The real Tsepo
תנו לו את הסרט
הבן אדם בנה מוניטין של שחקן עם פוטנציאל על 4 וחצי דריבלים כל הקריירה. חוץ מזה הוא לא נגע מעולם בכדור ברגל ימיןKaka אמר:אין מה לפנות לדוידה. לא יממש רבע מהפוטנציאל שלו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הבן אדם בנה מוניטין של שחקן עם פוטנציאל על 4 וחצי דריבלים כל הקריירה. חוץ מזה הוא לא נגע מעולם בכדור ברגל ימיןKaka אמר:אין מה לפנות לדוידה. לא יממש רבע מהפוטנציאל שלו.
וואו תשמע היא כזאת אוברייטד. כולה מנותחת בצורה מוגזמת כבר נראית לא אנושית. לא הטעם שלי בכללToniKroos אמר:וגל בצד אמאלה איזה דבר
רק בשביל זה היה שווה להחזיר אותו
אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:רק מכבי אמר:אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.
Shocking4U אמר:וואו תשמע היא כזאת אוברייטד. כולה מנותחת בצורה מוגזמת כבר נראית לא אנושית. לא הטעם שלי בכללToniKroos אמר:וגל בצד אמאלה איזה דבר
רק בשביל זה היה שווה להחזיר אותו
Shocking4U אמר:אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:רק מכבי אמר:אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.
1. דיא סבע
2. גיא בדש
פנדלים לא צריך להבקיע?רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני לא מחזיק במיוחד מגיא בדש. לדעתי זה שחקן קלאסי של קבוצות קטנות אבל מבחינת דאטה לפי האינסטט יש שני שחקנים בישראלים שהכי דומים לעומר אצילי:רק מכבי אמר:אוי ואבוי אם יגיע לפה גיא בדש.
1. דיא סבע
2. גיא בדש
המציאות היא שהשחקן בן 29 ונתן בקריירה עונה וחצי טובה בליגת העל. וגם זה ששמו אותו כשחקן המוביל של קבוצה כמו הפועל ירושלים. והרבה מהמספרים שלו זה פנדלים למשל, וגם בישולים במצבים נייחים.
מאוד יפתיע אותי אם אלברמן ייעשה את זה.