• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
אני לא מבין למה אתם כל הזמן מדברים על שחר.

אתם חושבים ששחר "מטיל וטו" על להציע לאבו פאני 350 אלף דולר בעונה נניח?

מי בכלל מנהל את המשא ומתנים במכבי חיפה?
אתה צודק. שחר מת לתת לאבו פאני 400 אלף דולר בעונה אבל איציק עובדיה ועוזי מור הרשעים לא מרשים לו.

למה נראה לך שתמורת 400 אלף הוא נשאר פה? הוא רוצה ללכת לא מעניין אותו כסף או מקצועי

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אתם יותר מדי ממהרים להקשיב לתקשורת ישראלית בנושא של סכומים של כדורגלנים בחו"ל
הם תמיד מחרטטים, מדברים במונחים של ברוטו, לפעמים מחשיבים גם מענקים פוטנציאלים שרובם לא מתממשים בכלל בתוך הסכום, ועוד.

אני רק אשים את זה כאן שהכוכב הכי גדול של פרנצווארוש זה אדאמה טראורה שנרכש משריף ב2 מיליון יורו והוא מרוויח כ300 אלף אירו נטו לעונה

הכוח הכלכלי שלנו מבחינת שכר גדול יותר בהרבה משלהם ואני בטוח בוודאות שגם אם אנחנו מציעים לאבופאני 100 אלף יורו יותר מהם במשכורת נטו הוא עדיין יעדיף ללכת לשם.
מאיפה המידע לגבי טראורה?

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא מבין למה אתם כל הזמן מדברים על שחר.

אתם חושבים ששחר "מטיל וטו" על להציע לאבו פאני 350 אלף דולר בעונה נניח?

מי בכלל מנהל את המשא ומתנים במכבי חיפה?

בלי שום ספק בכלל, ואין סיבה לחשוב אחרת.
שחר (באמצעות עוזי מור) מנהל את המו"מ וקובע תקרות שכר.

אלברמן מביא מועמדים ופועל ליצור איתם את הקשר הראשוני וכאלה
שחר קובע תקרת שכר (כמו בכל מועדון נורמלי), אבל מי קובע אם לתת לאבו פאני 250 או 300? או 350? או לתת לו את המקסימום? יענקל'ה מנחה את עוזי לתת עד 300 לפאני? אלברמן מנחה את גבולות הגזרה פר שחקן לפי כמה שהוא מעריך אותו? איך זה עובד בדיוק?

מי קובע אם על הזר X שווה לשים את התקרת שכר או כמו במקרה של ואן אובריים אומר עצרו, הוא לא שווה מעל 200 אלף דולר נניח?

זה לא שחר קובע תקרת שכר ועובדים במסגרתה. כל מועדון נורמלי ושחר זה שני דברים שונים בתכלית.

אצלנו שחר ועוזי מור מחליטים כמה לתת לשחקן. זה מה שקורה בהארכות החוזים, זה מה שקורה במו"מ עם שחקני רכש. ואני לא אתפלא אם הגישה הזו של כל מקרה בפני עצמו נכונה גם לסכומי העברה (אני לא חושב שיש לנו תקציב רכש מוגדר שנקבע לאלברמן בכל עונה).

אלברמן כנראה נותן להם את העמדה שלו כמה השחקן חשוב וכמה להילחם עליו, אבל בסוף שחר יחליט אם שחקן x שווה 350 אלף יורו או רק 250 אלף.

שים לב שאלברמן הוא אף פעם לא זה שמנהל את המו"מ בפועל (בשונה מג'ורדי בצהבת למשל, או מנהלים מקצועיים במקומות מתוקנים)

Apoc אמר:
למה נראה לך שתמורת 400 אלף הוא נשאר פה? הוא רוצה ללכת לא מעניין אותו כסף או מקצועי

לא על זה אני מדבר. אלא על התיאוריה שרצה פה ששחר לא מנהל את המו״מ ומי שאשם זה מי שמנהל את המו״מ. גם אם הוא לא נמצא פיזית בחדר של המו״מ בכל זמן נתון די ברור שההחלטות מתקבלות אצל שחר ועוזי מור. אם שחר היה רוצה לתת לפאני 450 אלף יורו בעונה זה ממש לא משנה אם איציק עובדיה יושב בחדר או איתמר צ׳יזיק.

אני באמת שואל
אם אלו הסכומים, ובהנחה והבחור נחוש לעזוב.

מה המועדון יכול לעשות במקרה הזה?

רק מכבי אמר:
אני באמת שואל

המועדון צריך לעשות את המקסימום. קצת להתחנף קצת להראות לו שאכפת.
להציע 420, להגיד לו אתה הקפטן השני אנחנו בונים עליך, לתת לו כבוד ואהבה. עם כמה שזה מצחיק זה מה שעובד על שחקני כדורגל ועל אנשים בכלל.
אני בספק אם המועדון מנסה לתת לו את התחושה הזו

The real Tsepo אמר:
רק מכבי אמר:
אני באמת שואל

המועדון צריך לעשות את המקסימום. קצת להתחנף קצת להראות לו שאכפתם

מה זה להתחנף? אני מזכיר לך שפתחו לו אז את החוזה, נתנו לו גם כסף רטרו.
עכשיו באו עם הצעה של 400-450.
הוא רוצה יותר. ובעיקר הוא רוצה להתקדם קדימה. הוא רואה שהוא לא מצליח לקבל הצעות כשהוא בארץ, ומאמין שעונה עונה וחצי טובות בהונגריה יכולות לקחת אותו לליגה בכירה יותר. זה לגטימי ויש בזה הגיון.

אני לא חושב שהמועדון יכול לעשות יותר בסיטאוציה שנוצרה.
שינסו להוציא עליו כמה שיותר. כולל בונוסים על תארים ואירופה. ונצטרך להתקדם.

העובדה שהוא הרוויח עד עכשיו 250 אלף דולר בעונה היא פשוט הזויה. זה אומר שהוא מרוויח בערך או אפילו פחות מגולסה שהוא שחקן רוטציה בצהבת.

רק מכבי אמר:
The real Tsepo אמר:
רק מכבי אמר:
אני באמת שואל

המועדון צריך לעשות את המקסימום. קצת להתחנף קצת להראות לו שאכפתם

מה זה להתחנף? אני מזכיר לך שפתחו לו אז את החוזה, נתנו לו גם כסף רטרו.
עכשיו באו עם הצעה של 400-450.
הוא רוצה יותר. ובעיקר הוא רוצה להתקדם קדימה. הוא רואה שהוא לא מצליח לקבל הצעות כשהוא בארץ, ומאמין שעונה עונה וחצי טובות בהונגריה יכולות לקחת אותו לליגה בכירה יותר. זה לגטימי ויש בזה הגיון.

אני לא חושב שהמועדון יכול לעשות יותר בסיטאוציה שנוצרה.
שינסו להוציא עליו כמה שיותר. כולל בונוסים על תארים ואירופה. ונצטרך להתקדם.
"פתחו לו את החוזה"- העלו אותו ליציע ודחקו לפינה, לא היה שם אקט של רצון טוב והבעת הערכה. השחקן לא יצא מחוזק מהאירוע בוא נאמר. וגם החוזה הזה שנחתם הוא מביך בעיניי לסדרי גודל של השחקן הזה.
אם הציעו לו עכשיו את השכר שמשלמים לבכירי המשתכרים והוא מתעקש אין כנראה מה לעשות עם זה. מהיכרותינו עם הנפשות הפועלות קשה לי להאמין שהציעו לו את זה או שנותנים לו תחושה שהוא מוערך ואחד הברגים החשובים בקבוצה

מה עם הזר ברמה גבוהה שהבטיחו לנו שעדיין מחכה לאזרוח של סונדגרן?

גולדשטיין עם עוד כתבה של כלום על זה שאולי ג׳וש יחתום ואולי לא

גולדשטיין אומר שמרציאנו וג׳ראפי סומנו כמחליפים פוטנציאליים אם ג׳וש לא יגיע כי זליפה עבד איתם

שאלוהים ישמור אותנו איזה סגל מהגיהנום הם בונים פה

Shocking4U אמר:
גולדשטיין אומר שמרציאנו וג׳ראפי סומנו כמחליפים פוטנציאליים אם ג׳וש לא יגיע כי זליפה עבד איתם

שאלוהים ישמור אותנו איזה סגל מהגיהנום הם בונים פה

גולדשטיין צריך להגיש עד 7:30 400 מילה לעורך האתר ויהי מה. אין מה להתרגש

אגב גולדשטיין טוען שהגשנו לג'וש הצעה משודרגת לשנתיים

גם אצל ליפקין אין כלום

צפויים היום לחתום על שחרור לאצילי, פערים עם אבו פאני וההונגרים. ״יצטרכו למצוא מחליפים״ ואיזה סרטון מארוחת ערב של בכר עם יענקל’ה ועוזי

בן דור הולך לחזור מהפגרה און פייר. יצא לחופשה בטיימינג המושלם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה