• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Nirgreen אמר:
שעון החול מתקתק
ואנחנו בלי מגניים
שוער
וקישור.
וכנפיים.

ככה בקטנה, איפה שמביאים משהו טוב זה כבר שדרוג.
אבל יריבו על כמה יורואים ונשאר עם הקורנו ביד ובקיץ עם העזיבה הצפויה של ג'אבר צריך 6-7 שחקנים-
קטן על מכבי חיפה שהמקסימום שהיא מסוגלת זה להביא את העודפים של סוף עונה, או לרדוף שלושה חודשים אחרי שחקן כדי לשלם פחות או יותר אותו סכום שנדרש מלכתחחלה.
יאוש

בירקי אמר:
דם ירוק!!! אמר:
ממה שידוע לי ובעצם לכולנו מחפשים רק מגינים...בעיקר לצד שמאל

מה עם קורנו?

יודע שבכר מאוד רוצה אותו..אבל לא רוצים לשלם...הרגשה שלי שככל שזה יתקדם לסגירת החלון הם ישחררו את הכסף שהצרפתים מבקשים.

https://www.transfermarkt.com/eduard-sobol/profil/spieler/206717
עלה פה כבר מספר פעמים, לא תופס מקום של זר.
אפשר להביא בהשאלה עם אופציה, לא רואה סיבה שלא ירצה להגיע הוא לא משחק בקבוצה שלו.

ירוק רפואי אמר:
https://www.transfermarkt.com/eduard-sobol/profil/spieler/206717
עלה פה כבר מספר פעמים, לא תופס מקום של זר.
אפשר להביא בהשאלה עם אופציה, לא רואה סיבה שלא ירצה להגיע הוא לא משחק בקבוצה שלו.

מקבל 700,000 יורו לעונה. הוא לא ריאלי מהבחינה הזו.

לא יהיה כלום כי אין כלום
לצערי אנחנו מועדון בדרך לקריסה ואיבוד מערכות טוטאלי
לא נשאר פה זכר אפילו הכי קטן לתקופה של ה3 אליפויות

ToniKroos אמר:
לא יהיה כלום כי אין כלום
לצערי אנחנו מועדון בדרך לקריסה ואיבוד מערכות טוטאלי
לא נשאר פה זכר אפילו הכי קטן לתקופה של ה3 אליפויות
כואב לי בלב. הנהלה של חובבנים

Adi81 אמר:
אני נותן מקסימום שבוע. אם אין חיזוק השבוע לא יהיה חיזוק בכלל
למרות שהחיזוק היה כבר צריך להיות כאן
מ 12 בינואר
אין מה לצפות

נראה שגם אם היתה כוונה שיבוא רכש זה לא יקרה כי כל המועדון עסוק בכיבוי שריפות בגלל הטמטום של הקופים.
חבל, יכלו להכין אחלה בסיס לקיץ.

Smile אמר:
נראה שגם אם היתה כוונה שיבוא רכש זה לא יקרה כי כל המועדון עסוק בכיבוי שריפות בגלל הטמטום של הקופים.

נו באמת, ומה היה עד עכשיו? בגלל הקופים לא הביאו מגן ימני, מגן שמאלי, קשר 6, שוער וכנף?

מגן ימני, שמאלי, שוער, נטע וקשר 6 ועוד כמה שחקנים היו צריכים כבר להגיע ותכננו במכבי להשכיב עליהם המון כסף ולהסתבך עם הפייר פליי.
הכסף כבר היה מוכן, שברו את קופת החזרזירון שחוסכים בה כסף, החוזים לשחקנים היו מוכנים, ואז האירועים ביום שני פשוט טרפו את הקלפים ושינו את תכניות הרכש והחליטו לא להשקיע ברכש בכלל.

Smile אמר:
כן, בגלל זה פספסו את אצילי, קורנו לא חתם עד עכשיו בגלל מריבות על 200 אלף יורו, על שוער לא הסתכלו בכלל, מגן ימני אפילו לא עלה לכותרות למרות שידעו שפיינגולד עוזב, את מלמד לקח להם שבועיים להחתים ובסוף שילמו בערך מה שיואב רצה מההתחלה.
אין ספק שבגלל הקופים אין רכש, ולא כי החליטו לוותר על העונה הזאת (וסביר להניח שגם על הבאה).
חוץ מזה, נניח ומה שאתה אומר היה נכון - למי הם עושים דווקא? לאוהדים? דרך מצוינת לנהל עסק, עם החלטה שתוביל להפסדים של עשרות-מאות מיליונים בשנים הבאות.

אצילי לא קשור למועדון, אנחנו לא אשמים שהוא הלך אחרי "הלב" שלו. הציעו לו חוזה טוב יותר מבית"ר.
נטע התראיין לא מזמן (לפודיום אם אני לא טועה) ואמר שהוא לא מעוניין לחזור כרגע לארץ. אז גם אם במועדון יציעו לו להיות בכיר המשתכרים זה לא רלבנטי.
שוער כבר יש שחקן שמגיע בקיץ, להחתים עכשיו סתם שוער? מיותר. כבר לקחו את ההימור עם בופון הדרוזי.

החתימו את ריקרדיניו ואת מלמד, עזבו שזה לקח נצח, זו ההתנהלות הרגילה של המועדון, לא יודעים לחתוך דברים מהר.
קורנו 90% יגיע ואם לא אז יביאו איזה סותם חורים גנרי.
לצפות שבחלון ינואר יחתכו 2-3 זרים זה לא ריאלי אז צאו מהאשליות שלכם.

בשורה תחתונה היה דיבור מאוד חזק על רכש לפני כל האירועים ועכשיו יש דממה.
מכאן הסקת המסקנות קלה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה