• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
ואני מצטרף למה שאחרים אומרים פה ואני לא רואה מי פה בקבוצה נותן את המספרים שצריך כדי לקחת אליפות כמו שהיה את אצילי בשנה שעברה ואת סבע. חזיזה אחרי עונה מזעזעת מספרית? פיירו עם 10 שערים בלחץ? מאיפה השערים יבואו?

אלברמן איבד את זה לגמרי אם הוא בונה על צ'יבוטה חזיזה וסוף לסחוב פה את ההתקפה.

בדיוק רציתי להגיד גם שלהערכתי צ׳יבוטה יקבל המון דקות העונה כפי שמסתמן מבניית הסגל

Liberman אמר:
לדעתי לא יגיע שחקן התקפה נוסף
יביאו קשר זר אחורי ויסגרו סגל פלוס אולי בלטקסה

אם סוגרים סגל עם קשר אחורי זר גדול ככל שיהיה, בלטקסה(או שם אחר באותו פרופיל) ואפילו עוד איזה שוער מחליף או אפילו קחו את התרחיש האופטימי ג'וש ובקסטר ביחד, זה סגל לא מספק בכלל גם אם מצליחים למנוע עזיבות נוספות.
אחת הבעיות הגדולות של הסגל מאמצע עונה שעברה הייתה לאו דווקא האיכות שלו כמו הרענון שהיינו צריכים בלא מעט עמדות. בוודאי שצריך גם חיזוק להתמודדות בזירה האירופית.

עוד כתבות יחצ של תומר לוי על רפא על זה שהוא ויתר על מיליארד ארבע מאות אלף יורו במזומן אחרי שמיץ' גולדהאר בא אליו הביתה והתחנן שהשחקן יחתום במכבי ת"א ל8 עונות והבטיח לו שישחק בהרכב גם לפני זהבי אם צריך וכל הקבוצות בבלגיה התחננו שהשחקן בן ה37 ישאר להוביל אותן לאליפויות ותארים אבל הלב אמר מכבי חיפה.

הבן אדם יגיע לפה במעמד של מינימום רונאלדו ליובנטוס.

סביר להניח שלא נקבל מספרים שהתרגלנו מאצילי ורוקאביצה, אלא פשוט נקבל חלוקה יותר רחבה של השערים.
צ'יבוטה יקבל יותר דקות ויבקיע כמה שערים, חזיזה אולי יבקיע יותר כי ישחק הרבה בימין אז יקבל יותר מצבים (דיבר על זה באנליסטים, שרי לא מייצר לו מצבים, אצילי גם כן פחות היה מייצר לו..)
רפאלוב אני מניח שיגיע לאזור 8-10 שערים כי הליגה פה פשוט חלשה
דין דוד ופיירו בתור 2 חלוצים כן יכולים להבקיע, לא מחזיק מאף אחד מהם אבל הם עבדו טוב יחד בנשי חלוצים, ואולי שוראנוב יפתיע אותנו ויקח לאחד מהם את המקום.

מה שכן, ההתקפה הזאת פשוט מדכאת לצפייה ברובה, שום שחקן ש"שווה לקנות בשבילו כרטיס".
צריך לוותר על קשר זר ולהביא לפה את גנדלמן, ואז ללכת על מישהו לאגף ימין.. אבל אפשר לחסוך כסף על זה, אז ילכו על קשר.

Apoc אמר:
עוד כתבות יחצ של תומר לוי על רפא על זה שהוא ויתר על מיליארד ארבע מאות אלף יורו במזומן אחרי שמיץ' גולדהאר בא אליו הביתה והתחנן שהשחקן יחתום במכבי ת"א ל8 עונות והבטיח לו שישחק בהרכב גם לפני זהבי אם צריך וכל הקבוצות בבלגיה התחננו שהשחקן בן ה37 ישאר להוביל אותן לאליפויות ותארים אבל הלב אמר מכבי חיפה.

חח בול.
אגב, [mention]Shocking4U[/mention] כבר ימים צועק שזה מה שיהיה :D

מדברים פה על חלוקת שערים, ולא לוקחים בחשבון את הרכש הכי יקר בחלון הזה, וזה שוראנוב.
אני הסתכלתי עליון המון, ואני לגמרי חושב שהוא יכול לתת פה מספרים טובים.
אני חושב שהוא הולך להפתיע לא מעט אנשים.

עדיין צריך עוד שחקן קישור שעושה מספרים.

אני מוכןגם לפתוח התערבות שהחלון לא ייסגר בקשר זר ובלטקסה/מורגן/בלם יהודי כלשהו.
יבוא עוד שחקן.

Apoc אמר:

"השיחה עם מיץ', ניסיונות השכנוע של פפ ואנצ'לוטי ולב שרצה רק דבר אחד. כך הגיע ליאור רפאלוב למכבי חיפה, הצצה אל מאחורי הקלעים"

תוסיפו את חג'ג' לרשימת הקיצוניים. לדעתי הוא יהיה חלק מהסגל בעונה הבאה

רק מכבי אמר:
מדברים פה על חלוקת שערים, ולא לוקחים בחשבון את הרכש הכי יקר בחלון הזה, וזה שוראנוב.
אני הסתכלתי עליון המון, ואני לגמרי חושב שהוא יכול לתת פה מספרים טובים.
אני חושב שהוא הולך להפתיע לא מעט אנשים.

עדיין צריך עוד שחקן קישור שעושה מספרים.
בסוף הוא ילד, אין עליו ציפייה ואני גם לא חושב שהוא יגיע ל 10 שערים העונה

אפשר לחשוב ששוראנוב גם יתן פה 20 שערים העונה בליגה, ולהאמין שזה יקרה, אבל זה לא משהו שאפשר לבנות עליו.
אם לא יעשו את מה שצריך לעשות ההתקפה שלנו בעונה הבאה לא תהיה טובה יותר משל קבוצות כמו בית"ר.
בכלל, חלון מאוד חלש של אלברמן עד עכשיו.

אם רק היה זר שאפשר לשחרר.

קבצים מצורפים

• screenshot_2023-06-15-12-27-03-497_com_optimized.android.chrome.jpg
    screenshot_2023-06-15-12-27-03-497_com_optimized.android.chrome.jpg
    106.7 KB · צפיות: 190
בונא תדעו לכם שדנילו אספרייה אנדרייטד רציני
הרוב בטח לא יסכים
אבל בש טעתה איתו

Kozmo אמר:
Liberman אמר:
לדעתי לא יגיע שחקן התקפה נוסף
יביאו קשר זר אחורי ויסגרו סגל פלוס אולי בלטקסה

אם סוגרים סגל עם קשר אחורי זר גדול ככל שיהיה, בלטקסה(או שם אחר באותו פרופיל) ואפילו עוד איזה שוער מחליף או אפילו קחו את התרחיש האופטימי ג'וש ובקסטר ביחד, זה סגל לא מספק בכלל גם אם מצליחים למנוע עזיבות נוספות.
אחת הבעיות הגדולות של הסגל מאמצע עונה שעברה הייתה לאו דווקא האיכות שלו כמו הרענון שהיינו צריכים בלא מעט עמדות. בוודאי שצריך גם חיזוק להתמודדות בזירה האירופית.

יביאו קשר אחורי זר ומגן שמאלי במקום סאן
ואולי עוד איזה שחקן משלים לעיבוי הסגל.
להערכתי זה מספיק, לפחות עד ינואר.
בינואר אני מקווה שכרגיל יביאו איזה מלפפון חם שיעזור לנו לסגור את הסיפור

Apoc אמר:
Kaka אמר:
אני לא רואה מקום לשחקן קישור קדמי נוסף.
לא משנה אם זה סבע או שחקן כנף זר יש גם את חזיזה, סוף וצ'יבוטה. גם בשלישיית הגנה יש קנדיל, חזיזה, קורנו ואולי עוד מגן מחליף לשמאל.

חזיזה סוף וצ'יבוטה זה 3 שחקני אגף. המינימום זה 4.
רפאלוב ושרי המבוגרים תופסים את עמדת ה10 ופיירו-דינדה-שוראנוב זה מספיק לחלוצים.
שחקני אגף אין לך מספיק. סוף גם זה לא איזה שחקן לבנות עליו הרים וגבהות.
איפה חליאלי עילאי חגג

Liberman אמר:
בונא תדעו לכם שדנילו אספרייה אנדרייטד רציני
הרוב בטח לא יסכים
אבל בש טעתה איתו

שחקן מצוין למתפרצות בליגה הזאת

התנין שחקן של שטחים. אין לו מה לחפש בקבוצות שמניעות כדור ו''יושבות'' על שער היריבה. כל היכולות שלו מתבטלות במשחקים מהסוג הזה.
תן לי אותו בחינם אני לא לוקח אותו.

מה שכן, אם יביאו (וצריך להביא) עוד שחקן לחלק הקדמי. כמו שאמרתי הוא חייב להיות שחקן מהיר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה