ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אני חושב שאתם יותר מדי מתייחסים לשם שעלה אצל הסלב ואז גרם לדיווח בחו''ל שגרם לדיווח חזרה בישראל (בדיוק כמו שהיה עם ג'וש גינלי)
גם הדיווח עכשיו זה על איזה מישהו שאמר שהוא חושב שיתאים לשחקן חוויה כלכלית טובה עם שמש בישראל
Shocking4U אמר:הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציעApoc אמר:דווקא וירג'יל שחקן טוב. זה שהוא יכול לנחות גם בב"ש זה ברור, עדיף שלא ינחת שם.
אף אחד פה לא מתלהב מדוידה. השאלה היא אם להביא שחקן שיהיה העונה בן 38 על 400 אלף יורו זה החלטה חכמה. אתה גם יודע שהכסף שיושקע בו לא יושקע במקום אחר.Jerry אמר:אתם גדולים, חצי שנה מבלבלים במוח על דוידה שנזרק מליאז' אחרי עונה ומזלזלים ברפא שבגיל 85 שיחק המון בקבוצת טופ כמו אנדרלכט ויכול למצוא קבוצה בבלגיה בקלות אם רק ירצה
יאפ.אליאור אמר:Shocking4U אמר:הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציעApoc אמר:דווקא וירג'יל שחקן טוב. זה שהוא יכול לנחות גם בב"ש זה ברור, עדיף שלא ינחת שם.
אבל הוא חופשי וזול יותר.
Shocking4U אמר:ג׳וש נראה לי די ברור שזה הולך לכיוון של עזיבה.
אגב למי שמצפה להכרזה על החתמות בימים הקרובים כמעט כל אנשי הסושיאל של הקבוצה נמצאים כרגע בחו״ל בחופשות
Nirgreen אמר:אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.
עכשיו צריך להביא 6 זר ולהתפשר על דוידה וציבוטה
Nirgreen אמר:אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.
אליאור אמר:Nirgreen אמר:אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.
אבל גם במצב הזה יש דברים שאפשר לעשות, כמו לשחרר מקום של זר נוסף והסתערות על כל ישראלי שיש לו פוטנציאל מאשר פתיחת בית אבות.
אני מצטער אבל אי אפשר לבנות את כל החלון על תקוות וחלומות.
מי זה דוידה הפישר הזה ..בירקי אמר:Nirgreen אמר:אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.
אם דוידה בא זה אושר גדול…. בטח לעומת רפאלוב
Shocking4U אמר:אף אחד פה לא מתלהב מדוידה. השאלה היא אם להביא שחקן שיהיה העונה בן 38 על 400 אלף יורו זה החלטה חכמה. אתה גם יודע שהכסף שיושקע בו לא יושקע במקום אחר.Jerry אמר:אתם גדולים, חצי שנה מבלבלים במוח על דוידה שנזרק מליאז' אחרי עונה ומזלזלים ברפא שבגיל 85 שיחק המון בקבוצת טופ כמו אנדרלכט ויכול למצוא קבוצה בבלגיה בקלות אם רק ירצה