ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מעולה. שילך לשם. הוא לא שחקן ברמה כרגע.Apoc אמר:תומר לוי טוען שמכבי ת"א מגבירה את המאמצים להביא את אדלמן, קפטן נבחרת ארה"ב הצעירה היהודי שהיה מועמד אלינו, קשר אחורי
Shocking4U אמר:מעולה. שילך לשם. הוא לא שחקן ברמה כרגע.Apoc אמר:תומר לוי טוען שמכבי ת"א מגבירה את המאמצים להביא את אדלמן, קפטן נבחרת ארה"ב הצעירה היהודי שהיה מועמד אלינו, קשר אחורי
Hulk אמר:Shocking4U אמר:מעולה. שילך לשם. הוא לא שחקן ברמה כרגע.Apoc אמר:תומר לוי טוען שמכבי ת"א מגבירה את המאמצים להביא את אדלמן, קפטן נבחרת ארה"ב הצעירה היהודי שהיה מועמד אלינו, קשר אחורי
נכון אבל עוד שנתיים כן והוא ישראלי.
לדעתי אין לנו פריבילגיה לוותר על פרוספקט יהודי ברמה גבוהה.
לגבי גורדנה אני מסכים איתך במיליון אחוז, עוד אמרתי את זה כשזה היה רלוונטי, שחקן מעולה.The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
מסכים איתך מאוד. חבל מאוד שלא נאבקנו עליו. גם על אליאס בשנה שעברה לדעתי היינו צריכים ללכת והוא היה עוזר לנו המוןThe real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
גורדנה ממש לא דומה למי שאמרת. הוא שחקן מצויין שנתן עונה אדירה. נתן עונה יותר טובה ויציבה מעלי מוחמד.Kozmo אמר:The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
לא, ממש לא. לא גורדנה, לא ריקן ולא כל מיני בדשים ודומיהם. אלו בדיוק השחקנים שיחזירו אותנו ל11/12.
לא למלא את הסגל בכאלה שחקנים.
אין הבדל בין לדרמן לגוני. זה אותו שחקן מבחינת רמה. אם כבר אתה מוסיף עוד קשר לרוטציה אז תביא ארד בר/אביב אברהם כזה שנותן מספרים מהקישור.רק מכבי אמר:מבין אדלמן או לדרמן, הייתי שם את הכסף על לדרמן.
אדלמן הוא מאוד בוסרי וגולמי. סה"כ 10 הופעות בליגת בוגרים. ובמונדיאליטו לא הרשים.
לדרמן עבר עונות טובות בפולין, והוא גם מכיר את הארץ, היה פה.
צריך להביא אותו בנוסף לזר.
הקישור צריך להיות מורכב מ: זר, עלי, ג'אבר, לדרמן, גוני. את זרגרי שישלחו להשאלה או שיתמשו בו ל-טרייד כלשהו.
The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
תשאל את אלברמן. שרי 35 והרכש הנוצץ שלך בן 37Hulk אמר:The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
די עם ריקן אחי הבנאדם גופה, מה אתם רוצים לבנות בית אבות כמו בש בשנתיים האחרונות?
Shocking4U אמר:תשאל את אלברמן. שרי 35 והרכש הנוצץ שלך בן 37Hulk אמר:The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
די עם ריקן אחי הבנאדם גופה, מה אתם רוצים לבנות בית אבות כמו בש בשנתיים האחרונות?
Shocking4U אמר:גורדנה ממש לא דומה למי שאמרת. הוא שחקן מצויין שנתן עונה אדירה. נתן עונה יותר טובה ויציבה מעלי מוחמד.Kozmo אמר:The real Tsepo אמר:במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר
לא, ממש לא. לא גורדנה, לא ריקן ולא כל מיני בדשים ודומיהם. אלו בדיוק השחקנים שיחזירו אותנו ל11/12.
לא למלא את הסגל בכאלה שחקנים.
Shocking4U אמר:אין הבדל בין לדרמן לגוני. זה אותו שחקן מבחינת רמה. אם כבר אתה מוסיף עוד קשר לרוטציה אז תביא ארד בר/אביב אברהם כזה שנותן מספרים מהקישור.רק מכבי אמר:מבין אדלמן או לדרמן, הייתי שם את הכסף על לדרמן.
אדלמן הוא מאוד בוסרי וגולמי. סה"כ 10 הופעות בליגת בוגרים. ובמונדיאליטו לא הרשים.
לדרמן עבר עונות טובות בפולין, והוא גם מכיר את הארץ, היה פה.
צריך להביא אותו בנוסף לזר.
הקישור צריך להיות מורכב מ: זר, עלי, ג'אבר, לדרמן, גוני. את זרגרי שישלחו להשאלה או שיתמשו בו ל-טרייד כלשהו.
להביא שחקן חופשי זה להשקיע?דם ירוק!!! אמר:יש לי פתאום הרגשה שעושים מהלך..הביאו את קנדיל במקום השבדי..אחרת היו מסתפקים באלימלך או רז מאיר להיות מגן שני..ממתי משקיעים אצלנו על מחליף?? ככה יהיה אפשר להביא קשר אחורי וכנף זר...כך שרפאלוב כאילו המחליף של סבע..והזרים את אצילי ואבו פאני...
לא התכוונתי השקעה אלא יכלו להסתפק באלימלך או רז מאיר..מה שגם זה מה שדובר שצריך להיות..GreenGlory אמר:להביא שחקן חופשי זה להשקיע?דם ירוק!!! אמר:יש לי פתאום הרגשה שעושים מהלך..הביאו את קנדיל במקום השבדי..אחרת היו מסתפקים באלימלך או רז מאיר להיות מגן שני..ממתי משקיעים אצלנו על מחליף?? ככה יהיה אפשר להביא קשר אחורי וכנף זר...כך שרפאלוב כאילו המחליף של סבע..והזרים את אצילי ואבו פאני...
במכבי ת"א הוא הרוויח 200 אלף לעונה כמו גם אצלינו, בית"ר הפועל וכו' הציעו לו פחות.
זה סכומים שהמחליפים בספסל מקבלים ולא שולמו דמי העברה, איזה השקעה בידיוק קנדיל הצריך?