ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:פיירו נשאר וזאת כבר עובדה. אין מה לדון בזה אלברמן מחזיק ממנו
The real Tsepo אמר:ברק.י אמר:The real Tsepo אמר:השלישיה ההתקפית בעונה הראשונה הייתה מדהימה בגלל השלישית קישור. הם קיבלו 10-12 כדורים במשחק אחרי חילוץ כשהם ביתרון מספרי מול ההגנה, זה היה מדהים. הייתי שמח לחזור לפילוסופיה הזו, הבעיה שאין לך שלישיה איכותית מספיק. וגם אם תהיה לא יהיה לך עומק מהספסל
אפשר להתקרב לזה עם 6 זר ועלי 8. מהבחינה הזאת, זה עדיף פי כמה על עלי 6 וג׳אבר 8.
השלישיה החזקה הייתה רודריגז, נטע, פאני
עם שרי באגף. הכוונה שלי שהדרך היחידה להגיע לאינטנסיביות שהייתה אז זה 6 זר עלי וגאבר יחד ב8
חזיזוש אמר:אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד
קשה לי להאמין שמכוונים אותו להרכב
צעד פופוליסטי לפני פתיחת מכירת המנויים.. הבינו שהם צריכים רכש לפני שהם מפרסמים שהם מעלים שוב את מחירי המנויים.Shocking4U אמר:חזיזוש אמר:אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
אם רפאלוב מגיע בשביל להיות מנהיג נטול אגו ולתת דוגמא לצעירים, להביא מהווינריות והניסיון שלו- אני בעד
רפאלוב מגיע כדי להרגיע את הקהל. אני בספק שאפילו אתה תתווכח איתי שזה פקטור משמעותי בהחתמה הזאת.
הליגה הזאת כל כך חלשה שאני בספק, אבל גם אם יהיה מעורב ב 10 זה לא יעיד על כלום.Shocking4U אמר:מוכן להתערב עם מי שרוצה שרפאלוב לא מגיע ל10 מעורבות בשערים העונה. כלומר שערים+ בישולים.
ירוק לבן אמר:אם כבר אין אליפות, אז באמת לפחות עונה מרגשת שתשלב סמלים ושחקנים צעירים. רק מקווה שימכרו את כל מי שאפשר - קורנו, סק, חזיזה.
אני אשמח להסבר מגל אלברמן על למה כשהיה בעבר אפשרות להחתים את רפאלוב הוא לא רצה אבל כשהוא בגיל 37 ואחרי עונה חלשה הוא כן רוצה. כמו כן למה הוא לא רצה את כיאל בגיל 32 או בכל עונה לאחר מכן כשהוא הציע את עצמו לכאן או את חמד. ועל כל אחד מאלה אפשר גם להגיד שהם מנהיגים בחדר הלבשה ושחקנים שמזוהים עם הקהל. די ברור מה קורה פה.Ganjot אמר:צעד פופוליסטי לפני פתיחת מכירת המנויים.. הבינו שהם צריכים רכש לפני שהם מפרסמים שהם מעלים שוב את מחירי המנויים.Shocking4U אמר:חזיזוש אמר:אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.
רפאלוב מגיע כדי להרגיע את הקהל. אני בספק שאפילו אתה תתווכח איתי שזה פקטור משמעותי בהחתמה הזאת.
באמת מעניין אותי אם הם רואים את זה כצעד מקצועי טוב, או שמבחינתם הצד המקצועי לא רלוונטי כרגע ועדיף להשתיק את הקהל.
חזיזוש אמר:אם רפאלוב בא להיות שחקן מוביל בהרכב- לפחות על הנייר מרגיש זוועה.