• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
אני חושב שאתם יותר מדי מתייחסים לשם שעלה אצל הסלב ואז גרם לדיווח בחו''ל שגרם לדיווח חזרה בישראל (בדיוק כמו שהיה עם ג'וש גינלי)

גם הדיווח עכשיו זה על איזה מישהו שאמר שהוא חושב שיתאים לשחקן חוויה כלכלית טובה עם שמש בישראל

אני גם חושב שזה מנופח מעל ומעבר.
מה גם שאנחנו יודעים שהמועדון ממקבל מו"מים ומחזיק שחקנים בהולד עד שמחליטים סופית להביא אותם לחתימה.
גם אם הוא סגור פה, יכול להיות שהוא עדיפות שנייה או שלישית, או אפילו תכנית המגירה למקרה שיחליטו שהם מוותרים על 6 זר כי שחקני כנף ישראלים לא יגיעו בסוף.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
דווקא וירג'יל שחקן טוב. זה שהוא יכול לנחות גם בב"ש זה ברור, עדיף שלא ינחת שם.
הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציע

אבל הוא חופשי וזול יותר.

Jerry אמר:
אתם גדולים, חצי שנה מבלבלים במוח על דוידה שנזרק מליאז' אחרי עונה ומזלזלים ברפא שבגיל 85 שיחק המון בקבוצת טופ כמו אנדרלכט ויכול למצוא קבוצה בבלגיה בקלות אם רק ירצה
אף אחד פה לא מתלהב מדוידה. השאלה היא אם להביא שחקן שיהיה העונה בן 38 על 400 אלף יורו זה החלטה חכמה. אתה גם יודע שהכסף שיושקע בו לא יושקע במקום אחר.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
דווקא וירג'יל שחקן טוב. זה שהוא יכול לנחות גם בב"ש זה ברור, עדיף שלא ינחת שם.
הוא שחקן טוב אבל הוא לא שחקן שישדרג את מכבי חיפה. אפשר להביא שחקן כנף הרבה יותר טוב עם הכסף והשכר שאנחנו יכולים להציע

אבל הוא חופשי וזול יותר.
יאפ.

סליחה שאני הורס פרקטיקה עם רומנטיקה, רפאלוב בעיניי החתמה לא טובה, אבל כשאני חושב על השיר שחקן שלו בסמי יש לי צמרמורת

חייב לציין שיש כאן מעין תחושה אצל האופטימיים מבינינו שיש שקט שהוא לפני הסערה והנה עוד שנייה נשמע על איזה זר תותח שלא האמנו שיגיע לפה. קחו בחשבון שיכול להיות שזה לא יהיה המצב, וכמו שחשבנו שיגיע מאמן תותח בעלייהבמקום בכר והגיע בסוף דגו, וכמו שחשבנו שפיירו כבר יהיה עם המזוודות בשלב הזה ובסוף בטובינסיקה עזב לפניו, או שיסתערו על הישראלים הפוטנציאלים בשוק ובסוף אנחנו דומעים על רפאלוב, אז ככה אנחנו גם יכולים בסוף להחתים מישהו זול וחופשי.

אגב, עברנו מאופטימיות לגבי אברג'ל לאופטימיות לגבי ג'וש לאופטימיות לגבי סבע. אני מקווה שלא יהיו עוד שחקנים שנהיה אופטימיים לגביהם.

ג׳וש נראה לי די ברור שזה הולך לכיוון של עזיבה.

אגב למי שמצפה להכרזה על החתמות בימים הקרובים כמעט כל אנשי הסושיאל של הקבוצה נמצאים כרגע בחו״ל בחופשות

אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.

עכשיו צריך להביא 6 זר ולהתפשר על דוידה וציבוטה

Shocking4U אמר:
ג׳וש נראה לי די ברור שזה הולך לכיוון של עזיבה.

אגב למי שמצפה להכרזה על החתמות בימים הקרובים כמעט כל אנשי הסושיאל של הקבוצה נמצאים כרגע בחו״ל בחופשות

יותר טוב. גם ככה אין חדשות טובות בפתח.

Nirgreen אמר:
אני מצטער אבל אי הגעת לורן אברחל הרסה לנו את כל החלון, היינו יכולים להביא אותו ואז כנף זר אכזר במקום אצילי.

אבל גם במצב הזה יש דברים שאפשר לעשות, כמו לשחרר מקום של זר נוסף והסתערות על כל ישראלי שיש לו פוטנציאל מאשר פתיחת בית אבות.
אני מצטער אבל אי אפשר לבנות את כל החלון על תקוות וחלומות.

Nirgreen אמר:

אם דוידה בא זה אושר גדול…. בטח לעומת רפאלוב

הסלב כותב שבקסטר יגיע לבדיקות רפואיות בתחילת השבוע. מקווה שיביאו שוער שני מנוסה יחד איתו.

אליאור אמר:
Nirgreen אמר:

אבל גם במצב הזה יש דברים שאפשר לעשות, כמו לשחרר מקום של זר נוסף והסתערות על כל ישראלי שיש לו פוטנציאל מאשר פתיחת בית אבות.
אני מצטער אבל אי אפשר לבנות את כל החלון על תקוות וחלומות.

כמה ישראלים עם פוטנציאל יש? כנעאן כן אבל הוא פצוע לתקופה ארוכה.
כל השאר לא ריאליים.

בירקי אמר:
Nirgreen אמר:

אם דוידה בא זה אושר גדול…. בטח לעומת רפאלוב
מי זה דוידה הפישר הזה ..

מה ראיתם מדוידה חוץ פוטנציאל שאולי יהפוך למשהו אחר?
one trick pony עם רגל אחת, לגיונר ישראלי טיפוסי, נתן כמה משחקים סבירים פה, עבר לסיבוב ייבוש בקצה הספסל בבלגיה ויחזור כלגיונר עם שכר מנופח.
אפילו רועי ק(מ)הת חזר עם רקורד יותר טוב.

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
אתם גדולים, חצי שנה מבלבלים במוח על דוידה שנזרק מליאז' אחרי עונה ומזלזלים ברפא שבגיל 85 שיחק המון בקבוצת טופ כמו אנדרלכט ויכול למצוא קבוצה בבלגיה בקלות אם רק ירצה
אף אחד פה לא מתלהב מדוידה. השאלה היא אם להביא שחקן שיהיה העונה בן 38 על 400 אלף יורו זה החלטה חכמה. אתה גם יודע שהכסף שיושקע בו לא יושקע במקום אחר.

מי המציא את זה שזה או דוידה או רפא לא הבנתי
לא אותו שחקן לא אותה עמדה
דוידה כשחקן משלים חייב להיות פה, יש לו נתונים פיזים מעולים ופוטנציאל גדול. ליפול איתו זה לא מפחיד כי הוא לא אמור להרוויח פה סכומים גדולים. בטח לא מעל 200 אלף יורו.

רפאלוב זה החתמה של להרגיע את הקהל נטו בלי קשר לצורך המקצועי שלנו והחתמות כאלה הכי מפחידות אותי.

דוידה יעלה מינימום מיליון יורו וזה בלוף רציני.

שינסו להביא אותו בהשאלה עם אופצית רכישה. זה יהיה מעולה ויש מצב שסטנדרד יסכימו ויעדיפו מאשר לראות אותו מתייבש אצלם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה