• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא משחררים את סונדגרן. בונים עליו כבלם השלישי בימין כמו ששיחק השנה אם ישחקו 3 בלמים וגם לחלטר כבלם ימני אם יצטרכו כשסק יהיה בAFCON ולכן רצו מחליף יותר דומיננטי בעמדה הזאת מאלימלך שעם כל הכבוד שיחק רק ברמה של ליגה לאומית. לא ישחררו עוד אף זר שלא נדבר על מנטרת ה"לשחרר את שרי" שמישהו פה זורק פעם ב5 עמודים

דם ירוק!!! אמר:
GreenGlory אמר:
דם ירוק!!! אמר:
יש לי פתאום הרגשה שעושים מהלך..הביאו את קנדיל במקום השבדי..אחרת היו מסתפקים באלימלך או רז מאיר להיות מגן שני..ממתי משקיעים אצלנו על מחליף?? ככה יהיה אפשר להביא קשר אחורי וכנף זר...כך שרפאלוב כאילו המחליף של סבע..והזרים את אצילי ואבו פאני...
להביא שחקן חופשי זה להשקיע?
במכבי ת"א הוא הרוויח 200 אלף לעונה כמו גם אצלינו, בית"ר הפועל וכו' הציעו לו פחות.
זה סכומים שהמחליפים בספסל מקבלים ולא שולמו דמי העברה, איזה השקעה בידיוק קנדיל הצריך?
לא התכוונתי השקעה אלא יכלו להסתפק באלימלך או רז מאיר..מה שגם זה מה שדובר שצריך להיות..
פתאום עשו מהלך בזק על קנדיל....
סונדגרן נשאר, פשוט החליטו פתאום שאלימלך לא מספיק.
רז מאיר עוזב.
בתקופה שרז מאיר נפצע הביאו את ינון אליהו כדי להיות מחליף, המצב פה לא שונה, פשוט כנראה לא רוצים לתת עדיין לאלימלך.
אין פה איזה מהלך כזה או אחר להיפטר מסונדגרן, תהיה בטוח בזה.

Shocking4U אמר:
לא משחררים את סונדגרן. בונים עליו כבלם השלישי בימין כמו ששיחק השנה אם ישחקו 3 בלמים וגם לחלטר כבלם ימני אם יצטרכו כשסק יהיה בAFCON ולכן רצו מחליף יותר דומיננטי בעמדה הזאת מאלימלך שעם כל הכבוד שיחק רק ברמה של ליגה לאומית. לא ישחררו עוד אף זר שלא נדבר על מנטרת ה"לשחרר את שרי" שמישהו פה זורק פעם ב5 עמודים
לא אמרתי שמשחררים..סתם קפצה לי תובנה כזאת.

שישה מגרשים, בריכות שחייה, מתקן שלא ראיתי בחיים שלי. משהו הזוי", אמר אבו פאני לערוץ הספורט אחרי שעבר את הבדיקות הרפואיות. "הם הולכים בכל הכוח בליגת האלופות. מביאים שחקנים בכירים בלא מעט כסף והסבירו לי שבונים עלי שאנהל את המשחק ואנווט מהמרכז".

"אני חושב שזה הצעד הנכון לקריירה שלי. השגתי הכל במכבי חיפה, הגיע הרגע להתקדם. אם הייתי נשאר ולא היה מתחבר היו אומרים שהראש שלי לא פה. אירופה תמיד היה החלום שלי ושל כל כדורגלן. אוהדי מכבי חיפה תמיד יישארו בלב שלי, זה הבית שלי. יש רגע בחיים שצריך לקחת החלטות ואין מה לעשות, מאירופה יותר קל לעשות את קפיצת המדרגה לליגה בכירה יותר ואם אהיה טוב השמיים עם הגבול", הוסיף.

כשהוא אומר אם הייתי נשאר ולא היה מתחבר היו אומרים שהראש שלי לא פה זה נשמע כאילו הוא ברח כדי לא להתרסק עם המועדון העונה

Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:
במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר

די עם ריקן אחי הבנאדם גופה, מה אתם רוצים לבנות בית אבות כמו בש בשנתיים האחרונות?
אין סיכוי שראית אותו השנה אם אתה אומר שהוא גופה. היה מצויין כל פעם ששיחק.
מסכים שעכשיו עם ליאור בעייתי לפתוח בית אבות, אבל ללא ספק הייתי מעדיף להשקיע את תקן המבוגר בעל הניסיון בעמדות האלה.

אני גם לא אוהב את ההתנהלות התקשורתית סביב זה. האמירתיים מוציאים ציוצים להנאתם על אצילי ותמונות, פאני מתראיין על הבריכות בפנצווארוש. במועדון מסודר קודם יוצאות הודעות שהדברים סגורים ועל עזיבה לפני שהשחקנים עושים מה שבא להם בתקשורת. מכבי חיפה צריכה להיפרד מאבו פאני בצורה מסודרת ומכובדת, הוא לא צריך להיפרד ממכבי חיפה בראיון על הדרך ממחנה של הנבחרת למוטי פאקינג פשכצקי

Shocking4U אמר:
אני גם לא אוהב את ההתנהלות התקשורתית סביב זה. האמירתיים מוציאים ציוצים להנאתם על אצילי ותמונות, פאני מתראיין על הבריכות בפנצווארוש. במועדון מסודר קודם יוצאות הודעות שהדברים סגורים ועל עזיבה לפני שהשחקנים עושים מה שבא להם בתקשורת. מכבי חיפה צריכה להיפרד מאבו פאני בצורה מסודרת ומכובדת, הוא לא צריך להיפרד ממכבי חיפה בראיון על הדרך ממחנה של הנבחרת למוטי פאקינג פשכצקי

Cornud is still an Oviedo player

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

Cornud is still an Oviedo player
בול. אם זה היה הפוך היינו שומעים מהמועדונים שאנחנו מתעסקים איתם שזה לא מכבד (ובצדק)

למתרגשים:

רפאלוב נחת בישראל לפני חמש דקות בערך

The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:
במבט לאחור היינו צריכים להציע חוזה לגורדנה. היה מדהים שנה שעברה ויכל לתת יופי של עומק. אני עדיין חושב שצריך לעשות את זה עם ריקן בחוזה לשנה. בנוסף כמובן לקשר אחורי זר

די עם ריקן אחי הבנאדם גופה, מה אתם רוצים לבנות בית אבות כמו בש בשנתיים האחרונות?
מסכים שעכשיו עם ליאור בעייתי לפתוח בית אבות, אבל ללא ספק הייתי מעדיף להשקיע את תקן המבוגר בעל הניסיון בעמדות האלה.
ראיתי אותו הרבה העונה, חלש מאוד אבל הגולים שהוא נותן מבלבלים.

Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:

לא יודע מה אתה מדבר, נתן גול אחד השנה. כמעט כל פעם ששיחק היה מצויין ודינמי

The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:

היה כל כך מצוין שלא רצו אותו שם גם בתור שחקן סגל מורחב למרות התרומה הידועה שלו לחדר ההלבשה?
דיי נו, זה מעשיות.

חחחח גם דוידה בדיוק נחת וכל הצלמים התנפלו עליו חשבו שזה רפאלוב

Apoc אמר:
The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:

היה כל כך מצוין שלא רצו אותו שם גם בתור שחקן סגל מורחב למרות התרומה הידועה שלו לחדר ההלבשה?
דיי נו, זה מעשיות.
כל האוהדים שלהם לא מבינים את ההחלטה הזאת ומתבאסים עליה. זה אינדיקציה משמעותית. מה גם שיש להם אינפלציה מטורפת על העמדה.
אני בטוח שגם אדוני לא ראה אותו משחק העונה אם אתה טוען את זה, זורק פה סיסמאות. מעשיות מה מעשיות.
חסר לנו ניסיון ואופי באמצע, הוא יכול להביא את זה מצויין בתור הקשר הרביעי/חמישי בהיררכיה. הייתי שמח שיבוא על תקן המבוגר במקום רפאלוב.

גורדנה שחקן מצוין וכתבתי מזמן שהייתי עושה עליו מוב. עכשיו זה לא ריאלי, כיום מדובר ב-6 הכי טוב בליגה עם כל הבעיות שיש לו.

דוידה אמר לתקשורת שם שהוא רוצה להישאר בבלגיה

שומעים ברקע את בן דור מדבר עם הדר יעקבי מערוץ הספורט "אני ידעתי שמכבי חיפה לא פנוי אליו (דוידה) והכל שטויות"

אין מה לפנות לדוידה. לא יממש רבע מהפוטנציאל שלו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה