• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
וגם זר לא אם מביאים קשר אחורי זר כמו שאני מבין.
כלומר הולכים על התקפה מאוד מאוד אנמית בעונה הקרובה שכל גול זה כמו לידת עכוז.

אני לא רואה מקום לשחקן קישור קדמי נוסף.
לא משנה אם זה סבע או שחקן כנף זר יש גם את חזיזה, סוף וצ'יבוטה. גם בשלישיית הגנה יש קנדיל, חזיזה, קורנו ואולי עוד מגן מחליף לשמאל.

Apoc אמר:
תומר לוי מפרסם שאת בדש רוצות מכבי ת"א, הפועל ב"ש, קלוז' הרומנית ושתי הקבוצות של באקו מאזרבייז'ן. כלומר אנחנו לא בתמונה.
מעניין אותי איזה שחקן התקפה בכלל מתכוונים להביא אם גם דוידה לא בתמונה כבר, או שאולי הם חושבים שאין צורך ורפא בן 37 זה רכש כל כך גדול שמכפר על הכל?

תומר לוי גם פרסם שרפאלוב במו״מ מתקדם עם הצהבת ושקנדיל חותם בביתר.

Kaka אמר:
לא משנה אם זה סבע או שחקן כנף זר יש גם את חזיזה, סוף וצ'יבוטה. גם בשלישיית הגנה יש קנדיל, חזיזה, קורנו ואולי עוד מגן מחליף לשמאל.

חזיזה סוף וצ'יבוטה זה 3 שחקני אגף. המינימום זה 4.
רפאלוב ושרי המבוגרים תופסים את עמדת ה10 ופיירו-דינדה-שוראנוב זה מספיק לחלוצים.
שחקני אגף אין לך מספיק. סוף גם זה לא איזה שחקן לבנות עליו הרים וגבהות.

יש מקום ועוד איך וגם חייב לבוא. זה שאין אופציות זה כבר משהו אחר

Apoc אמר:
Kaka אמר:

לכן רשמתי בהתחלה סבע או כנף זר.

מי אלה השחקנים האלה בכלל? סוף לא שיחק כדורגל שנה וגם לפני זה לא היה איזה טאלנט גדול. מאוויס לא פוגע שנה וחצי, גם השחקן האיכשהו בכיר מהשלישייה הזאת חזיזה מגיע אחרי עונת נפל. ההתקפה שלו על הפנים וחייבת חיזוק, אלברמן יצטרך לשלוף שפן מהכובע. יהודי או לחכות לזר שביעי לא יודע איך, שורה תחתונה שחקן התקפה חייב לנחות כאן.

Smurk אמר:
מי אלה השחקנים האלה בכלל? סוף לא שיחק כדורגל שנה וגם לפני זה לא היה איזה טאלנט גדול. מאוויס לא פוגע שנה וחצי, גם השחקן האיכשהו בכיר מהשלישייה הזאת חזיזה מגיע אחרי עונת נפל. ההתקפה שלו על הפנים וחייבת חיזוק, אלברמן יצטרך לשלוף שפן מהכובע. יהודי או לחכות לזר שביעי לא יודע איך, שורה תחתונה שחקן התקפה חייב לנחות כאן.
מסכים קשה לי לראות מי נותן פה דו ספרתי שנה הבאה בהנחה וסבע עוזב.

Kaka אמר:
Apoc אמר:
Kaka אמר:

לכן רשמתי בהתחלה סבע או כנף זר.

מה שאני הבנתי מביאים קשר אחורי זר.
וסבע הנחת העבודה היא שהוא הולך.

Smurk אמר:

מעניין מאוד מה אלברמן יעשה בטח כשסבע כנראה עוזב.
אם לא יגיע עוד שחקן התקפה בנוסף לקשר אחורי מפלץ אנחנו בבעיה

Smurk אמר:

אני לא חושב שיביאו שחקן התקפה ישראלי נוסף.

הרכש היחיד שכנראה עוד יביאו זה מגן שמאלי וקשר אחורי זר והשוער שצריך לחתום

הקשר הגיע לארץ מלווה ברעייתו גל ושלושת ילדיו ורק לאחר שיעבור את הליך קבלת השחקן, שכולל לפני הכול בדיקות רפואיות, יישב לחתימת החוזה. הסוגיה העיקרית היא לגבי אורך החוזה, האם יעמוד על שנה עם אופציה, או לשנתיים.אם יחתום עד שעות אחר הצהריים, רפאלוב עשוי להגיע לאימון ולהכיר את חבריו החדשים.

ואני מצטרף למה שאחרים אומרים פה ואני לא רואה מי פה בקבוצה נותן את המספרים שצריך כדי לקחת אליפות כמו שהיה את אצילי בשנה שעברה ואת סבע. חזיזה אחרי עונה מזעזעת מספרית? פיירו עם 10 שערים בלחץ? מאיפה השערים יבואו?

לדעתי לא יגיע שחקן התקפה נוסף
יביאו קשר זר אחורי ויסגרו סגל פלוס אולי בלטקסה

Liberman אמר:
לדעתי לא יגיע שחקן התקפה נוסף
יביאו קשר זר אחורי ויסגרו סגל פלוס אולי בלטקסה
אני גם חושב שלא יגיע וזאת טעות.

עם כל המודעות היום של שחקנים וסוכנים לסעיפי שחרור יש ציפייה מהמועדון שידעו להוריד אותם מזה במשא ומתן, לפחות את חלקם.

Shocking4U אמר:
ואני מצטרף למה שאחרים אומרים פה ואני לא רואה מי פה בקבוצה נותן את המספרים שצריך כדי לקחת אליפות כמו שהיה את אצילי בשנה שעברה ואת סבע. חזיזה אחרי עונה מזעזעת מספרית? פיירו עם 10 שערים בלחץ? מאיפה השערים יבואו?

אלברמן איבד את זה לגמרי אם הוא בונה על צ'יבוטה חזיזה וסוף לסחוב פה את ההתקפה.

אתם לא מבינים שכל סיפור סעיפי שחרור זה פועל יוצא של שכר. יענקלך מרובע בקטע הזה וחי לפניי עשור. אם שרי ועומר היו טופ שכר אצלנו קיבלו 500-550 אלף, אצל הגרמנים זהבי עם מיליון יורו ודור פרץ עם 750. אם תשלם שכר גבוה, תוכל לקטוע סעיפי שחרור. כנל הסיפור של חלאיילה, מקבל פחות שכר מתורגמן ששם חתם ללא סעיף שחרור.

נראה לי שאפילו האוהד הכי מפגר שלנו יצפה ליותר מליאור רפאלוב להתקפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה