ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה לא תלוי רק בבכרNOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:בכר לגבי חיזוק: לא יודע, לא רוצה להגיד סתם. יכול להיות שכן יכול להיות שלא. אנחנו בודקים ובוחנים אם תהיה אפשרות אם לא אז נעשה את המקסימום עם מה שיש ויש מספיק טוב
קיצר, מגן שמאלי מחליף במקום אנסימבה במקרה הטוב.
אם זה תלוי בבכר יש פה 3 שחקנים לפחות לדעתי.
Shocking4U אמר:שמתם לב שהשנה אין יותר מעטפת
יש רק בכר בכר בכר ואלברמן אלברמן אלברמן
המעטפת הקצרה בהיסטוריה?
ToniKroos אמר:מה דעתכם על טוריאל? שחקן?
הרגשה שלי, יוצא לקבוצה מיוון/קפריסין/בולגריה לתקופת צינון כלשהי, חוזר לארץ וחוצה את הכביש לקריית שלוםToniKroos אמר:מה דעתכם על טוריאל? שחקן?
Apoc אמר:להתאבד על קורנו
זה המגן הכי טוב שהיה בשנים האחרונות בליגה ואם יחזור אחרי שכבר עזב אז הוא כבר כאן להשאר לשנים
KevinDurant אמר:Apoc אמר:להתאבד על קורנו
זה המגן הכי טוב שהיה בשנים האחרונות בליגה ואם יחזור אחרי שכבר עזב אז הוא כבר כאן להשאר לשנים
קורנו, סונדגרן ופיירו היו ההבדל בין קבוצה שעשתה שלב בתים בליגת האלופות לבין עוד קבוצה אלופה.NOSFERATU ZODD אמר:לא נראה לי שמגן שמאלי ישנה את הקבוצה עם כל הכבוד שיש לי לקורנו.
קשר 6 זה החיזוק הכי חשוב כרגע לדעתי.
מה גם שג'אבר עלול לדעתי לברוח בינואר.
יפה אמרת.KevinDurant אמר:קורנו, סונדגרן ופיירו היו ההבדל בין קבוצה שעשתה שלב בתים בליגת האלופות לבין עוד קבוצה אלופה.NOSFERATU ZODD אמר:לא נראה לי שמגן שמאלי ישנה את הקבוצה עם כל הכבוד שיש לי לקורנו.
מגן שמאלי עמדה מאוד חשובה בכדורגל, גם בהנעת כדור מאחורה וגם בתמיכה ההתקפית
מגן זה ממש לא קצפת, אין לנו שום אפשרות לשחק 4-3-3 בסגל הנוכחי בגלל המגנים וגם ב3-5-2 אין לנו כמעט תרומה מהכנפיים.NOSFERATU ZODD אמר:יפה אמרת.KevinDurant אמר:קורנו, סונדגרן ופיירו היו ההבדל בין קבוצה שעשתה שלב בתים בליגת האלופות לבין עוד קבוצה אלופה.NOSFERATU ZODD אמר:לא נראה לי שמגן שמאלי ישנה את הקבוצה עם כל הכבוד שיש לי לקורנו.
בוא נהיה קרובים לעוד קבוצה אלופה ואז נתמקד בדברים אחרים.
כרגע צריך את הבסיס ולא הקצפת.
וקשר 6 זה הבסיס בליגה הזאת.
מסכים איתך שצריך קשר לאמצע. מאז פאני ונטע לא הגיע מחליף ראוי שיכנס לנעליהם. להפך, אנחנו נהיים יותר ויותר דלילים ועזיבה של ג׳אבר זה גם עניין ודאי, בתקווה שזה יהיה בקיץ.NOSFERATU ZODD אמר:יפה אמרת.KevinDurant אמר:קורנו, סונדגרן ופיירו היו ההבדל בין קבוצה שעשתה שלב בתים בליגת האלופות לבין עוד קבוצה אלופה.NOSFERATU ZODD אמר:לא נראה לי שמגן שמאלי ישנה את הקבוצה עם כל הכבוד שיש לי לקורנו.
בוא נהיה קרובים לעוד קבוצה אלופה ואז נתמקד בדברים אחרים.
כרגע צריך את הבסיס ולא הקצפת.
וקשר 6 זה הבסיס בליגה הזאת.
Nirgreen אמר:המועדון פנה לסנט אטיין בבקשה לשאול את פייר קורנו עם אופציית רכישה.
Kaka אמר:Daniel123 אמר:קאקא, קורה משהו עם קורנו?
לא