• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
אין לו אופי לגדולות, הוא חלוץ של קבוצות קטנות.
מי יש יותר סיכוי שיתן לי 7/8 שערים עד סוף העונה? סילה או מלמד?

Hulk אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:
להודיע לסילה שאם הוא לא נוחת מחר אנחנו יורדים ממנו ומחתימים את מלמד.

החלוץ הכי חם בליגה שמשחק בקבוצה של נכים.
אם הוא היה באחת מהגדולות לדעתי היה עם 25~ שערים היום.
למה לבזבז עמדה של זר על איזה נגר אקראי מהמרכזית אם אפשר להחתים בנזיד עדשים את מלמד. שחקן שאנחנו יודעים בדיוק מה נקבל ממנו.
התשובות אצל אלברמן
סילה זה עולב מסכים.
מלמד לא שווה 25 גולים בקבוצה גדולה, הוא שי הולצמן מודרני לא מעבר.

נדע אם אתה צודק בעונה הבאה, כשיגמר לו החוזה והוא יחתום בב"ש/בית"ר.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
אין לו אופי לגדולות, הוא חלוץ של קבוצות קטנות.
מי יש יותר סיכוי שיתן לי 7/8 שערים עד סוף העונה? סילה או מלמד?

זה לא אמור להיות הדיון בכלל, היה צריך להגיע חלוץ יותר איכותי אבל מקבלי ההחלטות וחותמי הצ׳קים לא רוצים.

Kaka אמר:
כנעאן האריך חוזה עד 2027
איזה טיפש

שטויות. אם מישהו ירצה אותו יקבל אותו כמעט בחינם עם אחוזים גבוהים במכירה. אני חושב שהוא אופציה לא רעה כלכלית. אין פה מה להפסיד. תן לגקי הבטחה של אחוזים גבוהים במכירה עתידית והוא שלך.

בירקי אמר:
Kaka אמר:
כנעאן האריך חוזה עד 2027
איזה טיפש

שטויות. אם מישהו ירצה אותו יקבל אותו כמעט בחינם עם אחוזים גבוהים במכירה. אני חושב שהוא אופציה לא רעה כלכלית. אין פה מה להפסיד. תן לגקי הבטחה של אחוזים גבוהים במכירה עתידית והוא שלך.

כן ממש. עכשיו עם חוזה חדש הוא שוב ירים את המחיר לשמיים ויגיד שבארץ זה המחיר שלו.
כנעאן כנראה פחד שגקי ישלח אותו ליציע אם הוא לא חותם.

Kaka אמר:
בירקי אמר:
Kaka אמר:
כנעאן האריך חוזה עד 2027
איזה טיפש

כן ממש. עכשיו עם חוזה חדש הוא שוב ירים את המחיר לשמיים ויגיד שבארץ זה המחיר שלו.
כנעאן כנראה פחד שגקי ישלח אותו ליציע אם הוא לא חותם.
הנחה סבירה החשש מגקי, מצד שני… אל תשכח שהוא קק חזר מפציעה של שנה והיה עוד חודש וחצי בחוץ עד לא מזמן. בעיניי העניין שאף אחד בארץ לא באמת רוצה אותו עכשיו שמבינים שפציע.

יכל לחכות אבל החלטה שלו. לדעתי הוא ייתקע שם עוד הרבה.

הימור שלי מלמד עובר בסוף העונה לכסף הגדול של סין/יפן/ארצות הברית.
לפי הדיווחים בהפועל חיפה הוא מרוויח באזור ה250 אלף יורו, אני לא חושב שהקבוצות הגדולות בארץ יציעו לו משמעותית יותר

נראה לי שהוא שיחק בבאר שבע בשנים הטובות שלהם והוא לא ממש הצליח אז אני לא יודע אם כאן הוא יצליח.
למרות שכבר כמה שנים אני חושב שהוא חלוץ טוב לליגה שלנו ואם יש אפשרות כן חושב שצריך להביא אותו.

קורנו העביר מסר להנהלת סנט אטיין שהוא מעוניין לעזוב לטובת מכבי חיפה

Nirgreen אמר:

מספיק כבר עם קורנו קאקא אמר אין כלום

מניח שזה כמו עם אצילי ודובאי - המועדון מחכה שקורנו ישוחרר/יביאו לו מחליף ואז יגישו הצעה, כדי להפחית עלויות. השאלה מה יעשו אם זה לא יקרה.

המועדון עובד טוב תחת תכנון מסודר, אבל יכולת התגובה שלו לאירועים היא רעה מאד. ראינו את זה כשאופציות נפלו בקיץ הקודם בעמדת השוער והקשר האחורי, ביכולת למצוא מחליפים לעזיבות ״פתאומיות״ וגם החלון, כשאצילי הבריז והחלוץ הזול שתוכנן להגיע (וכנראה לפנות תקציב לעמדות אחרות) דוחה את ההגעה שוב ושוב.

Daniel123 אמר:
Nirgreen אמר:

מספיק כבר עם קורנו קאקא אמר אין כלום

מי יותר אמין
קאקא או נחמני?

Adi81 אמר:
נראה לי שהוא שיחק בבאר שבע בשנים הטובות שלהם והוא לא ממש הצליח אז אני לא יודע אם כאן הוא יצליח.
למרות שכבר כמה שנים אני חושב שהוא חלוץ טוב לליגה שלנו ואם יש אפשרות כן חושב שצריך להביא אותו.

בכר שיחק איתו בבאר שבע בכל העמדות בערך חלוץ מחלוץ.
קשר כנף בצד, וכל מיני אילתורים כאלה שבכר כמו בכר אוהב לעשות.

אני בלי קשר בדיעה שאם היו נותנים למלמד את הכמות מצבים של דוד הוא לא היה מסיים בפחות שערים ממנו אם לא יותר.

מה הקטע לפנות לגיא מלמד עכשיו ולהביא אותו רק בקיץ??
במקום שבקיץ נביא חלוץ שובר שיוויון.
למה לא להביא את מלמד עכשיו? ויתרו כבר על העונה זהו? זה מה שההנהלה המחורבנת הזאת משדרת לשחקנים, בגלל זה אנחנו נראים כאלה לוזרים.

Daniel123 אמר:
למה לא להביא את מלמד עכשיו? ויתרו כבר על העונה זהו? זה מה שההנהלה המחורבנת הזאת משדרת לשחקנים, בגלל זה אנחנו נראים כאלה לוזרים.

הוא לא ירצה לבוא כמחליף בעונה כזו והמועדון לא ירצה לפגוע בהיררכיה כשדין מביא מספרים ומשמעותי בקבוצה. מה שכן, זה שהולכים לצעד כזה מסמן שדין ייצא לחו״ל בקיץ או שלא בונים על מי שיש לנו לעונה הבאה.

ברק.י אמר:
Daniel123 אמר:

הוא לא ירצה לבוא כמחליף בעונה כזו והמועדון לא ירצה לפגוע בהיררכיה כשדין מביא מספרים ומשמעותי בקבוצה. מה שכן, זה שהולכים לצעד כזה מסמן שדין ייצא לחו״ל בקיץ או שלא בונים על מי שיש לנו לעונה הבאה.
למה כמחליף? אנחנו משחקים עם 2 חלוצים והעמדה הטבעית של סבע זה חלוץ. אפשר לשחק עם סבע, דין ומלמד ביחד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה