Shocking4U אמר:חייב להודות שאני עדיין לא השתכנעתי שרפאלוב אכן יהיה פה בסוף באמת.
פעם ראשונה שאתה מגלה אופטימיות בפורום.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:חייב להודות שאני עדיין לא השתכנעתי שרפאלוב אכן יהיה פה בסוף באמת.
אליאור אמר:אני היחיד כאן שיש לו קצת תחושה שהחוסר בישראלים פועל לטובת ההנהלה? יוכלו להגיד טוב אין ישראלים בשוק, אין מקום לזרים, אז לא נשחרר כסף ונישאר עם מה שיש.
הם חתמו יום/יומיים לפני היציאה למחנה.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:שבוע הבא זה כבר מתחיל להיות גבולי מבחינת סגל מוכן למחנה אימונים.Kaka אמר:עדכון חשוב לגבי דיא סבע.
נפגש עם אלברמן והבטיח תשובה עד שבוע הבא.
הציעו לו שכר ומענקים טובים יותר. לפי ההחלטה שלו יקבע לאיזה עמדה יגיע הזר.
אז הזר שיבוא יגיע 3 ימים לתוך המחנה. גם קורנו ופיירו עשו את זה.
אליאור אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:לפחות מנסים
אמת.
אני לא מבין את אלו שצועקים אחרת.
המצב קשה, אבל המועדון באמת מנסה להתמודד עם זה.
יש מועדון שלא מנסה?
השאלה היא מה עושים בשטח ומה התוצאות, ולא מה מנסים.
לדעתי כרגע לא עושים ולא מנסים מספיק משיקולים כלכליים, וזה מה שמכעיס אותי. כי כשאתה מכניס כל כך הרבה כסף אין שום סיבה שתביא מאמן לא מנוסה או שתשאיר את פיירו בקבוצה.
אז נכון - אין לך הרבה מה לעשות עם אצילי, ג'וש ואבו פאני.
אבל היית יכול להביא מאמן עם יותר רזומה והייתה יכול לשחרר את פיירו ולהביא זר טוב יותר. היית יכול להביא את דוידה ולאיוס במקום להביא את רפאלוב רק כי הוא חופשי.
אין הרבה דברים שאפשר לעשות, אבל את מה שאפשר לעשות לא עושים משיקולים כלכליים. וזה מכעיס מאוד. אני מקווה שאתבדה בהמשך.
Shocking4U אמר:הם חתמו יום/יומיים לפני היציאה למחנה.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:שבוע הבא זה כבר מתחיל להיות גבולי מבחינת סגל מוכן למחנה אימונים.
אז הזר שיבוא יגיע 3 ימים לתוך המחנה. גם קורנו ופיירו עשו את זה.
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:הם חתמו יום/יומיים לפני היציאה למחנה.ברק.י אמר:אז הזר שיבוא יגיע 3 ימים לתוך המחנה. גם קורנו ופיירו עשו את זה.
מפתיע. הייתי בטוח שהם הצטרפו כשהקבוצה כבר הייתה במחנה.
אופטימיים שאצילי ישאר, וגם אבו פאני, וגם סבע, ויממשו את האופציה על דילןShocking4U אמר:הם ״אופטימיים על רפאלוב״
אופטימיים זה מילת החלון לכל מי שלא חתם פה בסוף
בלתי נסבלApoc אמר:נשבע שמכבי חיפה אופטימית זה משהו שאני רואה כל יום כל היום בכל האתרים כבר איזה שבועיים שלושה
עובדים חזק שם במערך הדוברות
אופטימיות כשיטת עבודהApoc אמר:נשבע שמכבי חיפה אופטימית זה משהו שאני רואה כל יום כל היום בכל האתרים כבר איזה שבועיים שלושה
עובדים חזק שם במערך הדוברות
מכבי חיפה בדרך לימים מרגשים מבחינתה, כאשר הרכש הגדול של הקיץ, ליאור רפאלוב מתקרב לחתימה רשמית ולקאמבק למועדון אחרי 12 שנים בבלגיה.
די שוקינג די. אתה ממשיך להתייחס לכל מילה שרושמים באתרים כאילו זה המילים של שחר ואלברמן.Shocking4U אמר:מכבי חיפה בדרך לימים מרגשים מבחינתה, כאשר הרכש הגדול של הקיץ, ליאור רפאלוב מתקרב לחתימה רשמית ולקאמבק למועדון אחרי 12 שנים בבלגיה.
ואנשים פה מתווכחים איתי שזה לא מוצג כהחתמה נוצצת או הרכש הגדול של הקיץ. אתם לא מחוברים לאיך המועדון הזה עובד?
Shocking4U אמר:הטענות הן לבובו בדק הכל יכול
SaTla אמר:אופטימיים שאצילי ישאר, וגם אבו פאני, וגם סבע, ויממשו את האופציה על דילןShocking4U אמר:הם ״אופטימיים על רפאלוב״
אופטימיים זה מילת החלון לכל מי שלא חתם פה בסוף