• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
Ganjot אמר:
Hulk אמר:
סעיפי שחרור של חדרה בדיחה, העיקר באשדוד ונתניה יודעים להחתים שחקנים על חוזים בלי סעיפי שחרור.
המועדון פה נהיה זונה של סוכנים אין הסבר אחר לזה.

זה לא קשור לסוכנים. המועדון מתנהל בצורה מביכה גם בנושאים אחרים - חוסר ניהול מוחלט (ואני עדין מאוד במילים שלי).

זה קשור לזה שסוכנים עושים פה מה שבא להם עם הסעיפי שחרור המגוכחים האלה.

אתה יודע שצריך שיהיה מי שיסכים בצד השני

Apoc אמר:
Hulk אמר:
Ganjot אמר:
זה לא קשור לסוכנים. המועדון מתנהל בצורה מביכה גם בנושאים אחרים - חוסר ניהול מוחלט (ואני עדין מאוד במילים שלי).

זה קשור לזה שסוכנים עושים פה מה שבא להם עם הסעיפי שחרור המגוכחים האלה.

אתה יודע שצריך שיהיה מי שיסכים בצד השני
ברור אני מאשים את המועדון בזה שהסוכנים עושים פה מה שהם רוצים.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
תתחילו להירגע, לשתות כוס מים, ולא לקפוץ כמו אידיוטים.

אח שלי אף אחד עוד לא הפך אותך למבקר הפורום שאתה תגיב פה על כל היוזרים האחרים.
אני לא רואה בעיה באף אחת מ3 ההודעות שלי שציטטת, צחקתי על כתבים שמסקרים את הקבוצה, וואלה אל תשאל.
תתחיל להרגע ואם לא טוב לך אתה מוזמן לא להיות פה.

אם לאדוני יש בעיה עם ההודעות שלי, אדוני מוזמן לחסום או להשתיק.
אני נהנה פה מאוד, כותב את דעותיי. ואם זה לא מתאים לאנשים שמנהלים פה, אז הם יודעים להודיע. בפעם האחרונה שבדקתי אתה לא מנהל.

זו הייתה ההודעה האחרונה שלי בנושא האישי הזה. לא מתכוון לרדת פה לפסים אישיים.
אז מה ההבדל בינך לבינם?
אם לך יש בעיה עם ההודעות שלהם, אז אל תגיב להם או שאל תתייחס אליהם.
כמו שזכותך להיות אופטימי ולחשוב שהמועדון מנוהל בצורה מופתית כנראה, זכותם לחשוב דברים אחרת, במיוחד שגם חלק מהאנשים כאן מדברים אישיים יודעים איזה שכונה הולכת במועדון ובמשרדי המועדון, וכמה שה"מקצועיות" הזאת היא למראית עין בלבד.

דלפ אני מעדיף את חליילאי על דוידה הנגר.

לשים את כל הכסף על קשר אחורי זר אכזר.

Nirgreen אמר:

אני לא חושב שבבוגרים חלאיילי יתאים ככנף יוצר. אין לו מספיק יכולות טכניות בשביל זה.
יתאים יותר כחלוץ.

דוידה לא שוס גדול, אבל הוא שחקן הרבה יותר ''יוצר'' מחאליילי.

״אחרי 12 שנים הוא חוזר, רפאלוב יהיה במכבי חיפה״

חלון ההעברות בשיאו ודורון בן דור, one וחבר הפאנל, עלה לשידור ב״תכנית הספורט של ישראל״ והתייחס למצבה של האלופה: ״קנדיל עבר בדיקות רפואיות, בקסטר יהיה השוער של מכבי״.

רק מכבי אמר:
Nirgreen אמר:

אני לא חושב שבבוגרים חלאיילי יתאים ככנף יוצר. אין לו מספיק יכולות טכניות בשביל זה.
יתאים יותר כחלוץ.

דוידה לא שוס גדול, אבל הוא שחקן הרבה יותר ''יוצר'' מחאליילי.
זה לא נכון בעליל... אם הייתי רואה אותו משחק באמת היית מזהה את הטכניקה הגבוהה ויכולת מסירה

Gutti אמר:
Shocking4U אמר:
מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.

אז לא היו חותמים
אז שלא יחתום. בכל מקרה גם אם היה נגמר לו החוזה הקודם הוא לא היה יכול לעבור לאף מועדון אחר בארץ בגלל החוקים לגבי שחקני נוער.

המועדון כמועדון לא יכול להמשיך לתת סעיפי שחרור מגוחכים לכל שחקן שבא ודורש אותם.

אי אפשר לנהל קבוצה רצינית עם סעיפי שחרור כל כך נמוכים.

Shocking4U אמר:
Gutti אמר:
Shocking4U אמר:
מדהים אגב שאחרי מקרה פלאניץ אנשים פה אמרו שבסדר עשו טעות ולא חשבו שאף אחד ישלם סכום כזה על בלם בן 30 אבל ילמדו מהטעויות ומאז הם רק מכניסים סעיפי שחרור בכל חוזה.

אז לא היו חותמים
אז שלא יחתום. בכל מקרה גם אם היה נגמר לו החוזה הקודם הוא לא היה יכול לעבור לאף מועדון אחר בארץ בגלל החוקים לגבי שחקני נוער.

המועדון כמועדון לא יכול להמשיך לתת סעיפי שחרור מגוחכים לכל שחקן שבא ודורש אותם.

אי אפשר לנהל קבוצה רצינית עם סעיפי שחרור כל כך נמוכים.

אם יש קבוצה שתפעיל את סעיף השחרור שלו על מיליון יורו, אז היא כנראה גם מחתימה אותו בסוף חוזה עם דמי השבחה. אז זה לא הקטע.
אבל המועדון חייב לקבוע מדיניות שמונעת משחקנים לשחק בשנה לסוף חוזה בנוער + אין סעיפי שחרור (או מינימום במחירים של הלוזוניה)

רק מכבי אמר:
https://mobile.mako.co.il/news-sport/israel_soccer-2023_q2/Article-7f2a57bf66ea881026.htm

מקדימים את המאוחר

כתבה עם תאריך של אתמול.
נראה כמו הכתבה שגולדשטיין פרסם בספורט5 רק שפה רשום חתם במקום רק לציין שעבר את הבדיקות.
רשום בכתבה שהמועדון הוציא הודעה רשמית אבל לא יצאה שום הודעה כזאת.

כנראה מישהו חשב שיצא פוש בבוקר ותזמנו את הכתבה לצאת ושכחו לתקן

רק מכבי אמר:
https://mobile.mako.co.il/news-sport/israel_soccer-2023_q2/Article-7f2a57bf66ea881026.htm

מקדימים את המאוחר
ממישהו שמבין עניין

יש ידיעות מוכנות מראש לכל החתימות - בקסטר, רפאלוב, קנדיל וכו'. הפעילו בטעות את הידיעת בקסטר, ו-N12 מושכים אוטומטית ידיעות

קיבלתי עדכון לגבי בקסטר, אפשר להגיד שבן דור הפעם צדק. צריך לסגור תנאים מול צ'לסי ואחריהם הוא יחתום. עבר את הבדיקות לכל מי שחשש.

Kaka אמר:
קיבלתי עדכון לגבי בקסטר, אפשר להגיד שבן דור הפעם צדק. צריך לסגור תנאים מול צ'לסי ואחריהם הוא יחתום. עבר את הבדיקות לכל מי שחשש.
מה עם סבע?

Kaka אמר:

איזה תנאים? הוא לא שחקן חופשי?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה