• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תומר לוי טוען שמכבי ת"א מגבירה את המאמצים להביא את אדלמן, קפטן נבחרת ארה"ב הצעירה היהודי שהיה מועמד אלינו, קשר אחורי

Apoc אמר:
תומר לוי טוען שמכבי ת"א מגבירה את המאמצים להביא את אדלמן, קפטן נבחרת ארה"ב הצעירה היהודי שהיה מועמד אלינו, קשר אחורי
מעולה. שילך לשם. הוא לא שחקן ברמה כרגע.

דיא סבע לא באף תמונה מהאימונים היום. על הנייר הוא היה אמור להיות באימונים כי הוא לא שחקן נבחרת.

מעניין..

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

נכון אבל עוד שנתיים כן והוא ישראלי.
לדעתי אין לנו פריבילגיה לוותר על פרוספקט יהודי ברמה גבוהה.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

נכון אבל עוד שנתיים כן והוא ישראלי.
לדעתי אין לנו פריבילגיה לוותר על פרוספקט יהודי ברמה גבוהה.

הוא או לדרמן צריכים להיות פה בנוסף לקשר אחורי זר. יש כסף.

במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר

The real Tsepo אמר:
במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
לגבי גורדנה אני מסכים איתך במיליון אחוז, עוד אמרתי את זה כשזה היה רלוונטי, שחקן מעולה.
לגבי ריקן לא תודה, עוד מבוגר שיבוא לעשות סיבוב אצלנו, זה שמביאים את רפאלוב לא אומר שעכשיו צריך להביא את כל מי שנפתרים ממנו והוא לקראת פרישה.
ואם הולכים לנישה הזאת של מבוגרים פתאום כי אין מישהו אחר אז אני מביא את כיאל ולא את ריקן

The real Tsepo אמר:

לא, ממש לא. לא גורדנה, לא ריקן ולא כל מיני בדשים ודומיהם. אלו בדיוק השחקנים שיחזירו אותנו ל11/12.
לא למלא את הסגל בכאלה שחקנים.

מבין אדלמן או לדרמן, הייתי שם את הכסף על לדרמן.
אדלמן הוא מאוד בוסרי וגולמי. סה"כ 10 הופעות בליגת בוגרים. ובמונדיאליטו לא הרשים.

לדרמן עבר עונות טובות בפולין, והוא גם מכיר את הארץ, היה פה.

צריך להביא אותו בנוסף לזר.

הקישור צריך להיות מורכב מ: זר, עלי, ג'אבר, לדרמן, גוני. את זרגרי שישלחו להשאלה או שיתמשו בו ל-טרייד כלשהו.

The real Tsepo אמר:
מסכים איתך מאוד. חבל מאוד שלא נאבקנו עליו. גם על אליאס בשנה שעברה לדעתי היינו צריכים ללכת והוא היה עוזר לנו המון

Kozmo אמר:
The real Tsepo אמר:

לא, ממש לא. לא גורדנה, לא ריקן ולא כל מיני בדשים ודומיהם. אלו בדיוק השחקנים שיחזירו אותנו ל11/12.
גורדנה ממש לא דומה למי שאמרת. הוא שחקן מצויין שנתן עונה אדירה. נתן עונה יותר טובה ויציבה מעלי מוחמד.

רק מכבי אמר:
אדלמן הוא מאוד בוסרי וגולמי. סה"כ 10 הופעות בליגת בוגרים. ובמונדיאליטו לא הרשים.

הקישור צריך להיות מורכב מ: זר, עלי, ג'אבר, לדרמן, גוני. את זרגרי שישלחו להשאלה או שיתמשו בו ל-טרייד כלשהו.
אין הבדל בין לדרמן לגוני. זה אותו שחקן מבחינת רמה. אם כבר אתה מוסיף עוד קשר לרוטציה אז תביא ארד בר/אביב אברהם כזה שנותן מספרים מהקישור.

The real Tsepo אמר:

די עם ריקן אחי הבנאדם גופה, מה אתם רוצים לבנות בית אבות כמו בש בשנתיים האחרונות?

Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:

די עם ריקן אחי הבנאדם גופה, מה אתם רוצים לבנות בית אבות כמו בש בשנתיים האחרונות?
תשאל את אלברמן. שרי 35 והרכש הנוצץ שלך בן 37

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:

תשאל את אלברמן. שרי 35 והרכש הנוצץ שלך בן 37

אני בדעה דומה לשלך על ״הרכש הנוצץ״ ואם כבר יש את שרי ורפאלוב אז לא צריך עוד להמשיך בקו הזה ולהביא עוד זקנים

יש לי פתאום הרגשה שעושים מהלך..הביאו את קנדיל במקום השבדי..אחרת היו מסתפקים באלימלך או רז מאיר להיות מגן שני..ממתי משקיעים אצלנו על מחליף?? ככה יהיה אפשר להביא קשר אחורי וכנף זר...כך שרפאלוב כאילו המחליף של סבע..והזרים את אצילי ואבו פאני...

Shocking4U אמר:
Kozmo אמר:
The real Tsepo אמר:

גורדנה ממש לא דומה למי שאמרת. הוא שחקן מצויין שנתן עונה אדירה. נתן עונה יותר טובה ויציבה מעלי מוחמד.

אתה צודק, הוא טוב יותר בסקאלה, בוודאי מריקן, אבל הוא עדיין מתוייג בקטגוריית כדורגלנים סבירים ובינוניים. לא מביא.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:

אין הבדל בין לדרמן לגוני. זה אותו שחקן מבחינת רמה. אם כבר אתה מוסיף עוד קשר לרוטציה אז תביא ארד בר/אביב אברהם כזה שנותן מספרים מהקישור.

מבחינתי לא צריך בכלל את גוני, אבל לא ישחררו אותו.
לדרמן שחקן טוב מגוני ב-4 דרגות.
שחקן שמשחק באופן קבוע בפולין, לקח אליפות, גביע.
הגיע לנבחרת פולין. שווי שוק של 1.5 יורו. יכול עוד להתקדם ולהתפתח, יש לו תקרה הרבה יותר גבוהה מגוני נאור המוגבל. מה ההשוואה בכלל?

כשהיו פרסומים על מועמדותו של פפשון, הלכתי לראות מספר משחקים של ראקוב, בכדי להתרשם, וכחלק מזה ייצא לי לראות את לדרמן. להשוות אותו לגוני זה לא להכיר את לדרמן.

דם ירוק!!! אמר:
יש לי פתאום הרגשה שעושים מהלך..הביאו את קנדיל במקום השבדי..אחרת היו מסתפקים באלימלך או רז מאיר להיות מגן שני..ממתי משקיעים אצלנו על מחליף?? ככה יהיה אפשר להביא קשר אחורי וכנף זר...כך שרפאלוב כאילו המחליף של סבע..והזרים את אצילי ואבו פאני...
להביא שחקן חופשי זה להשקיע?
במכבי ת"א הוא הרוויח 200 אלף לעונה כמו גם אצלינו, בית"ר הפועל וכו' הציעו לו פחות.
זה סכומים שהמחליפים בספסל מקבלים ולא שולמו דמי העברה, איזה השקעה בידיוק קנדיל הצריך?

GreenGlory אמר:
דם ירוק!!! אמר:
להביא שחקן חופשי זה להשקיע?
במכבי ת"א הוא הרוויח 200 אלף לעונה כמו גם אצלינו, בית"ר הפועל וכו' הציעו לו פחות.
זה סכומים שהמחליפים בספסל מקבלים ולא שולמו דמי העברה, איזה השקעה בידיוק קנדיל הצריך?
לא התכוונתי השקעה אלא יכלו להסתפק באלימלך או רז מאיר..מה שגם זה מה שדובר שצריך להיות..
פתאום עשו מהלך בזק על קנדיל....

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה