ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:תומר לוי מפרסם שאת בדש רוצות מכבי ת"א, הפועל ב"ש, קלוז' הרומנית ושתי הקבוצות של באקו מאזרבייז'ן. כלומר אנחנו לא בתמונה.
מעניין אותי איזה שחקן התקפה בכלל מתכוונים להביא אם גם דוידה לא בתמונה כבר, או שאולי הם חושבים שאין צורך ורפא בן 37 זה רכש כל כך גדול שמכפר על הכל?
Kaka אמר:אני לא רואה מקום לשחקן קישור קדמי נוסף.
לא משנה אם זה סבע או שחקן כנף זר יש גם את חזיזה, סוף וצ'יבוטה. גם בשלישיית הגנה יש קנדיל, חזיזה, קורנו ואולי עוד מגן מחליף לשמאל.
Apoc אמר:Kaka אמר:אני לא רואה מקום לשחקן קישור קדמי נוסף.
לא משנה אם זה סבע או שחקן כנף זר יש גם את חזיזה, סוף וצ'יבוטה. גם בשלישיית הגנה יש קנדיל, חזיזה, קורנו ואולי עוד מגן מחליף לשמאל.
חזיזה סוף וצ'יבוטה זה 3 שחקני אגף. המינימום זה 4.
רפאלוב ושרי המבוגרים תופסים את עמדת ה10 ופיירו-דינדה-שוראנוב זה מספיק לחלוצים.
שחקני אגף אין לך מספיק. סוף גם זה לא איזה שחקן לבנות עליו הרים וגבהות.
מסכים קשה לי לראות מי נותן פה דו ספרתי שנה הבאה בהנחה וסבע עוזב.Smurk אמר:מי אלה השחקנים האלה בכלל? סוף לא שיחק כדורגל שנה וגם לפני זה לא היה איזה טאלנט גדול. מאוויס לא פוגע שנה וחצי, גם השחקן האיכשהו בכיר מהשלישייה הזאת חזיזה מגיע אחרי עונת נפל. ההתקפה שלו על הפנים וחייבת חיזוק, אלברמן יצטרך לשלוף שפן מהכובע. יהודי או לחכות לזר שביעי לא יודע איך, שורה תחתונה שחקן התקפה חייב לנחות כאן.
Kaka אמר:Apoc אמר:Kaka אמר:אני לא רואה מקום לשחקן קישור קדמי נוסף.
חזיזה סוף וצ'יבוטה זה 3 שחקני אגף. המינימום זה 4.
רפאלוב ושרי המבוגרים תופסים את עמדת ה10 ופיירו-דינדה-שוראנוב זה מספיק לחלוצים.
שחקני אגף אין לך מספיק. סוף גם זה לא איזה שחקן לבנות עליו הרים וגבהות.
לכן רשמתי בהתחלה סבע או כנף זר.
Smurk אמר:מי אלה השחקנים האלה בכלל? סוף לא שיחק כדורגל שנה וגם לפני זה לא היה איזה טאלנט גדול. מאוויס לא פוגע שנה וחצי, גם השחקן האיכשהו בכיר מהשלישייה הזאת חזיזה מגיע אחרי עונת נפל. ההתקפה שלו על הפנים וחייבת חיזוק, אלברמן יצטרך לשלוף שפן מהכובע. יהודי או לחכות לזר שביעי לא יודע איך, שורה תחתונה שחקן התקפה חייב לנחות כאן.
Smurk אמר:מי אלה השחקנים האלה בכלל? סוף לא שיחק כדורגל שנה וגם לפני זה לא היה איזה טאלנט גדול. מאוויס לא פוגע שנה וחצי, גם השחקן האיכשהו בכיר מהשלישייה הזאת חזיזה מגיע אחרי עונת נפל. ההתקפה שלו על הפנים וחייבת חיזוק, אלברמן יצטרך לשלוף שפן מהכובע. יהודי או לחכות לזר שביעי לא יודע איך, שורה תחתונה שחקן התקפה חייב לנחות כאן.
הקשר הגיע לארץ מלווה ברעייתו גל ושלושת ילדיו ורק לאחר שיעבור את הליך קבלת השחקן, שכולל לפני הכול בדיקות רפואיות, יישב לחתימת החוזה. הסוגיה העיקרית היא לגבי אורך החוזה, האם יעמוד על שנה עם אופציה, או לשנתיים.אם יחתום עד שעות אחר הצהריים, רפאלוב עשוי להגיע לאימון ולהכיר את חבריו החדשים.
אני גם חושב שלא יגיע וזאת טעות.Liberman אמר:לדעתי לא יגיע שחקן התקפה נוסף
יביאו קשר זר אחורי ויסגרו סגל פלוס אולי בלטקסה
Shocking4U אמר:ואני מצטרף למה שאחרים אומרים פה ואני לא רואה מי פה בקבוצה נותן את המספרים שצריך כדי לקחת אליפות כמו שהיה את אצילי בשנה שעברה ואת סבע. חזיזה אחרי עונה מזעזעת מספרית? פיירו עם 10 שערים בלחץ? מאיפה השערים יבואו?