצה אותכם.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:הם לא הולכים לחזק את הקבוצה בינואר. זה הקולות שיוצאים מהמועדון. ההחתמה של החלוץ הייתה צריכה לגרום לכם להבין מה הכיוון.
קשה לי להאמין שלא יגיע כלום. השאלה מה יגיע.
אם אני לא טועה, בעונות הקודמות של בכר תמיד הגיע שחקן בפרופיל גבוה ועוד שחקן-שניים בפרופיל נמוך יותר. גם אם אין כוונה להשקיע כסף, מאמין שפלסטר במקום נסימבה יגיע. אני גם חושב שחייבים להחליף את כיוף וזה צעד שלא דורש להיכנס להרפתקאות כלכליות. העניין שבמועדון משדרים באופן ברור שזה לא יקרה (ולמען האמת, לא ברור לי למה).
Shocking4U אמר:העמדה היחידה שאני רואה שבאמת מתחזקים בה זה אם אנסימבה לא יתאפס אז יביאו סותם חורים כמו אלפונס בחוזה עד סוף העונה עם אופציה. לא יביאו קשר אחורי/שוער כמו שאנשים מפנטזים. אולי יחזירו את ליסב עיסאת מהשאלה בעקבות הפציעה של פדראו אם זה מה שירצה אותכם.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:הם לא הולכים לחזק את הקבוצה בינואר. זה הקולות שיוצאים מהמועדון. ההחתמה של החלוץ הייתה צריכה לגרום לכם להבין מה הכיוון.
קשה לי להאמין שלא יגיע כלום. השאלה מה יגיע.
אם אני לא טועה, בעונות הקודמות של בכר תמיד הגיע שחקן בפרופיל גבוה ועוד שחקן-שניים בפרופיל נמוך יותר. גם אם אין כוונה להשקיע כסף, מאמין שפלסטר במקום נסימבה יגיע. אני גם חושב שחייבים להחליף את כיוף וזה צעד שלא דורש להיכנס להרפתקאות כלכליות. העניין שבמועדון משדרים באופן ברור שזה לא יקרה (ולמען האמת, לא ברור לי למה).
מי שחושב שיהיה איזה שינוי דרמטי במצבת הזרים יתאכזב. גם אין איזה ישראלי מוביל על המדף שאפשר להביא (צ׳יבוטה בזמנו, אצילי בזמנו ועכשיו טפי או סבע).
MH13 TILL I DIE אמר:אין סרט שהם מחזקיםחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:הם לא הולכים לחזק את הקבוצה בינואר. זה הקולות שיוצאים מהמועדון. ההחתמה של החלוץ הייתה צריכה לגרום לכם להבין מה הכיוון.
אין סרט כזה
החלוץ לא יבוא
שחקנים ישוחררו
לא רצו להביא שחקן כנף בכל מקרה, החליטו להביא את אצילי כי זה עומר אצילי, אם היו קוראים לו איציק שמיציק לא היו פונים אליו.DelPiero אמר:אוקיי נפל אצילי
אבל למה אין דיבור על שום דבר אחר ?
KevinDurant אמר:לא רצו להביא שחקן כנף בכל מקרה, החליטו להביא את אצילי כי זה עומר אצילי, אם היו קוראים לו איציק שמיציק לא היו פונים אליו.DelPiero אמר:אוקיי נפל אצילי
DelPiero אמר:KevinDurant אמר:לא רצו להביא שחקן כנף בכל מקרה, החליטו להביא את אצילי כי זה עומר אצילי, אם היו קוראים לו איציק שמיציק לא היו פונים אליו.DelPiero אמר:אוקיי נפל אצילי
עזוב שחקן כנף
אני מדבר על רכש בכללי
אין דיבור על כלום
חזיזוש אמר:DelPiero אמר:KevinDurant אמר:לא רצו להביא שחקן כנף בכל מקרה, החליטו להביא את אצילי כי זה עומר אצילי, אם היו קוראים לו איציק שמיציק לא היו פונים אליו.
עזוב שחקן כנף
אני מדבר על רכש בכללי
אין דיבור על כלום
אנחנו שבוע וחצי לפני שבכלל נפתח החלון, כבר היו לך שני סיכומים (אחד מהם אצילי)
הקבוצה פח, לא צריך גם לגנוב דעת
אני אישית בטוח שיהיה פה רכש בינואר, לתחושתי לא מינורי.
Shocking4U אמר:בכר לגבי חיזוק: לא יודע, לא רוצה להגיד סתם. יכול להיות שכן יכול להיות שלא. אנחנו בודקים ובוחנים אם תהיה אפשרות אם לא אז נעשה את המקסימום עם מה שיש ויש מספיק טוב
קיצר, מגן שמאלי מחליף במקום אנסימבה במקרה הטוב.