ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כן זה קלאסירק מכבי אמר:Jerry אמר:למה בעצם לא מביאים את כיאל? איזה ישראלי יותר טוב ממנו יש? גנדלמן הנגר?
אני אתן לך את עתידות.
אם ב"ש/הפועל ת"א תחתים את כיאל כולם יגידו איך לא הבאנו את כיאל? בושה.
ואם יחתימו אותו פה (סיכוי קלוש), אז כולם יגידו למה מביאים את הפנסיונר הזה?
גדולרק מכבי אמר:הודיעו על הצוות של דגו.
שוקינג כעת:
![]()
לא איתי. רפא וכיאל גם בגיל 42 יהיו יותר טובים מגנדלמן דוידה ושאר הכוכבים שמריירים עליהם פהרק מכבי אמר:Jerry אמר:למה בעצם לא מביאים את כיאל? איזה ישראלי יותר טוב ממנו יש? גנדלמן הנגר?
אני אתן לך את עתידות.
אם ב"ש/הפועל ת"א תחתים את כיאל כולם יגידו איך לא הבאנו את כיאל? בושה.
ואם יחתימו אותו פה (סיכוי קלוש), אז כולם יגידו למה מביאים את הפנסיונר הזה?
Kaka אמר:הכתבים מיישרים קו
כרמליסט ירוק אמר:לגבי סבע - אם הוציאו 2 מיליון יורו על פיירו, ועם כל הכסף שנכנס וההבנה שסבע יכול להיות מה שמכבי חיפה תקום ותיפול עליו העונה ושנים קדימה, למה לא לתת לו 1.5 יורו מענק חתימה ושיוותר על הסעיף?
כי המציאות לא עובדת ככה.כרמליסט ירוק אמר:לגבי סבע - אם הוציאו 2 מיליון יורו על פיירו, ועם כל הכסף שנכנס וההבנה שסבע יכול להיות מה שמכבי חיפה תקום ותיפול עליו העונה ושנים קדימה, למה לא לתת לו 1.5 יורו מענק חתימה ושיוותר על הסעיף?
נאמר תמיד לשבוע הבאLiberman אמר:לא אמרתם שסבע השבוע היה אמור לקבל החלטה ?
KevinDurant אמר:נאמר תמיד לשבוע הבאLiberman אמר:לא אמרתם שסבע השבוע היה אמור לקבל החלטה ?
אני מאמין שאם יהיה משהו כזה המועדון יסיר את הסעיף או שיהיה איזה הסכם.כרמליסט ירוק אמר:KevinDurant אמר:נאמר תמיד לשבוע הבאLiberman אמר:לא אמרתם שסבע השבוע היה אמור לקבל החלטה ?
בכל מקרה אין שום משמעות להחלטה שלו כל עוד הסעיף לא נגמר. גם אם הוא מודיע למועדון שהוא ממשיך אם הוא יקבל הצעה יום לפני פקיעת הסעיף הוא יילך
כרמליסט ירוק אמר:KevinDurant אמר:נאמר תמיד לשבוע הבאLiberman אמר:לא אמרתם שסבע השבוע היה אמור לקבל החלטה ?
בכל מקרה אין שום משמעות להחלטה שלו כל עוד הסעיף לא נגמר. גם אם הוא מודיע למועדון שהוא ממשיך אם הוא יקבל הצעה יום לפני פקיעת הסעיף הוא יילך
אני אגיד דוגרי, לא רואה סיבה שהוא יסכים לזה.Kaka אמר:כרמליסט ירוק אמר:KevinDurant אמר:נאמר תמיד לשבוע הבא
בגלל זה הציעו לו שדרוג בתמורה לאי מימוש הסעיף.
בדיוק.KevinDurant אמר:אני אגיד דוגרי, לא רואה סיבה שהוא יסכים לזה.Kaka אמר:כרמליסט ירוק אמר:בכל מקרה אין שום משמעות להחלטה שלו כל עוד הסעיף לא נגמר. גם אם הוא מודיע למועדון שהוא ממשיך אם הוא יקבל הצעה יום לפני פקיעת הסעיף הוא יילך
בגלל זה הציעו לו שדרוג בתמורה לאי מימוש הסעיף.
יש לו חוזה במכבי חיפה לעוד 3 שנים, למה שיוותר על כרטיס זכייה בלוטו מהאמירויות?
זה לא כמו ניקי שבזמנו נשאר עם הזין ביד, ככה או ככה הוא מובטח כלכלית כביכול
Jerry אמר:אלברמן לא היה צריך לתת לו סעיף עד אוגוסט, זה תוקע את כל הקבוצה