• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
השופרות רושמים שיעשו מאמצים להשאיר את סבע. אני לא מתרגש כי שמענו על דברים דומים שנעשו לאבו פאני ובפועל הסוכן שלו אמר שלא דובים ולא יער. כשנשמע מהקצבים שבאמת מכבי חיפה נתנו להם הצעה משופרת אז אקח את זה ברצינות

הבחירה של סבע היא דרמטית בצורה שאני באמת לא זוכר מתי בשנים האחרונות היה משהו שמתקרב לזה. אם נשאר (אמן) פתאום דברים יראו אחרת לגמרי

The real Tsepo אמר:
הבחירה של סבע היא דרמטית בצורה שאני באמת לא זוכר מתי בשנים האחרונות היה משהו שמתקרב לזה. אם נשאר (אמן) פתאום דברים יראו אחרת לגמרי

מסכים.
מצחיק/עצוב (תלוי איך מסתכלים על זה) שזה המצב שנקלענו אליו.

Shocking4U אמר:
השופרות רושמים שיעשו מאמצים להשאיר את סבע. אני לא מתרגש כי שמענו על דברים דומים שנעשו לאבו פאני ובפועל הסוכן שלו אמר שלא דובים ולא יער. כשנשמע מהקצבים שבאמת מכבי חיפה נתנו להם הצעה משופרת אז אקח את זה ברצינות

בול
גם מה ישמע זה עניין כספי מבחינת סבע
ומי ישמע #2 שאפשר להתחרות באמירויות כלכלית

Greenfromluxembourg אמר:
כמה סבע מרוויח אצלנו כרגע?

450 אלף יורו נטו לפי הדיווחים
בערך כמו רפאלוב ושרי ופיירו וכמו מה שאצילי הרוויח פה (אצילי קצת יותר, 500)

השחקן הכי חשוב שלנו העונה - דיא סבע
חייב להתאבד על השארותו

אז מה יעלו לו ב50קיי? זה לא ישכנע.
זה צריך להיות לפחות באזור ה700קיי בשביל שהוא יחשוב על זה וגם זה לא אפילו קרוב להתחרות עם כל הצעה מהאמירויות.

לדעתי 600 לעונה+250 בונוס נאמנות ויש סיכוי שישאר.
הלוואי ויצליחו להשאיר אותו ואז אז אני הרבה יותר רגוע לקראת העונה.

Hulk אמר:

למה, אתה חושב שלא יציעו לו נגיד מיליון יורו לעונה באמירויות?

Apoc אמר:
Hulk אמר:

יציעו לו השאלה מתי, צריך להקדים אותם ולסנדל אותו בחוזה בלי סעיף שחרור כמה שיותר מהר.
אם להיות כנה אני גם לא מצפה שיתנו לו מיליון יורו פה לעונה.

צריך לתת לו מענק על זה שהוא נשאר פה את העונה על סך 200 אלף דולר + להעלות לו את הבונוסים על שערים והישגים.

ככה שהוא יהיה עם סביבות 650 אלף דולר שכר כולל בונוסים עם אופציה לאפילו יותר תמורת הביצועים שלו.

חייבים לעשות מאמצים אמיתיים ובכירים להשאיר אותו. זאת החלטה שיכולה לשנות לנו את העונה. להסביר לו כמה הוא מוערך מקצועית וכמה הקבוצה תבנה סביבו, שהם רואים אותו כשחקן הכי חשוב במערך של הקבוצה ושהם יתנו לו להוביל את הקבוצה להישגים פלוס יתגמלו אותו כלכלית.

אם הם לא ילחמו עליו ולא ינסו לשדרג אותו אפילו בקצת זאת תהיה בכייה לדורות.

Kaka אמר:
Judokan אמר:
Kaka אמר:
הכתבים מיישרים קו

על מה? הצעה לסבע?

כן ובאמת הציעו לו שדרוג. זה בניגוד לפאני שעליו לא שמעתי ניסיון להשאיר.
תמשיך לעדכן אותנו. אמרת שהבטיח להחזיר תשובה תחילת שבוע הבא לא? אז תעדכן אותנו בהתפתחויות ככל שאתה שומע עליהן 💚

יענקל’ה פשוט צריך לקיים את מה שהוא הבטיח לנו האוהדים:

שהכסף ילך לשחקנים. אז אי אפשר לרכוש שחקנים כי אין יותר מדי בשוק אז לפחות תתן את הכסף לשחקן שאנחנו הכי צריכים ואסור לנו לאבד אותו. פעם אחת תלחם על שחקן ואל תוותר מראש. אתה חייב לנו.

אני לא אכעס על ההנהלה אם בסוף סבע יעזוב בשביל הכסף והחיים באמירויות אבל אני אכעס עליהם אם הם לא ינסו לעשות שום צעד כדי להשאיר אותו ולהילחם עליו.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Judokan אמר:
על מה? הצעה לסבע?

כן ובאמת הציעו לו שדרוג. זה בניגוד לפאני שעליו לא שמעתי ניסיון להשאיר.
תמשיך לעדכן אותנו. אמרת שהבטיח להחזיר תשובה תחילת שבוע הבא לא? אז תעדכן אותנו בהתפתחויות ככל שאתה שומע עליהן 💚

:y

Hulk אמר:
Apoc אמר:
Hulk אמר:

יציעו לו השאלה מתי, צריך להקדים אותם ולסנדל אותו בחוזה בלי סעיף שחרור כמה שיותר מהר.
אם להיות כנה אני גם לא מצפה שיתנו לו מיליון יורו פה לעונה.

אז אתה אומר שצריך להקדים אותם לפני שהם נותנים הצעה
מה יוצא לו מלהסכים לפני שהוא יודע אם יש הצעה אז?
אני לא מבין את ההיגיון בטענה שלך

Shocking4U אמר:
יענקל’ה פשוט צריך לקיים את מה שהוא הבטיח לנו האוהדים:

שהכסף ילך לשחקנים. אז אי אפשר לרכוש שחקנים כי אין יותר מדי בשוק אז לפחות תתן את הכסף לשחקן שאנחנו הכי צריכים ואסור לנו לאבד אותו. פעם אחת תלחם על שחקן ואל תוותר מראש. אתה חייב לנו.

אני לא אכעס על ההנהלה אם בסוף סבע יעזוב בשביל הכסף והחיים באמירויות אבל אני אכעס עליהם אם הם לא ינסו לעשות שום צעד כדי להשאיר אותו ולהילחם עליו.

אם הוא היה רוצה לעמוד בהבטחה שלו פשוט היה יכול לשחרר את הארנק בשביל פאני, אצילי וזר

דם ירוק!!! אמר:
מתי יגיע קשר זר?

לפחות עוד שבוע עד שנתחיל לשמוע על משהו, כרגע מתמקדים בשני שחקנים עם ב' ק' ס' וט' בשם שלהם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה