• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כן כן לוזון
חג'ג ווינגבק
גנדלמן בלם(כן שיחק שם בנתניה קצת. אבל הוא מזעזע שם)
עולה בלי חלוץ (טוקלומטי עדיף ככנף)

פושע מי שנותן לו לאמן.

אם לא יסתדר לו (או אם המערך שהוצג הוא למראית עין), ישחק 4-3-3 עם מורגן מגן שמאל ובילו+חג׳ג׳ קיצוניים.

מה אני אגיד לכם,אני דווקא כן מתרגש שרפאלוב חוזר. מקווה גם שהשידוך המחודש יצליח.
סבבה, הרכב, לא הרכב, גם בגיל 34 הוא עשה דברים שלא מצפים בגיל הזה אז תרשו לי להיות אופטימי.

לגבי הקבוצה, הייתה לי הרגשה שזה יקרה. זה המחיר של הצלחה באירופה, עזיבה של מאמן דומיננטי.. שחקנים רוצים לטעום מקומות אחרים שגם משלמים יותר אין מה לעשות. הבעיה שלנו היא השוק הדל ממש. אין ישראלים שישדרגו כמעט.

רואה את המשחק של הנבחרת הצעירה וכיוף מאוד מרשים אותי עד עכשיו, אינסטינקטים טובים ומשחק רגל מעולה.

Hulk אמר:
רואה את המשחק של הנבחרת הצעירה וכיוף מאוד מרשים אותי עד עכשיו, אינסטינקטים טובים ומשחק רגל מעולה.

מסכים. נראה טוב.
לעומתו ארד בר שהזכירו פה לא נראה כמו שום דבר.

מה הסטטוס החוזי של חגג וכיוף? (וכמה הסעיף יציאה?)

אם הוציאו את המכירת מנויים שעה אחרי החתימה של רפאלוב זה אומר שסבע בוודאות עוזב ולא יהיה עוד רכש נורמלי

מה זה משנה מה הסעיף
הצעה של מליון וצפונה ותם הטקס

לא הייתי צריך את היום בשביל לדעת שחגג שחקן מצוין.
כיוף מרשים, עושה רושם שההשאלה עשתה לו טוב.

מי שרואה את המשחק, רואה שלמרות שזה משחק ידידות יש פערי רמות מטורפים לעומת מה שראינו במונדיאליטו גם בשלבים הכי גבוהים.
בקיצור, תצננו התלהבות מכל הילדים. יש חלק מוכשרים מאוד, אבל יש דרך ארוכה עד לבוגרים.

נבחרת ישראל עד 20 יותר איכותית ומאומנת מהנבחרת של לוזון.

חג׳ג׳ היום הראה יופי של הובלת כדור, לדעתי מישהו פה רשם שממה שראה ממנו בעפולה הוא מזכיר את דולב גם מבחינת מחויבות הגנתית וראיתי את זה היום בלי קשר לזה שהוא שיחק בעמדה שצריך להיות כזה, מזכיר את דולב בסגנון והייתי משלב אותו בסגל לפני שיבלי וחלאיילי. לגבי כיוף רואים שהוא בסדר גמור לשוער 2.

מסכים לגבי כיוף. הוא הראה שיש לו פוטנציאל היום, למרות שאצל שוער היציבות היא מה שחשובה.
השאלה היא אם לא כדאי להשאיל אותו לקבוצה בליגה כדי שיקבל דקות.

רק מכבי אמר:
מי שרואה את המשחק, רואה שלמרות שזה משחק ידידות יש פערי רמות מטורפים לעומת מה שראינו במונדיאליטו גם בשלבים הכי גבוהים.
בקיצור, תצננו התלהבות מכל הילדים. יש חלק מוכשרים מאוד, אבל יש דרך ארוכה עד לבוגרים.
רוב ההבדל ברמות האלה הוא בראש ובצורת משחק.
עם לוזון לא תגיע לכלום, בנוער רואים את הרעב והלחימה והרצון לשחק כדורגל מהיר והתקפי.

Ganjot אמר:
רק מכבי אמר:
רוב ההבדל ברמות האלה הוא בראש ובצורת משחק.
עם לוזון לא תגיע לכלום, בנוער רואים את הרעב והלחימה והרצון לשחק כדורגל מהיר והתקפי.

התכוונתי בעיקר לרמת המשחק. הכל יותר מהיר, פיזי, וטכני.
הבלגים היום נותנים חמישייה לזוכה של המונדיאליטו.

benrey אמר:
נבחרת ישראל עד 20 יותר איכותית ומאומנת מהנבחרת של לוזון.
גם הקבוצה בגולבול לידי בקאנטרי יותר מאומנת מקבוצות של גיא לוזון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה