KevinDurant
נשיא המועדון
הבאתי לך סרטון זהה לסיפור של פיירו, שחקן קיבל צהוב, מחא כפיים בתגובה, קיבל צהוב שני 6 שניות אחרי זה, ועוד כוכב על כמו מנז.hezildo אמר:KevinDurant אמר:זה לא משנה אם זה משחק עונה.hezildo אמר:אוקיי, שני צהובים בדקה, אבל זה לא במשחק עונה. שוב פעם, השופט יכול להפעיל שיקול דעת ולתת אזהרה לא חייבים ללכת לפי החוק היבש כל פעם.
וכמו שאמר לך GANJOT לזהבי זה לא היה קורה.
מבחינתך עכשיו אם שחקן הבקיע צמד במשחק עונה בדקה 4 ו5 והוריד חולצה בשני המקרים אז לא צריך לתת לו צהוב שני כי זה משחק עונה?
תנו לי מקרה בהיסטוריה של שחקן שמחא כפיים לשופט מול הפנים ולא קיבל צהוב.
גם זהבי היה מקבל צהוב אם היה מוחא לשופט כפיים בפנים כמו אידיוט.
ואגב, לא סתם אין מקרים כאלה של מחיאות כפיים כי ברור לכולם שאין פה שיקול דעת וזה צהוב ברור.
תעשו הפרדה בין מחיאות כפיים מול השופט לבין קפטן שמדבר עם שופט או הנפות ידיים ודיבורים.
אם הוא היה עושה לו איזה תנועת יד הייתי מסכים אתך שצריך להפעיל שיקול דעת ולתת אזהרה, במחיאת כפיים אין שיקול דעת
שוב פעם, אתה מדבר על מחיאת כפיים כארוע נפרד שעליו מקבלים צהוב וזה נכון, אבל אני מדבר על מקרה של שני צהובים תוך דקה במשחק
עונה, דבר כזה אני לא מכיר.
ואני גם לא בטוח שהצהוב הראשון היה מוצדק אבל זה סיפור אחר.
לשאלתך, אם שחקן כובש צמד ומוריד חולצה פעמיים אז לדעתי לא צריך להרחיק אותו. החוק היבש הוא לא אידיאלי. אני גם חושב שהחוק הזה
של צהוב על הורדת חולצה אחרי שער הוא חוק מיותר, אבל זה ויכוח אחר.
השאלה היא אם יש לשופט זכות לשיקול דעת או שהחוק מכריח אותו לתת צהוב. אתה חושב שאם לייבוביץ' היה מוותר לפיירו על הצהוב השני
היו עושים לו משהו באיגוד השופטים?
לדעתי אין פה שיקול דעת לשופט כמו במקרה של הורדת חולצה, זה CLEAR-CUT.