• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
Apoc אמר:
Smile אמר:
אז הסוכנים ידחפו אותו לאיזו קבוצה אחרת באירופה (לשם הוא יכול לעבור ואין מגבלה)
חוץ מזה אם אתה בתור שחקן והמעסיק שלך עושה לך קטעים כאלה אתה תרצה להישאר בכלל? רק תחפש איך ללכת.
מייבשים ביציע שחקנים כמו למשל בן שהר, שלא בתוכניות ובכל זאת בוחרים להישאר כדי שהצ'ק יכנס ולא מעניין אותם אם לשחק או לא.
לא מייבשים שחקן נוער שהוא גם פוטנציאל ויכול לתרום לך בעתיד גם לסגל וגם לכיס.

למה מכבי פ"ת לא מכניסה סעיפי שחרור לשחקנים שלה? למה אשדוד לא?
אתה המועדון היחיד בעולם? למה אתה מתנהג איך שאף אחד אחר לא?

לא יודע לגבי מכבי פת, אבל כבר נוכחנו לראות שיש סעיפי שחרור גם לטאלנטים אחרים בליגה.
מסכים איתכם רק לגבי גובה הסעיף, נמוך באופן מחשיד.
אבל שוב יכול להיות שבמהלך המומ שחקן/סוכן לא הסכים לחתום, מה עושים?

אין לזה הצדקה. אם מכבי פ"ת ואשדוד יכולות לא לשים סעיף שחרור לשחקנים שלהם אף פעם גם אתה יכול, עם כל הכבוד לזה שאנחנו כולה מכבי חיפה והם מכבי פ"ת ואשדוד הגדולות.

Smile אמר:
Judokan אמר:
Smile אמר:
אז הסוכנים ידחפו אותו לאיזו קבוצה אחרת באירופה (לשם הוא יכול לעבור ואין מגבלה)
חוץ מזה אם אתה בתור שחקן והמעסיק שלך עושה לך קטעים כאלה אתה תרצה להישאר בכלל? רק תחפש איך ללכת.
מייבשים ביציע שחקנים כמו למשל בן שהר, שלא בתוכניות ובכל זאת בוחרים להישאר כדי שהצ'ק יכנס ולא מעניין אותם אם לשחק או לא.
לא מייבשים שחקן נוער שהוא גם פוטנציאל ויכול לתרום לך בעתיד גם לסגל וגם לכיס.

איזה קבוצה באירופה? אתה מדבר על שחקן בן 18 בליגת הנוער בישראל כשהוא חתם על החוזה. אין שום סקאוט באירופה שמשתין לכיוון של שחקנים כאלה, בטח לא כשהשחקן לא משחק באופן סדיר. עובדתית, בערך רק סוף פודגראנו יצא ישר מהנוער לאירופה (וגם הוא אחרי סיבוב קצר בבוגרים ומשחקים בנבחרת הצעירה).
אחרת איך אתה מסביר שלצהבת או אפילו ללוזונים אין בעיות דומות עם שחקני הנוער שלהם?

הסעיף שחרור הזה זו טיפשות ניהולית של מי שלא קלטו באותו זמן שהשחקן עומד ללכת לחשיפה מטורפת במונדיאליטו כמה חודשים אחרי.

עובדה שכן משתינים לכיוון אחרת לא היה דיבור על הצעות/התעניינות בו ובשחקנים אחרים מנבחרת הנוער.
הנבחרות זה מה שמביא את החשיפה הגדולה, במיוחד בשנה של מונדיאליטו.

נו, זה בדיוק מה שאני אומר.
אם היית מודיע לו בדצמבר/ינואר שהוא יושב ביציע אם הוא לא מאריך חוזה בלי סעיף שחרור מגוחך, הוא לא היה מגיע לשום מונדיאליטו.
וזו בדיוק הסיבה שהוא היה חותם על החוזה כמו גדול למען הקריירה שלו.

זה המערכים נכון לכרגע בלי הזר האחורי החדש או עוד שחקנים שיגיעו. שמחתי גם סבע כאופציה ולא שחקן הרכב גי לא ברור מה הולך איתו.

יש לנו מערך אחד של 5-3-2
ומערך אחד של 4-2-3-1 קלאסי

אני לא רואה שחקן שיסיים את העונה עם 10 שערים או קרוב לזה :/

Judokan אמר:
Smile אמר:
Judokan אמר:
איזה קבוצה באירופה? אתה מדבר על שחקן בן 18 בליגת הנוער בישראל כשהוא חתם על החוזה. אין שום סקאוט באירופה שמשתין לכיוון של שחקנים כאלה, בטח לא כשהשחקן לא משחק באופן סדיר. עובדתית, בערך רק סוף פודגראנו יצא ישר מהנוער לאירופה (וגם הוא אחרי סיבוב קצר בבוגרים ומשחקים בנבחרת הצעירה).
אחרת איך אתה מסביר שלצהבת או אפילו ללוזונים אין בעיות דומות עם שחקני הנוער שלהם?

הסעיף שחרור הזה זו טיפשות ניהולית של מי שלא קלטו באותו זמן שהשחקן עומד ללכת לחשיפה מטורפת במונדיאליטו כמה חודשים אחרי.

עובדה שכן משתינים לכיוון אחרת לא היה דיבור על הצעות/התעניינות בו ובשחקנים אחרים מנבחרת הנוער.
הנבחרות זה מה שמביא את החשיפה הגדולה, במיוחד בשנה של מונדיאליטו.

נו, זה בדיוק מה שאני אומר.
אם היית מודיע לו בדצמבר/ינואר שהוא יושב ביציע אם הוא לא מאריך חוזה בלי סעיף שחרור מגוחך, הוא לא היה מגיע לשום מונדיאליטו.
וזו בדיוק הסיבה שהוא היה חותם על החוזה כמו גדול למען הקריירה שלו.

אז היית משאיר פה שחקן בכוח (אולטימטום) בשביל אולי להרוויח פוטנציאל.
אבל הפוטנציאל הזה היה ממורמר עליך ולא רוצה לעבוד אצלך.
חוזה צריך לרצות את 2 הצדדים.
יכול להיות שיכלו להתעקש איתו גם על 2 מליון
אולי העדיפו לא להיכנס לפינות כאלה ושבינתיים יהיה סעיף של 1 מליון.
מתי לקחו מפה שחקן בן 18 במליון יורו ומעלה? להוציא את אוסקר גלוך יוצא הדופן.

Shocking4U אמר:

זה המערכים נכון לכרגע בלי הזר האחורי החדש או עוד שחקנים שיגיעו. שמחתי גם סבע כאופציה ולא שחקן הרכב גי לא ברור מה הולך איתו.

יש לנו מערך אחד של 5-3-2

רפאלוב לא יכול לשחק באגף. ב4-3-3 לדעתי הוא עולה כ10 ושרי בספסל.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

יש לנו מערך אחד של 5-3-2

רפאלוב לא יכול לשחק באגף. ב4-3-3 לדעתי הוא עולה כ10 ושרי בספסל.

זה יהיה סבע ימין וחזיזה שמאל או אם סבע יעזוב, חזיזה ימין ודינדה שמאל.

דין לא קשור לכנף ואסור לו לשחק שם.
לא זכור לי משחק אחד שהוא שיחק בכנף ותרם במשהו

חזיזה, דין ופיירו בהתקפה. מעדיף את השלישייה של ביתר בעשרות מונים.

אגב, אני מסכים על הקו הכללי ששוקינג הראה והייתה לי תגובה מאד דומה לפני יום-יומיים בנושא.
מעבר לסוגיית הפציעות של בקסטר שדורשת שוער נוסף, בולט שאנחנו חייבים עוד מגן שמאל/בלם.
קיצוני נוסף, ללא עזיבה של סבע, צריך להיות בתעדוף אח״כ, יחד עם קשר נוסף לאמצע. לרוץ עם זר-עלי-ג׳אבר-נאור זה קצר מדי וריסקי בהתחשב בכשירות של ג׳אבר וביכולת של נאור בחצי העונה האחרונה.

אבו פאני היה ביציע בנסיבות האלה, וחזר לטרוף את הדשא עבורך שנה, ואז גם בחצי שנה האחרונה של העונה הזו.
כולם מבינים ומכירים איך לשחק את המשחק, חוץ ממכבי חיפה שעסוקה בלשחק קדושה מעונה שהחיים כופים עליה מציאות.

אם בהנהלה היקרה שלנו בנו על קונפרנס בעונה הבאה ומקום שלישי, אז אני רוצה לבשר שלהם שהמקום השלישי ממש לא מובטח.

ברק.י אמר:
אגב, אני מסכים על הקו הכללי ששוקינג הראה והייתה לי תגובה מאד דומה לפני יום-יומיים בנושא.
מעבר לסוגיית הפציעות של בקסטר שדורשת שוער נוסף, בולט שאנחנו חייבים עוד מגן שמאל/בלם.
קיצוני נוסף, ללא עזיבה של סבע, צריך להיות בתעדוף אח״כ, יחד עם קשר נוסף לאמצע. לרוץ עם זר-עלי-ג׳אבר-נאור זה קצר מדי וריסקי בהתחשב בכשירות של ג׳אבר וביכולת של נאור בחצי העונה האחרונה.

כולנו יודעים מה צריך. הבעיה היא שאין שחקנים להביא. רק שוער שני ומגן שמאלי מחליף זה עוד משהו ריאלי, וקשר אחורי. אבל קשר התקפי (אחד, אם סבע לא עוזב ושניים אם הוא עוזב) , קשר נוסף לאמצע ובלם מחליף - זה לא משהו שאפשר לעשות כבר. וגם בעמדת החלוץ אנחנו בבעיה גדולה אגב.

Smile אמר:
דין לא קשור לכנף ואסור לו לשחק שם.
לא זכור לי משחק אחד שהוא שיחק בכנף ותרם במשהו

זה מה שיהיה אם סבע יעזוב ולא יגיע קיצוני ימין.
בעיני, במצב השוק הקיים, הייתי נלחם על דוידה, גם אם זה יעלה יותר. הוא יושב בדיוק על המשבצת, גם אם הוא לא שחקן ברמה של סבע.

אנחנו לא הולכים לשחק 4-3-3 כזה העונה, תראו את חומר השחקנים.
יש הרבה יותר סיכוי שנשחק 4-4-2 יהלום כמערך משני.

הקבוצה הכי מתאימה למערכים של שני חלוצים.

אליאור אמר:

לכן צריכים לדאוג שסבע ישאר או שיגיע קיצוני ימין.

ברק.י אמר:
אליאור אמר:

לכן צריכים לדאוג שסבע ישאר או שיגיע קיצוני ימין.

אם יש לסבע הצעה מהאמירויות לא אפשרי לדאוג שישאר, והקיצוני הימני היחיד שיכול להגיע זה גיא בדש.

Judokan אמר:

.

ההחתמה של שוראנוב מלמדת שכנראה נשחק העונה הרבה עם 2 חלוצים.
אחרת לא היו מחתימים זר לעמדה הזו ומסתפקים באיזה ישראלי אקראי לסגור את הרוטציה.

אליאור אמר:
אם בהנהלה היקרה שלנו בנו על קונפרנס בעונה הבאה ומקום שלישי, אז אני רוצה לבשר שלהם שהמקום השלישי ממש לא מובטח.

ה3-5-2 ששוקינג שיתף, עם קשר אחורי זר איכותי ליד מוחמד, זה מערך לאליפות פה.
זה בגדול ההרכב שלקח אותנו לאלופות ונתן את הכדורגל הכי טוב שלנו העונה בפער.

Judokan אמר:

אין לך חלוץ טוב אחד (זה שאלברמן בטוח שפיירו הוא עילוי בגלל שהוא הביא אותו עדיין לא הופך אותו לחלוץ עדיף מעשרת החלוצים בליגה שסיימו לפניו בטבלת השערים), אז שניים?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה