• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ספין לא ספין, לא מעניין. אם קורנו וג׳וש רוצים לחזור או אפילו גיששו-לעשות הכל בשביל להחזיר אותם.

אצילי? לא מצליח להבין בכלל מה מהססים. במקרה הכי גרוע הוא יהיה עוד לגיונר כושל, היו כאלו לפניו ויהיו גם אחריו, אבל במקרה הטוב? השמיים הם הגבול

ג׳וש זה נחלת העבר יש את האוקראיני שצריך להגיע. קורנו אם יש אפשרות זה חלום וגם אצילי אוי ואבוי להם אם הם לא מביאים אותו

הסיפור של קורנו נשמע די מופרך.
הוא עזב הרבה בגלל שחלם לשחק בליגה הראשונה בצרפת, והוא אמנם בעיקר מחליף שם, אבל פתח ביום ראשון נגד מארסיי ושיחק 66 דקות.
למה שיעזוב באמצע העונה? התסריט היחיד הוא שהמאמן הודיע לו שהוא לא בתוכניות, אבל זה לא ממש מסתדר עם הדקות שלו.

אצילי - אם חוזר לארץ, הוא לדעתי יהיה כאן. חוץ מדין וסבע אין לנו שחקן שיודע לתת גול, ובמועדון יודעים שהקהל לא יקבל את זה שיחזור לקבוצה אחרת.

ג׳וש הוא תעלומה. נשמע שסדרי העדיפויות שלו לא כל כך דומים לכדורגלן רגיל. בזמנו הייתה טענה שאשתו רוצה לחזור הביתה ושהוא מרגיש שהוא רוצה אתגר חדש.
כרגע הוא המחליף של הקשיש גוזאן (שהוא גם הקפטן, וחתום לעונה הבאה), אז אולי נמאס לו. בנוסף, השכר שלו כאן יהיה בערך כפול.

להחזיר את ג'וש, קורנו, אצילי ולהביא חלוץ זר.
לחתוך את אנסימבה.
להביא את האוקראיני בקיץ, ולחתוך את כיוף.

כל כתב עם סיפור אחר זה בדרך כלל סימן של חרטות לא ?

אני בטוח שקורנו בזמן ששיחק מול מארסיי חשב לעצמו וואי איך אני מתגעגע למדינה הקטנה הזאת שם במזרח התיכון, שיורים בה טילים, יד פיגועים והרמה ממש נמוכה...

ספינים על ג׳וש וקורנו זה נטו בגלל הסיפור של אצילי

DelPiero אמר:
כל כתב עם סיפור אחר זה בדרך כלל סימן של חרטות לא ?

אני בטוח שקורנו בזמן ששיחק מול מארסיי חשב לעצמו וואי איך אני מתגעגע למדינה הקטנה הזאת שם במזרח התיכון, שיורים בה טילים, יד פיגועים והרמה ממש נמוכה...

או שהוא חשב לעצמו "אולי אני אחזור לישראל, הייתי שם כוכב ושיחקתי בליגת האלופות. פה אני מחמם את הספסל ומאז שהגעתי, לפני כמעט 4 חודשים, שיחקתי רק 290 דקות בליגה מתוך 1200 אפשריות".

בלי שום קשר אני בטוח שזה חרטוט של גולדשטיין ואין סיכוי שקורנו חוזר.

76a4d95a129996873b241357bd938831.png

קצב: "לטנגו צריך 2" כששאלו אותו על לחזור לשחק במכבי.
https://1075.fm/item/180302/

במכבי חיפה לא רוצים את אצילי. זאת המציאות העצובה. שיהיה לו בהצלחה בב״ש.

קשה לי להאמין שבכר לא רוצה את אצילי. אם הוא לא יגיע בסוף זה נטו קמצנות של המועדון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה