ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:https://sports.walla.co.il/item/3721480
כתבה מהיום, אתמול בוואן אמרו שירדו מהאוקראיני אבל וייס רושם משהו אחר.
מעניין מה נכון
ברק.י אמר:דם ירוק!!! אמר:עדכון:
אחרי סגירתם של ריקי ומלמד הכיוון עכשיו על קורונו או בן הרוש שיכול לשחק ב-2 הצדדים.
תומר לנס בלם קבוצת הנוער יעלה לבוגרים לסגור חור.
פינגולד המריא לארה"ב.
לנס זו בחירה הגיונית בהתחשב במצב הבלמים כרגע. מניח שברק יאלץ לשחק איתו ועם גרשון בשלישיה או לוותר על קינדה/רפאלוב ולהתחיל לשחק עם האמצע האגרסיבי שהוא נמנע ממנו עד כה. שתי האופציות יפגעו בנו משמעותית, כל אחת מכיוון אחר.
לגבי המגנים, אני נוטה להאמין שקורנו יגיע בסוף. יש יותר מדי סיבות ללכת עליו, גם על חשבון מגן ימני שנחוץ לנו. מהצד השני, אני תוהה לעצמי מה יעשו, אם בכלל, עם הזר השישי, במידה וילכו על בן הרוש במקום.
Kandaurov אמר:
אני חושב שהסיכוי היחיד לראות משהו מהעונה הזו זה להחתים 2 שחקנים שמסוגלים לשחק על הקו (כמו קורנו ובן הרוש/קרופסקי נניח) ולרוץ חזק על 3-5-2 עם סבע, מלמד ודיןHaifaWave אמר:מבחינת חלוצים אנחנו סגורים
השאלה עכשיו מה אנחנו בונים פה לעונה החל מינואר
צריך להביא מגנים בשני הצדדים - קרופסי/בן הרוש וקורנו
אם אפשר גם שוער
ואז בקיץ את כל השאר -
שני קשרי אמצע (אחד במקום ג'אבר, לא פוסל להחזיר את קאסה וירין לוי כדי לכסות משבצת אחת),
השוער האוקראיני
שחקני אגף
Shocking4U אמר:לדעתי וולקאם אחרון לחלון
תודה לאלרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:לדעתי וולקאם אחרון לחלון
לא. בוודאות.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:לדעתי וולקאם אחרון לחלון
לא. בוודאות.
DelPiero אמר:ברק.י אמר:דם ירוק!!! אמר:עדכון:
אחרי סגירתם של ריקי ומלמד הכיוון עכשיו על קורונו או בן הרוש שיכול לשחק ב-2 הצדדים.
תומר לנס בלם קבוצת הנוער יעלה לבוגרים לסגור חור.
פינגולד המריא לארה"ב.
לנס זו בחירה הגיונית בהתחשב במצב הבלמים כרגע. מניח שברק יאלץ לשחק איתו ועם גרשון בשלישיה או לוותר על קינדה/רפאלוב ולהתחיל לשחק עם האמצע האגרסיבי שהוא נמנע ממנו עד כה. שתי האופציות יפגעו בנו משמעותית, כל אחת מכיוון אחר.
לגבי המגנים, אני נוטה להאמין שקורנו יגיע בסוף. יש יותר מדי סיבות ללכת עליו, גם על חשבון מגן ימני שנחוץ לנו. מהצד השני, אני תוהה לעצמי מה יעשו, אם בכלל, עם הזר השישי, במידה וילכו על בן הרוש במקום.
לשחק שלושה בלמים כשאחד כבר פרש לפני 5 שנים ולא בכושר והשני לא מנוסה בכלל כשאין שום תיאום בין השלושה ? זה נשמע מפחיד
לגבי קורנו הולכים עליו אבל אם זה נופל זה יהיה קשור לפערים או שסנט איין יאכלו סיבוב ולא ימכרו אותו בסוף
אני לא אופטימי
דם ירוק!!! אמר:מי שזוכר הבטחתי 2-3 שחקנים..2 כבר באו...השלישי במיליון אחוז יגיע....אולי גם יהיה רביעי...