לכן אמרתי תתרגלו לראות את כיוף בשער בלא מעט משחקיםרק מכבי אמר:https://twitter.com/ZoharZelig/status/1667622712410353665?t=SRKTUO_RDAn68yYhP_wQ2A&s=19
ועוד יש למועדון את החוצפה לתדרך שג׳וש פציע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לכן אמרתי תתרגלו לראות את כיוף בשער בלא מעט משחקיםרק מכבי אמר:https://twitter.com/ZoharZelig/status/1667622712410353665?t=SRKTUO_RDAn68yYhP_wQ2A&s=19
Nirgreen אמר:חייב שאלברמן יביא לפה את כיאל וככה נביא כנף זר.
אני בטוח שאתה מהיחידים אם לא היחיד שעקב אחריו. מה שכן אם הוא כזה פוטנציאל חבל שהוא תקוע פה כשוער שני.כובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
אני עקבתי אחריו לא מעט בשלוש שנים האחרונות והוא עשה התקדמות אדירה.
אין לי ספק שהוא לא נופל ממשפתי/ג'ראפי/מרציאנו ושאר השוערים הפנויים
Shocking4U אמר:לכן אמרתי תתרגלו לראות את כיוף בשער בלא מעט משחקיםרק מכבי אמר:https://twitter.com/ZoharZelig/status/1667622712410353665?t=SRKTUO_RDAn68yYhP_wQ2A&s=19
העונה לא עקבתי אחריו, לפני כן כשראיתי אותו הוא נראה חובבןכובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
הטענה הייתה לדודו בזק, לא לאלברמן. אלא לזה שאמר ש״סומא זה שחקן שבשבילו קונים כרטיס״חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:לכן אמרתי תתרגלו לראות את כיוף בשער בלא מעט משחקיםרק מכבי אמר:https://twitter.com/ZoharZelig/status/1667622712410353665?t=SRKTUO_RDAn68yYhP_wQ2A&s=19
כמובן כמו בכל שנה אלברמן והצוות חסרי המושג עסוקים מהבוקר עד הערב בלרמות את האוהדים ולרקום מזימות ותכסיסים במקום לעבוד על העונה הקרבה
אם הם רק היו מכירים את הטראנספרמרקט ויוטיוב כמונו האוהדים מהפורום
Jerry אמר:העונה לא עקבתי אחריו, לפני כן כשראיתי אותו הוא נראה חובבןכובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
כובע קש אמר:Jerry אמר:העונה לא עקבתי אחריו, לפני כן כשראיתי אותו הוא נראה חובבןכובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
עונה ראשונה בכפר שלם הוא היה מזעזע וכמעט כל בעיטה למסגרת נגמרה בגול.
מאז הוא השתפר כמעט בכל אספקט, כמובן שיש לו חסרונות ואני לא אומר שהוא עילוי, אבל כשוער שני אני לא חושב שאפשר להביא מישהו משמעותית טוב ממנו.
Jerry אמר:כובע קש אמר:Jerry אמר:העונה לא עקבתי אחריו, לפני כן כשראיתי אותו הוא נראה חובבן
עונה ראשונה בכפר שלם הוא היה מזעזע וכמעט כל בעיטה למסגרת נגמרה בגול.
מאז הוא השתפר כמעט בכל אספקט, כמובן שיש לו חסרונות ואני לא אומר שהוא עילוי, אבל כשוער שני אני לא חושב שאפשר להביא מישהו משמעותית טוב ממנו.
רציני? יענו הוא ברמה של ג'ראפי וטננבאום? אם כן עשה התקדמות מטאורית
Shocking4U אמר:הטענה הייתה לדודו בזק, לא לאלברמן. אלא לזה שאמר ש״סומא זה שחקן שבשבילו קונים כרטיס״חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:לכן אמרתי תתרגלו לראות את כיוף בשער בלא מעט משחקים
כמובן כמו בכל שנה אלברמן והצוות חסרי המושג עסוקים מהבוקר עד הערב בלרמות את האוהדים ולרקום מזימות ותכסיסים במקום לעבוד על העונה הקרבה
אם הם רק היו מכירים את הטראנספרמרקט ויוטיוב כמונו האוהדים מהפורום
ושוב חבל שאתה מזלזל כשאנשים פה גם משקיעים מזמנם וגם לא מקבלים תשלום על זה. אני יכול להגיד לך שאני לא משתמש רק ״בטרנספרמרקט וביוטיוב״ אלא גם באינסטט.
כובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
The real Tsepo אמר:אני בטוח שאתה מהיחידים אם לא היחיד שעקב אחריו. מה שכן אם הוא כזה פוטנציאל חבל שהוא תקוע פה כשוער שני.כובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
Judokan אמר:כובע קש אמר:אני מבין שאני היחיד בפורום שחושב שכיוף שווה פה שוער שני.
עקבתי אחריו המון בשנה וחצי האחרונות בעפולה, ואני ממש לא מסכים איתך. הוא שוער שאני לא סומך עליו לשנייה בשער של מכבי חיפה.
המון המון פוזה, ובתכלס במשחקים ראיתי ממנו לא מעט פאלטות קשות, יציאות נוראיות לכדורי גובה וקריאת משחק חלשה.
יש לו אתלטיות מרשימה ומשחק רגל מצוין, אבל הוא שוער שאין להגנה טיפת בטחון כשהוא מאחוריה.
לא חושב שיש קבוצה בליגת העל שהייתה נותנת לו ביכולת שהציג בשנתיים האחרונות להיות שוער פותח.
בעיניי אם בקסטר השוער הראשון העונה, חייבים שוער שני אמין יותר. ואם רוצים מישהו מבית, הייתי בוחר בגרייס לפני כיוף. ברמה הזו אני לא סומך על כיוף.
דם ירוק!!! אמר:הייתי מביא את טננבאום להתחרות עם בקסטר