• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
חייב להודות שאני עדיין לא השתכנעתי שרפאלוב אכן יהיה פה בסוף באמת.

פעם ראשונה שאתה מגלה אופטימיות בפורום.

אליאור אמר:
אני היחיד כאן שיש לו קצת תחושה שהחוסר בישראלים פועל לטובת ההנהלה? יוכלו להגיד טוב אין ישראלים בשוק, אין מקום לזרים, אז לא נשחרר כסף ונישאר עם מה שיש.

איך זה פועל לטובת ההנהלה? זו המציאות.
אם היה פה שוק עשיר בישראלים היית חושב שזה יהיה המצב? היית מביא שחקנים איכותיים ובמחיר נורמלי. לצורך העניין, עכשיו, אם אתה רוצה קשר ישראלי, אתה צריך להשקיע 2-4 מיליון בגנדלמן (שהרוב פה לא רוצה), לשים מיליון ושחקן על אל ים שעדיין לא בשל או להביא בזול את בירם כיאל. איך אפשר לשמר הצלחה ככה?

ברור שהם היו מעדיפים להצליח בקלות במקום להיות בפלונטר הזה.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
עדכון חשוב לגבי דיא סבע.
נפגש עם אלברמן והבטיח תשובה עד שבוע הבא.
הציעו לו שכר ומענקים טובים יותר. לפי ההחלטה שלו יקבע לאיזה עמדה יגיע הזר.
שבוע הבא זה כבר מתחיל להיות גבולי מבחינת סגל מוכן למחנה אימונים.

אז הזר שיבוא יגיע 3 ימים לתוך המחנה. גם קורנו ופיירו עשו את זה.
הם חתמו יום/יומיים לפני היציאה למחנה.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
Apoc אמר:
לפחות מנסים

אמת.
אני לא מבין את אלו שצועקים אחרת.
המצב קשה, אבל המועדון באמת מנסה להתמודד עם זה.

יש מועדון שלא מנסה?
השאלה היא מה עושים בשטח ומה התוצאות, ולא מה מנסים.
לדעתי כרגע לא עושים ולא מנסים מספיק משיקולים כלכליים, וזה מה שמכעיס אותי. כי כשאתה מכניס כל כך הרבה כסף אין שום סיבה שתביא מאמן לא מנוסה או שתשאיר את פיירו בקבוצה.
אז נכון - אין לך הרבה מה לעשות עם אצילי, ג'וש ואבו פאני.
אבל היית יכול להביא מאמן עם יותר רזומה והייתה יכול לשחרר את פיירו ולהביא זר טוב יותר. היית יכול להביא את דוידה ולאיוס במקום להביא את רפאלוב רק כי הוא חופשי.
אין הרבה דברים שאפשר לעשות, אבל את מה שאפשר לעשות לא עושים משיקולים כלכליים. וזה מכעיס מאוד. אני מקווה שאתבדה בהמשך.

היו שנים שלא ניסו פה. לתת ללוזון עונה נוספת כי אנחנו ג׳נטלמנים זה לא לנסות.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
שבוע הבא זה כבר מתחיל להיות גבולי מבחינת סגל מוכן למחנה אימונים.

מפתיע. הייתי בטוח שהם הצטרפו כשהקבוצה כבר הייתה במחנה.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:

מפתיע. הייתי בטוח שהם הצטרפו כשהקבוצה כבר הייתה במחנה.

חתמו מעט לפני המחנה, הצטרפו לקבוצה שם בערך יום או יומיים אחרי. אבל שניהם שיחקו במשחק האימון הראשון כבר

חלאיילי צריך להיות בסגל של הבוגרת עונה הבאה. שחקן מגוון ויש לו מקום אצלנו בכל מיני עמדות, הגיע הזמן להפסיק לפחד לשתף שחקנים צעירים, במיוחד שהאלטרנטיבה זה שחקנים לא מוכחים.

לגבי רפאלוב, אני בכללי נגד ההחתמה אבל אם הוא מוכן להיות על תקן ראובן עטר בעונות של גרנט אז אני עוד מוכן לחיות עם זה. צריך להיות פה תיאום ציפיות.

מה שכן מפריע לי או מוזר לי זה כל האוהדים שלנו שהופכים אותו לאיזה סמל שחוזר הביתה. רפאלוב דיבר עם ג׳ורדי יותר פעמים והביע רצון להגיע לצהבת מאשר שמסאיי דגו דיבר עם אלברמן לדעתי. הוא גם היה סגור שם לחלוטין בינואר לפני כמה שנים וטל בן חיים היה אמור ללכת לפראג אבל הצהבת ברגע האחרון החליטו שהם לא מוכרים את טל בן חיים בינואר והמגעים מול רפאלוב התפוצצו.

אמנם אכן הוא בסוף עובדתית לא הגיע לשם אבל זה לא שהבן אדם מחוייב למכבי חיפה בצורה כלשהי. גם עכשיו הוא ״מנהל מו״מ״ עם הצהבת כדי למנף מולנו.

שחקן מצויין שהיה משמעותי פה מאוד בעונות יפות של המועדון אבל רחוק מאוד מלהיות סמל או אפילו קרוב לזה.

אני גם נגד ההחתמה של רפאלוב. אני יכול להבין אוהדים שרוצים לראות אותו כאן, אבל לא מבין את אלו שממש עפים על הרעיון של הסמל שחוזר הביתה.

תמיד מרגיש לי שהמועדון הולך טיפה אחורה בהחתמות מהסוג הזה. רפאלוב הרבה אחרי השיא, אני מחפש החתמות לשנתיים שלוש קדימה.

הם ״אופטימיים על רפאלוב״

אופטימיים זה מילת החלון לכל מי שלא חתם פה בסוף

נשבע שמכבי חיפה אופטימית זה משהו שאני רואה כל יום כל היום בכל האתרים כבר איזה שבועיים שלושה

עובדים חזק שם במערך הדוברות

Shocking4U אמר:
הם ״אופטימיים על רפאלוב״

אופטימיים שאצילי ישאר, וגם אבו פאני, וגם סבע, ויממשו את האופציה על דילן

Apoc אמר:
נשבע שמכבי חיפה אופטימית זה משהו שאני רואה כל יום כל היום בכל האתרים כבר איזה שבועיים שלושה

בלתי נסבל

Apoc אמר:

אופטימיות כשיטת עבודה

לפי התוצאות אולי עדיף כבר להצטרף אליי ולהיות פסימי

מכבי חיפה בדרך לימים מרגשים מבחינתה, כאשר הרכש הגדול של הקיץ, ליאור רפאלוב מתקרב לחתימה רשמית ולקאמבק למועדון אחרי 12 שנים בבלגיה.

ואנשים פה מתווכחים איתי שזה לא מוצג כהחתמה נוצצת או הרכש הגדול של הקיץ. אתם לא מחוברים לאיך המועדון הזה עובד?

אגב בגימטריה
אופטימיות/מעטפת = תהליך = נבחר שחקנים בפינצטה = לא נביא שחקנים כדי להגיד הבאנו

Shocking4U אמר:
מכבי חיפה בדרך לימים מרגשים מבחינתה, כאשר הרכש הגדול של הקיץ, ליאור רפאלוב מתקרב לחתימה רשמית ולקאמבק למועדון אחרי 12 שנים בבלגיה.

ואנשים פה מתווכחים איתי שזה לא מוצג כהחתמה נוצצת או הרכש הגדול של הקיץ. אתם לא מחוברים לאיך המועדון הזה עובד?
די שוקינג די. אתה ממשיך להתייחס לכל מילה שרושמים באתרים כאילו זה המילים של שחר ואלברמן.

Shocking4U אמר:
הטענות הן לבובו בדק הכל יכול

אתה בעצמך רשמת אתמול שאין שום עיתונאי אמין בארץ, הם רושמים מה שבא להם רק בשביל לקבל עוד הקלקות לכתבה אז עכשיו זה לא הם אלא דודו בזק?

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:
הם ״אופטימיים על רפאלוב״

אופטימיים שאצילי ישאר, וגם אבו פאני, וגם סבע, ויממשו את האופציה על דילן

גם על אברג'ל הם היו אופטימיים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה