ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ToniKroos אמר:הקצבים לא פראיירים. ידעו בדיוק מתי לשחרר את הסעיף הזה לתקשורת
DelPiero אמר:כל עוד נגיע לינואר במרחק סביר מהמקום הראשון יעשו קמפיין קניית קהל ויעשו איזה רכש גדול ומפתיע - ואני מבטיח לכם שזה לא יספיק
Daniel123 אמר:לא נעים לומר, אבל אם אצילי חכם הוא הולך לבית"ר.
הוא יכול לקחת שם אליפות העונה.
יותר ריאלי להחזיר את ניצן מפרישהsilvas אמר:קודם כל ולפני הכל שוער!!!
אם אפשר להביא את ירמקוב בינואר, אני לא חושב אפילו פעם אחת.
למה?MH13 TILL I DIE אמר:יותר ריאלי להחזיר את ניצן מפרישהsilvas אמר:קודם כל ולפני הכל שוער!!!
בגלל השאיפות שלו בעיקרdyarok אמר:למה?MH13 TILL I DIE אמר:יותר ריאלי להחזיר את ניצן מפרישהsilvas אמר:קודם כל ולפני הכל שוער!!!
בגלל המנהל המקצועי (יענק'לה)?
שים לקבוצה פיצוי קטן והוא רץ לפה
KevinDurant אמר:מכבי חיפה מתכננת להשקיע בין 1.5 ל-2 מיליון יורו בחלוץ זר שינחת בחורף הקרוב ויאפשר לירוקים לשחק עם שני חלוצי חוד. במקביל ממשיכים המגעים עם דין דוד על חוזה חדש
צירופו של עומר אצילי אפשרי, אך טרם נעשתה פנייה רשמית. בכרמל יש תמימות דעים על כך שצריך להעמיק את האופציות בהתקפה, ושכרגע אין שחקן שיכול לשנות בפעולה אחת משחק פחות טוב.
יגאל
אין זיון שכל יותר גדול מכתבות שבהם אומרים כמה מתכננים להוציא על שחקן.KevinDurant אמר:מכבי חיפה מתכננת להשקיע בין 1.5 ל-2 מיליון יורו בחלוץ זר שינחת בחורף הקרוב ויאפשר לירוקים לשחק עם שני חלוצי חוד. במקביל ממשיכים המגעים עם דין דוד על חוזה חדש
צירופו של עומר אצילי אפשרי, אך טרם נעשתה פנייה רשמית. בכרמל יש תמימות דעים על כך שצריך להעמיק את האופציות בהתקפה, ושכרגע אין שחקן שיכול לשנות בפעולה אחת משחק פחות טוב.
יגאל