• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

KevinDurant

נשיא המועדון
מהבירה לכרמל? מכבי חיפה בעקבות סדריק דון
השחקן השלישי שיעשה את הדרך מהאדומים לירוקים ב-3 העונות האחרונות? קשרה המצטיין של הפועל ירושלים על הכוונת של סגנית האלופה לקראת ינואר, שמחפשת גם חלוץ. הפרטים המלאים

סיפור הצלחה ידוע מראש שחקן קישור שעובר מהפועל ירושלים למכבי חיפה

סדריק דון אחלה שחקן אבל הוא לא מספיק טוב בשביל להיות שחקן מוביל אצלנו והוא לא מה שאנחנו צריכים

לא נוגע בשחקנים מקטמון. זה כמו שחקנים מק״ש בזמנו.

נקווה שזה רק בגדר שמועה.

אני שמעתי שירמקוב יחזור בינואר ולא בקיץ, המועדון מנסה לנרמל את המהלך הזה עם הרבה כתבות יחץ עליו ונראה שבאמת עולות הרבה כתבות עליו באתרים השונים.

Smile אמר:
נקווה שזה רק בגדר שמועה.

אני שמעתי שירמקוב יחזור בינואר ולא בקיץ, המועדון מנסה לנרמל את המהלך הזה עם הרבה כתבות יחץ עליו ונראה שבאמת עולות הרבה כתבות עליו באתרים השונים.

מה יש לנרמל, יש אוהד של מכבי חיפה שמחזיק מכיוף?

Smile אמר:
נקווה שזה רק בגדר שמועה.

הלוואי. ירמקוב בינואר יהיה חיזוק משמעותי בעמדת השוער

Smile אמר:
נקווה שזה רק בגדר שמועה.

מעניין.

גם הכתבים התחילו לטפטף שיש אפשרות להחזיר אותו

כובע קש אמר:
Smile אמר:
נקווה שזה רק בגדר שמועה.

הלוואי. ירמקוב בינואר יהיה חיזוק משמעותי בעמדת השוער

אכן.

Apoc אמר:
Smile אמר:
נקווה שזה רק בגדר שמועה.

מה יש לנרמל, יש אוהד של מכבי חיפה שמחזיק מכיוף?

כאן בפורום לא חושב שיש מישהו כזה, אבל אולי במועדון חושבים אחרת.

בורג אמר בספייס שלהבנתו גם בינואר לא הגיוני כלכלית לאצילי לחזור לישראל

Shocking4U אמר:
שימשיך לא לשחק בחו''ל ולגמור לעצמו את הקריירה ונראה אם יהיה היגיון לחוזים הבאים שלו פה.

בקיץ הקודם יכל לקבל פה 600 אלף יורו, נראה כמה יקבל בקיץ הקרוב ובהמשך הדרך

KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
שימשיך לא לשחק בחו''ל ולגמור לעצמו את הקריירה ונראה אם יהיה היגיון לחוזים הבאים שלו פה.

גם אם יקבל 350 בעונה הבאה ולא 600 זה יכול להתקזז מבחינת מיסוי ככה שהוא יצא מורווח.

אצילי עם ניהול קריירה מביך. מה היה לו רע פה? חוזה שמן מאוד ומענקים. לא היה צריך לעזוב

אם השוער מגיע זה חיזוק מרשים בשבילנו

אצילי עזב נטו בגלל הסוכנים שלו שדחפו למהלך (אגב, לגיטימי מבחינתם), אם זה היה תלוי רק בו לדעתי הוא היה נשאר

Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:

גם אם יקבל 350 בעונה הבאה ולא 600 זה יכול להתקזז מבחינת מיסוי ככה שהוא יצא מורווח.
הוא אולי יצא מורווח באופן מסוים בשנת 2023-2024 אבל הוא דופק לעצמו את המשך הקריירה.

שחקן בגילו אמור להיות בשיא ולטפח את ההמשך והוא כבר שנה וחצי משחק ברמה נמוכה מאוד (או לא משחק). בקיץ הוא כבר יהיה בן 32

עכשיו "קבוצה מצרפת" מעוניינת בסדריק.
בקיצור בלופים של סוכן. מקווה מאוד שהוא לא יהיה פה.

לפי בן דור (ואני מסכים אתו בדעתי), מלמד וג'ראפי לא יהיו פה בינואר

על מה אתם מדברים
אם הייתי אצילי בחיים לא הייתי מוותר על כסף כזה
בטח כשיש משפחה

DelPiero אמר:
על מה אתם מדברים
אם הייתי אצילי בחיים לא הייתי מוותר על כסף כזה
בטח כשיש משפחה
שוב, אתה חושב על הרגע הנוכחי ועל הכסף הנוכחי.

ברגע שהוא לא משחק ונמצא בירידה חדה ובקיץ הקרוב הוא בן 32, הוא מאבד את החוזה העתידי שלו כדי לשמור על המס וסובל מאוד עם כל המשפחה שלו.

אם בקיץ מכבי חיפה הייתה מוכנה לתת לו מענק חתימה גבוה ושכר ל3-4 שנים נניח, בקיץ הקרוב הוא לא יקבל חוזה ארוך משנתיים לדעתי מקבוצה בארץ, בטח אם הוא ממשיך בירידה החדה שלו בכושר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה