אתה מכיר את השחקן?Undertheknife אמר:וירג׳יל מסידיאן זה לא השחקן שישדרג את מכבי חיפה.
הוא בטח לא ״שובר שיוויון״.
אם כן, אתה יכול להרחיב?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אתה מכיר את השחקן?Undertheknife אמר:וירג׳יל מסידיאן זה לא השחקן שישדרג את מכבי חיפה.
Rmc אמר:אתה מכיר את השחקן?Undertheknife אמר:וירג׳יל מסידיאן זה לא השחקן שישדרג את מכבי חיפה.
אם כן, אתה יכול להרחיב?
הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציעApoc אמר:דווקא וירג'יל שחקן טוב. זה שהוא יכול לנחות גם בב"ש זה ברור, עדיף שלא ינחת שם.
אשמח לדעת מה בצ׳יבוטה בשנתיים האחרונות גורם לך להעדיף אותו על רפאלוב בכל יום. שאני בטוח שאת רפאלוב לא ראית בכלל משחק בתקופה האחרונה (גם אני לא). אבל להגיד משפט כזה זה באמת קצת תמוהה לאור היכולת המזעזעת של צ׳יבוטה.Apoc אמר:Rmc אמר:Apoc אמר:וזאת ההנחה שאני חושב שהיא מנותקת.
מה זה קשור שרפאלוב יבוא לאם מאור לוי או מישהו אחר יהיו המחליפים בסגל?
רפאלוב בא על חשבון שחקן הרכב אחר, לא בשביל להיות פה מחליף.
שחקן הרכב אחר זה לא מאור לוי שלא יהיה פה בכלל בסגל בעונה הקרובה.
את מאור לוי נתתי כדוגמה.
ואיך אתה יודע אם רפרלוב בא על חשבון שחקן הרכב? הוא ישראלי מעולה שצריך להיות בסגל שלנו. אין ישראלים טובים בשוק ובטח לא בעמדות האלו. או שעדיף להביא עוד צ׳יבוטה?
אני אוהד של מכבי מספיק זמן
זה החתמה בסגנון של בניון וכאלה שכבר הייתה פה בעבר
החתמה שמסמלת את זה שהולכים על צעד שיווקי ולא צעד מקצועי
הוא יקבל פה שכר גבוה מאוד והוא גם ימצא את דרכו להרכב בטח עם השם שיש לו במועדון וכשהמאמן שלו זה מסאי דגו מהנוער שלא יוכל להתנגד לו
ממש רפאלוב בא לפה כדי לשבת על ספסל.
אני מעדיף את צ'יבוטה בכל יום אגב.
כי אני זוכר את ההקצפה שהייתה פה ביום שסק ודילן הגיעו. וגם אז שאלתי אנשים למה הם מגיבים ככה ואם מישהו באמת מכיר אותם שהם משתגעים ככה.חזיזוש אמר:Rmc אמר:אתה מכיר את השחקן?Undertheknife אמר:וירג׳יל מסידיאן זה לא השחקן שישדרג את מכבי חיפה.
אם כן, אתה יכול להרחיב?
למה אתה עונה בהיגיון אחי אתה בתוך הפאנג׳ויה של ההתבכיינויות
אין רציונל
Rmc אמר:אשמח לדעת מה בצ׳יבוטה בשנתיים האחרונות גורם לך להעדיף אותו על רפאלוב בכל יום. שאני בטוח שאת רפאלוב לא ראית בכלל משחק בתקופה האחרונה (גם אני לא). אבל להגיד משפט כזה זה באמת קצת תמוהה לאור היכולת המזעזעת של צ׳יבוטה.Apoc אמר:Rmc אמר:את מאור לוי נתתי כדוגמה.
ואיך אתה יודע אם רפרלוב בא על חשבון שחקן הרכב? הוא ישראלי מעולה שצריך להיות בסגל שלנו. אין ישראלים טובים בשוק ובטח לא בעמדות האלו. או שעדיף להביא עוד צ׳יבוטה?
אני אוהד של מכבי מספיק זמן
זה החתמה בסגנון של בניון וכאלה שכבר הייתה פה בעבר
החתמה שמסמלת את זה שהולכים על צעד שיווקי ולא צעד מקצועי
הוא יקבל פה שכר גבוה מאוד והוא גם ימצא את דרכו להרכב בטח עם השם שיש לו במועדון וכשהמאמן שלו זה מסאי דגו מהנוער שלא יוכל להתנגד לו
ממש רפאלוב בא לפה כדי לשבת על ספסל.
אני מעדיף את צ'יבוטה בכל יום אגב.
אתה מדבר על זה שהחתמה של רפאלוב מאפיינת את חיפה של פעם אבל דווקא לטעמי ההחתמה של צ׳יבוטה יותר מאפיינת את מכבי של התקופה עד בכר ובמבחן התוצאה היא גם החתמה די כושלת. להביא עוד שחקנים כאלו - לא בטוח שזה הפתרון. מבלי להתייחס לשחקן עצמו.
Shocking4U אמר:הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציעApoc אמר:דווקא וירג'יל שחקן טוב. זה שהוא יכול לנחות גם בב"ש זה ברור, עדיף שלא ינחת שם.
איך הוא בפרופיל של שרי? שרי נמכר לקבוצות מהצ׳מפיונשיפ ונתן עונות טובות מאוד בהולנד. וירג׳יל רוב הקריירה שיחק בליגה הבולגרית, נכשל בנירנברג ומאז נותן עונות בסדר בליגה ההולנדית.Hulk אמר:וירגיל שחקן טוב, זר בפרופיל של שרי שהבאנו בזמנו שזה מצוין לליגה פה, הציפייה היא שמועדון שמכר את הכוכב הכי גדול שלו שמכניס כבר כמה שנים ארגזים של כסף, יחפש שחקן בפרופיל גבוה יותר כי הוא יכול זה הכול.
תזהר כי מאז כל פוסט שלך על זה שאנחנו מתבכיינים ובפאניקה אנחנו בקצב של עזיבה של שחקן מפתח בשבוע. תמשיך ככה ולדעתי לא נוכל להעמיד 11 שחקנים פותחים במשחק הראשון באירופה.חזיזוש אמר:Rmc אמר:אתה מכיר את השחקן?Undertheknife אמר:וירג׳יל מסידיאן זה לא השחקן שישדרג את מכבי חיפה.
אם כן, אתה יכול להרחיב?
למה אתה עונה בהיגיון אחי אתה בתוך הפאנג׳ויה של ההתבכיינויות
אין רציונל
ברק.י אמר:רפאלוב בעונה האחרונה (לפי טרנספרמרקט ותקצירים):
- שיחק לרוב את ה-10, אך גם כחלוץ שני במערך 3-5-2 (בעיקר בקונפרנס). פעמים בודדות עלה באגפים.
- פתח בהרכב במרבית המשחקים והביא מספרים עד שהייתה תפנית בעונה שלו - הוא החסיר את מחזורים 18-22 בעקבות פציעה, כשבמחזור ה-23 מאמן חדש הגיע לעמוד על הקווים. מאז, הוא בעיקר הפך להיות שחקן שעולה ל-20 דק' מהספסל. לא ברור כמה מזה זו הפציעה וכמה המאמן החדש.
- זה אמנם לא קשר סיבתי, אבל את כל המספרים שלו בעונה האחרונה, נתן לפני הפציעה, אצל המאמן שפתח את העונה (להוציא צמד שערים שנתן אצל עוזר המאמן שהחזיק בקבוצה לשלושה מחזורים, עד שנכנס המאמן החדש לתפקידו). במילים אחרות, את המחזור ה-15 הוא סיים עם 4 שערים ו-5 בישולים בליגה (לשם ההשוואה, שרי עד למחזור ה-15 עשה אצלנו 5 ו-5) ומאז, כלום.
בקיצור, לא ברור עדיין איזה רפאלוב נקבל.
על המגרש, זה מאד תלוי במה השפיע עליו יותר בעונה שעברה (הפציעה או חילוף המאמנים).
בחדר ההלבשה, זה תלוי בתיאום הציפיות מולו והאופן שבו הוא תופס את הסיבות ליכולת שלו במחצית השנייה של העונה.
אנחנו מדברים עליו כבר סביבות שבועיים בנושא סקאוטינג וחלקנו מעבירים שעות מהזמן הפנוי שלנו כדי לחקור ולמצוא על שחקנים, לראות וידיאו ולעבד נתונים כדי למצוא שחקנים שאנחנו חושבים שמתאימים. לא מבין את הזלזול שלך. בטח ששנה שעברה שחקן שהופיע ברשימה של אפוק אשכרה הגיע לכאן כשחקן רכש (פיירו)חזיזוש אמר:אין פה אחד שידע מי זה וירגיל ועל קיומו עד לפני דקה
ומדברים עליו כאילו זה אנדלובו