• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עם כל החורים האלו כבר שכחנו שצריך להביא שני שחקנים לקישור, ולא אחד.

פיירו נשאר וזאת כבר עובדה. אין מה לדון בזה אלברמן מחזיק ממנו

גולדשטיין בכותרת הראשית בספורט 5: רפאלוב על סף סיכום בחיפה.

טוב אני מבין שעם רפאלוב זה סגור.
אין ספק שיש לו עוד מה לתרום למכבי חיפה והוא יתרום.
אבל להרכב יחד עם שרי זה מתכון לאסון לדעתי.
צריך עוד שחקן טוב לחלק הקדמי.

אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד

קשה לי להאמין שמכוונים אותו להרכב

The real Tsepo אמר:
ברק.י אמר:
The real Tsepo אמר:
השלישיה ההתקפית בעונה הראשונה הייתה מדהימה בגלל השלישית קישור. הם קיבלו 10-12 כדורים במשחק אחרי חילוץ כשהם ביתרון מספרי מול ההגנה, זה היה מדהים. הייתי שמח לחזור לפילוסופיה הזו, הבעיה שאין לך שלישיה איכותית מספיק. וגם אם תהיה לא יהיה לך עומק מהספסל

אפשר להתקרב לזה עם 6 זר ועלי 8. מהבחינה הזאת, זה עדיף פי כמה על עלי 6 וג׳אבר 8.

השלישיה החזקה הייתה רודריגז, נטע, פאני
עם שרי באגף. הכוונה שלי שהדרך היחידה להגיע לאינטנסיביות שהייתה אז זה 6 זר עלי וגאבר יחד ב8

כן כן...
אני פשוט יוצא מנקודת הנחה שבשלישיה השנה יהיה קשר התקפי כי רפאלוב בדרך ולא ישימו אותו ואת שרי על הספסל, כששניהם כבר לא בנויים לחרוש את האגף.
לכן, קשר 6 זר חייב לבוא ולהתקרב למה שהיה לנו אז. להביא קיצוני זר, זה לוותר על הקישור באופן כמעט מוחלט, לפחות עד ינואר.

דוידה
לדרמן
קשר אחורי זר
בלטקסה
בריבו במקום פיירו
להחזיר את ארד/דהן אם לא מוצאים יהודי נחמד
קשר כנף זר

בסוף מסתבר שניר צדק והקריצה של חסן זה לגבי הפנסיונר רפאלוב

חזיזוש אמר:
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד

רפאלוב מגיע כדי להרגיע את הקהל. אני בספק שאפילו אתה תתווכח איתי שזה פקטור משמעותי בהחתמה הזאת.

אם כבר אין אליפות, אז באמת לפחות עונה מרגשת שתשלב סמלים ושחקנים צעירים. רק מקווה שימכרו את כל מי שאפשר - קורנו, סק, חזיזה.

מוכן להתערב עם מי שרוצה שרפאלוב לא מגיע ל10 מעורבות בשערים העונה. כלומר שערים+ בישולים.

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:

רפאלוב מגיע כדי להרגיע את הקהל. אני בספק שאפילו אתה תתווכח איתי שזה פקטור משמעותי בהחתמה הזאת.
צעד פופוליסטי לפני פתיחת מכירת המנויים.. הבינו שהם צריכים רכש לפני שהם מפרסמים שהם מעלים שוב את מחירי המנויים.
באמת מעניין אותי אם הם רואים את זה כצעד מקצועי טוב, או שמבחינתם הצד המקצועי לא רלוונטי כרגע ועדיף להשתיק את הקהל.

Shocking4U אמר:
מוכן להתערב עם מי שרוצה שרפאלוב לא מגיע ל10 מעורבות בשערים העונה. כלומר שערים+ בישולים.
הליגה הזאת כל כך חלשה שאני בספק, אבל גם אם יהיה מעורב ב 10 זה לא יעיד על כלום.

ירוק לבן אמר:
אם כבר אין אליפות, אז באמת לפחות עונה מרגשת שתשלב סמלים ושחקנים צעירים. רק מקווה שימכרו את כל מי שאפשר - קורנו, סק, חזיזה.

מקווה גם שיעלו את חלאיילי ושיבלי מהנוער ויהפכו אותם לשחקני הרכב. יחד עם רפאלוב באמצע כחלוץ מדומה ושרי מאחוריו. גם שכטר היה פה ויש לו מקום לעונת פרישה. שיעשו עונת סמלים ושחקני בית כזו וימכרו את כל השכירי חרב האלה סק, גולדברג וקורנו. שיעלו גם את פיינגולד להרכב. זה יהיה מאוד רומנטי ושיווקי.

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:

צעד פופוליסטי לפני פתיחת מכירת המנויים.. הבינו שהם צריכים רכש לפני שהם מפרסמים שהם מעלים שוב את מחירי המנויים.
באמת מעניין אותי אם הם רואים את זה כצעד מקצועי טוב, או שמבחינתם הצד המקצועי לא רלוונטי כרגע ועדיף להשתיק את הקהל.
אני אשמח להסבר מגל אלברמן על למה כשהיה בעבר אפשרות להחתים את רפאלוב הוא לא רצה אבל כשהוא בגיל 37 ואחרי עונה חלשה הוא כן רוצה. כמו כן למה הוא לא רצה את כיאל בגיל 32 או בכל עונה לאחר מכן כשהוא הציע את עצמו לכאן או את חמד. ועל כל אחד מאלה אפשר גם להגיד שהם מנהיגים בחדר הלבשה ושחקנים שמזוהים עם הקהל. די ברור מה קורה פה.

אני לא אומר שרפאלוב לא יכול לתרום מקצועית בשום צורה אבל זה מהלך פופוליסטי של העשור הקודם כדי לדחוף סוכרייה לקהל.

חזיזוש אמר:

אתה חושב שאין קשר בין שכר גבוה למה מייעדים את השחקן? לדעתי יש. לא חושב שישלמו לשחקן מעל 400 אלף יורו נטו לעונה ולא יכוונו אותו להרכב.
בכל מקרה הוא ימצא את דרכו להרכב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה