השופרות רושמים שיעשו מאמצים להשאיר את סבע. אני לא מתרגש כי שמענו על דברים דומים שנעשו לאבו פאני ובפועל הסוכן שלו אמר שלא דובים ולא יער. כשנשמע מהקצבים שבאמת מכבי חיפה נתנו להם הצעה משופרת אז אקח את זה ברצינות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:הבחירה של סבע היא דרמטית בצורה שאני באמת לא זוכר מתי בשנים האחרונות היה משהו שמתקרב לזה. אם נשאר (אמן) פתאום דברים יראו אחרת לגמרי
Shocking4U אמר:השופרות רושמים שיעשו מאמצים להשאיר את סבע. אני לא מתרגש כי שמענו על דברים דומים שנעשו לאבו פאני ובפועל הסוכן שלו אמר שלא דובים ולא יער. כשנשמע מהקצבים שבאמת מכבי חיפה נתנו להם הצעה משופרת אז אקח את זה ברצינות
Greenfromluxembourg אמר:כמה סבע מרוויח אצלנו כרגע?
Judokan אמר:Kaka אמר:הכתבים מיישרים קו
על מה? הצעה לסבע?
Hulk אמר:לדעתי 600 לעונה+250 בונוס נאמנות ויש סיכוי שישאר.
הלוואי ויצליחו להשאיר אותו ואז אז אני הרבה יותר רגוע לקראת העונה.
Apoc אמר:Hulk אמר:לדעתי 600 לעונה+250 בונוס נאמנות ויש סיכוי שישאר.
למה, אתה חושב שלא יציעו לו נגיד מיליון יורו לעונה באמירויות?
תמשיך לעדכן אותנו. אמרת שהבטיח להחזיר תשובה תחילת שבוע הבא לא? אז תעדכן אותנו בהתפתחויות ככל שאתה שומע עליהןKaka אמר:Judokan אמר:Kaka אמר:הכתבים מיישרים קו
על מה? הצעה לסבע?
כן ובאמת הציעו לו שדרוג. זה בניגוד לפאני שעליו לא שמעתי ניסיון להשאיר.
Shocking4U אמר:תמשיך לעדכן אותנו. אמרת שהבטיח להחזיר תשובה תחילת שבוע הבא לא? אז תעדכן אותנו בהתפתחויות ככל שאתה שומע עליהןKaka אמר:Judokan אמר:על מה? הצעה לסבע?
כן ובאמת הציעו לו שדרוג. זה בניגוד לפאני שעליו לא שמעתי ניסיון להשאיר.![]()

Hulk אמר:Apoc אמר:Hulk אמר:לדעתי 600 לעונה+250 בונוס נאמנות ויש סיכוי שישאר.
למה, אתה חושב שלא יציעו לו נגיד מיליון יורו לעונה באמירויות?
יציעו לו השאלה מתי, צריך להקדים אותם ולסנדל אותו בחוזה בלי סעיף שחרור כמה שיותר מהר.
אם להיות כנה אני גם לא מצפה שיתנו לו מיליון יורו פה לעונה.
Shocking4U אמר:יענקל’ה פשוט צריך לקיים את מה שהוא הבטיח לנו האוהדים:
שהכסף ילך לשחקנים. אז אי אפשר לרכוש שחקנים כי אין יותר מדי בשוק אז לפחות תתן את הכסף לשחקן שאנחנו הכי צריכים ואסור לנו לאבד אותו. פעם אחת תלחם על שחקן ואל תוותר מראש. אתה חייב לנו.
אני לא אכעס על ההנהלה אם בסוף סבע יעזוב בשביל הכסף והחיים באמירויות אבל אני אכעס עליהם אם הם לא ינסו לעשות שום צעד כדי להשאיר אותו ולהילחם עליו.
דם ירוק!!! אמר:מתי יגיע קשר זר?